Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus cudno kajne VUHAN ima institut za virologijo

cudno kajne VUHAN ima institut za virologijo

https://en.wikipedia.org/wiki/Wuhan_Institute_of_Virology

virus se je pojavil na trznici v VUHANU od kao živali , kakšno naključje ,da je tam tudi inštitut za virologijo ( jim je virus kitajcem ušel ? )


Virus je naret v labu v vuhanu in sproščen ven. Točno so vedeli za čem so zboleli ljudje, pa so odredili uničiti virus in vse dokaze (kar je gromozanska škoda in vse zdaj v razvoju zdravil in poznavanja obnašanja virusa)… odredili so cenzuro za vse in se o tem ni smelo govoriti.
Kar jih je zaklalo je to,da niso vedeli,da se virus tako širi tudi med ljudmi, in ne samo da se širi, ampak se rapidno širi, in to so ugotovili po nekaj tednih -in takrat so potem tudi sami zagnali paniko s karantenami itd. in dali vse v javnost.
Virus so naredili z namenom in z namenom so ga dali ven in z namenom so tudi uničili vse dokaze in skrivali začeten pojav.
kakšen bi lahko bil ta namen se pa vidi – beri včerajšnji hrvaški članek o lastništvih podjetij,cenah delnic, gre za borbe zahod oz. bolje tudi ZDA proti Kitajski in prevladi.

Ni jim ušel, ampak je bil izpuščen. Vprašanje je pa kdo ga je spustil. Kraj in čas – novo leto pri njih, sta bila idealna.

Ja dobro jutro, no.
Saj to se že ve dobra 2 meseca.
Sorry multikultarji, ampak ene rase so pač boljše od drugih.
Če ti gredo Kitajci postaviti bio Lab 4 (z najvišjo stopnjo varovanja) kakih 300 m od živilske tržnice namesto v neko vukojebino, potem že ne morejo imeti kaj dosti soli v glavi.
In jugovzhodna Azija naj bi imela ljudi z najvišjim IQ-jem na svetu?
Kakšne budale so šele potem tisti z najnižjim?

Ja naključje je tudi da so bile tam mednarodne vojne igre, amerov polno…

New Report

Close