Najdi forum

Crveni vrh

Dan!Dobili smo ugodno ponudbo za apartma na Crvenem vrhu.Ker tega kraja ne poznamo bi prosila za kakršne koli informacije.Povejte prosim samo dobre in slabe stvari, ne pa me prepričevati naj ne hodimo tja ker je to edina možnost počitnikovanja z eno plačo. Hvala in lep dan.

Nasproti Pirana, po Hrvaško Savudrijska vala, posledično najmanj prerezane gume na avtu:)

Mi smo bili večkrat, super je in bp.Bližina Savudrije, Umaga, Zambratije. Naroma je provokator!!!Za njene gume poskrbijo Joras in kompani……
Uživaj

Na Crvenem je lepo, morje dokajčisto in meni je všeč ker je tako globoka voda in takopj zaplavaš. Imajo pa tudi bazen na plaži za majhne otroke. Slaba stran je ta da si lastniki objektov lastijo plažo kot da je njihova. Vendar ne vso samo na nekaterih krajih. Pa še ena slaba stvar (če vzameš to za slabo,) zvečer se prav nič ne dogaja,ni muzike, in do plaže je kar nekaj stopnic. V naselju je samo ena picerija ena trgovina in ne vem točno 2 ali 3 gostilne.
Najboljše pa je to da imaš v celem naselju slovenski signal.
Mi smo bili velikokrat in nam je bilo zmerom lepo.

Lep dopust želim tudi vam

Mi smo bili lani prvič in gremo letos spet. 15 minut si v Sloveniji, sami Slovenci naokoli. Zvečer je res brez dogajanja, a če ga želiš, se vsedeš v avto in se odpelješ ali v Umag ali v Portorož. Picerija v naselju ima dobre pize, boljše kot so v Umagu. Trgovinica je ena mala in dobiš dosti. Mi smo hodili nakupovat v Lucijo. Nismo imeli slabih izkušenj.

Pikola,
bi lahko prosim posredovala kontakt za tvojo ponudbo, tudi mene je začelo zanimati tole letovanje na Crvenom vrhu. Ko bomo šli na dopust, bom namreč 7 mesecev noseča in mi res ni za hodit ne vem kako daleč…

http://www.sz-zip.si/index.php?id=4

http://calidus-sol.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=40

http://calidus-sol.hr/index.php?option=com_content&task=view&id=18&Itemid=40

Pozdravljeni

Upam, da je tema še aktivna. Prosila bi za informacijo od tistih, ki ste veckrat na Crvenem vrhu, ali obstaja mogoče kakšna pešpot, ki povezuje Crveni vrh z Umagom? Promenada je, kolikor berem, komaj v fazi gradnje.

Hvala in lep dan vsem.

New Report

Close