Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Cukrček…

Cukrček…

med… sladoledk… 😉 kaj zdaj, kino nikjer…

kino danes odpade zaradi dežja 😉
alora bo pela šukica, oštja , bo pela al ne? 😉

razbojniček jaz sem si film nocoj že ogledala, zato grem samo še ninat…
ampak te bom pa pogrešala ves, cutis to???;)))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

Če je pa tku,zavihi rokav od pižame na desni roki,spusti roko malo nižje,saj veš kam,in malo v krogih drgni,pa vedno bolj hitro to moraš delat,pol….se pa ne boš več oglasila:-)

čak, sej še u pižami nisem… se morm prej še stuširat, pole grem jst u pižamkico… ti si ga pa že… brez u krogih… sam gor in dol…

Saj sem vedel… ti ti SončeK, filem gledaš brez mene… :- ..nekaj čutim, samo kaj??
No naj vas spravim zdaj lepo v pižamce in šukice, jaz grem pa delat!!!
Cmoka za nočko!

nočko cukrček, lepo delaj, jutri zjutraj pa lepo spančkaj, ko bomo mi delali.
nočko, ahtej na čebelice ;))
cmokca

Ja tko nekako to gre.Ma ne še zdej!Rabim kako stimulacijo,kako slikco..ma ne mi pošiljat spet špinače in Pamele!
Sp

ho ho,… čauči, nočko, pa na marijo kej pogledi… če ima še miško med nogami ;))) nočko nočko

ne , ne, nič bat, saj bova skupaj gledala film..nekega dne, ali pa ne…no kavo pa bova sigurno pila in lizala…sladoledek…, ali ne???

Cmoka in naj ti nočka hitro mine in “ne pozabi name ti” gre pa tista pesem , ki baje dobro zadane, čutiš to???;)))

___________________________________________________________ "Le kako naj moje sonce sije zmerom, če se pravo še kdaj skrije?" SHAKESPEARE

New Report

Close