Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Civilna zaščita

Civilna zaščita

Pričakovala bi, da je prvi obraz poročanj Civilna zaščita in ne gospod Kacin. Če je že Civilna zaščita vedno v prvi bojni liniji z vsemi naravnimi nesrečami, bi bilo higienično, da je tudi v ospredju, ko gre za poročanje. Gospod Kacin me ne prepriča, dr. Beović pa žal tudi ne. Mogoče bom spremenila mnenje, ko ju bom videla na terenu. Nič bolje kot prejšnja garnitura. Želim vse dobro prostovoljcem, ki so zboleli.

To je vse priprava na nove volitve. JJ računa na penzioniste. Ko jih bo veliko umrlo, bo njegova računica padla v vodo. Kacin je popolnoma neverodostojen, meša zrak.

_______________________________________________ SAMOZDRAVLJENJE S KANABINOIDI V SLOVENIJI https://m.facebook.com/groups/438014413832415/?multi_permalinks=548310252802830&notif_t=group_highlights&notif_id=1613462320193479&ref=m_notif Zdravilec s konopljo in zdravilnimi rastlinami. _______________________________________________

Trio Kacin- Janša- Šestan je najboljše kar v tem trenutku premore Slovenija. Upam, da jim bo zadnji trenutek z našo splošno pomočjo uspelo omiliti padec v korona greznico, kamor so nas z amaterskim pristopom fatalno zapeljali predhodni diletanti.

Z nečloveškimi napori bodo skušali rešiti, kar do predhodniki zamočili. Brez žrtev, in to večjih, kot bi bile ob primernih pravočasnih intervencijah, ki jih je Šarec na bse kriplje zaviral, pa ne bo več šlo.

To je očiten politični spin za naslednje volitve. Bob ob steno, ker imajo ljudje spomin zlate ribice in bo vseeno treba narediti kaj za volivce, ne samo da se šlepajo na kritiziranje bivše vlade. Če volivci ne bi imeli spomina zlate ribice, JJ zdajle ne bi bil na vladi. Zato si prihrani energijo.

New Report

Close