ČOKOLADNI SEKS
Originalni črnci iz Afrike imajo definitivno zelo moteč, intenziven vonj. Govorim iz lastnih izkušenj. Senegal, Gvineja Bisao – njihovi moški so imeli takšen vonj, da sem skoraj bruhal, čeprav sploh nimam občutljivega rilčka.
Zanimivo pa je, da ženske z npr. Mauriciusa in Madagaskarja prav lepo dišijo…
Pa ne spet začet s kakšno ksenofobijo ali podobnim – sploh nisem noben rasist – šlo je pač za bližnje srečanje z nekaterimi primerki, ki so imeli strašno odbijajoč vonj. Ne vem, mogoče sem jaz njim takisto smrdel, ne glede na redno uporabo dezodoranta…
lp,
Srečko
js pa vseeno mislim, da ni važno tolk kakšen je penis, je črn, bel, velik, manjši (premajhen ali prevelik je pa že neprijeten verjetno za oba)
vseeno je meni najbolj važen “podstavek penisa”:)) to je MOŠKI, tak pravi, ob katerem se punca počuti varna, ko ga zagrabiš za rit, da je napeta in ko te objemajo njegove roke, se počutiš kot Jane ob Tarzanu:)))))
He he, ko je pa enkrat not….pa res ni važno je črn al bel…je pa važno al je kateri od partnerjev jedel česnovo omako :))), najbolje da sta jo oba, potem se samo dopolnjujeta:)