Najdi forum

Splash Forum Avto.Over.Net Avtomobilizem čudno visoko popusti

čudno visoko popusti

zdaj pa mene zanima, če kdo ve kaj se dogaja u zemlji. zadnje 3 mesece, opažam na avot netu in v samih salonih izjemne popuste. npr. bmw g20 novi torej. aktialen model. 330i m sport celo x driwe, automatic. prvo je bila cena, ko je prišel ven cca 75 000 evrov. ubitačna cena. zdaj po cca 1 letu, lahko dobiš z malo, malo pogajalskih veščin takega novega iz salona z 0 kilomteri za 50 000 evrov?? kaj ma kdo razlago, zakaj je to tako? pri škodi kupiš skalo z 1.5 tsi motorjem, kar je tako nafukancija vw. še posebej to poimenovanje tfsi, vem jaz to vse. ampak iam 150 konj in atuomatic dsg. spet pri škodi?????? škodi?? kaj ma kdo razlago, kaj se dogaja? to nekdo ve nekaj kar jaz ne vem. pa jaz vem use. ???? kaj mislijo nafto ukinit. saka, saka, saka?? to je to? konec, fitnito, vege, ende?? kaj ve kdo kaj??? bom izjemno hvaležen.

Morda zato, ker smo se spet znašli v finančni krizi in ljudje pač ne kupujejo avtomobilov?

Seveda, da so bili popusti, če pa noben ni imel denarja za nakupe avtomobilov. Veliko ljudi je izgubilo službe, drugi so varčevali z denarjem za najslabše primere, itd. Nič čudnega.

Očitno je, da zadnje pol leta niso prebral nobenega časopisa in tudi, da ne veš, kaj se dogaja na svetu. A do tvojega šanka še ni prišel virus?

New Report

Close