Čudno!
Kar redno sledim temam ki jih podajate na ta forum in prebiram komentarje forumcev…In kar ne morem vrjet kolk je tle potrebnega folka…kolk je tu izkušenih ljudi, tako moških kot ženskih…hja…in nevem kako da jaz ne srečam takšne, kot so tle gor punce…Ki vse rade počno ( fafajo, majo rade v rito…da rade pogosto sexajo)…takšno bi rad srečal…hja…upam da bo kaj sreče…mate predlog kje iskat? 🙂
toncjek, kdor isče ta najde 🙂 amapk ne preveč iskjat, takrat še z baterijo pri belem dnevu zgrešiš. taka fejst babnica bo našla tebe!!! samo ne obupat. morš pa neki procentov tule na forumu dol vzet, marsikaj so samo gole (dobesedno :))) )fantazije. pa sej nas je takih odprtih punc veliko! sam ene se potem v resnici fine delajo, pa jih je sram… 🙂
lej, sej ne pravim, da je forum izmišjija. jaz gotovo pišem kar mislim in še marsi kdo.je pa dejstvo, da je pa veliko takšnih odgovorov, ki so bolj tisto, kar naj bi bilo in tisto, kar pisec postov želi, da bi drugi slišali. meni obisk foruma čisto paše, je pa dejstvo, da ni čisto vedno tako, kot je zapisano. se ti ne zdi?