Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Cute Nola cena

Cute Nola cena

A jo poznate? Siva puloverje. A se se kateri zdi da je 80e za otroski pulover prevec?
Ce ji kdo kaj omeni o ceno je vsa uzaljena in sa mora placevati savke. Saj jih vsi placujemo. Sam ne hodimo v Dubajnkn Americo na dopust. Cena materiala je 10e, dela ga pol ure.m do uro. To je 70e na uro prometa

So unikati vsekakor. Če ti ne paše kupi v HM 14 puloverjev za to ceno. Ker kvaliteta je pa.

Dejansko bo ostale zdrla, cute nola pa prerasla in bodo še vedno enako lepi, če seveda znaš prat.

Poznam.
Preveč? Tako menim: da bi otrokz kupila po 2 na sezono, ne. Da pa pri CN naročim unikatni komplet za posebno priložnost, pa seveda. Naštudirala je materiale in kroje, da oblačila dobesedno rastejo z otrokom. Soseda je ljubiteljska šivilja in dela včasih z enakim materialom ampak izdelek je neprimerljiv in ga tudi za 5 eur ne bi kupila.
Vsak po svoje. Šivilja živi od šivanja, učitelj od poučevanja, pastir od paše. No, če pase foušijo, živi malo slabše.

Ja res je, prav oderuške cene ima. Res pretirava. Za en let uporabe ali manj 80E, saj nisem nora. To je res pretiravanje. Sama šivam in naredim tak pulover v pol ure. Pa sploh ne dela vse ona, ima še eno šiviljo, ki ji šiva.

Kot prvo, nima puloverjev po 80€. Materiali so zelo kvalitetni, izdelki pa domiselni, srčkani in polni detajlov, ki vzamejo krepko več časa kot pol ure. Sem videla veliko izdelkov drugih ustvarjalk, ampak nima vsaka roke in očesa kot ona, ki dela s srcem in veseljem. Pri njenih izdelkih je vse zašito “v nulo”. Jo poznam osebno in je krasna punca, kateri je več do tega, da nekoga osreči kot do zaslužka. Saj tudi ti ne hodiš v službo zastonj, kajne? Če ti nekaj ni všeč ali ti je predrago, pač ne kupiš. Jaz pa sem vesela zanjo, ki se je našla na svojem področju in za vse nas, ki nas razveseljuje s svojimi izdelki, na katerih si spočiješ oči.

Oblačila so res lepa in unikatna, vendar tudi draga, tako da si jih žal ne more privoščiti prav veliko ljudi. Osebno bi si takšno oblačilo privoščila le za posebno priložnost.

Bo kar držalo, puloverji so tudi čez 70eur, tako da ne govori, če ne veš.

Puloverčki so 80E, skupaj s trakcem. Poglej na fb. Res se preserava ta ženska. In tak polover se naredi v največ eni uri, če ne veš.

moram rečt, da me prav zabava kako so ljudje fovš nekomu, ki mu je uspelo v življenju. Namesto, da bi rekle vse te maloumne ženske: Če je lahko uspelo njej, lahko tudi meni! Wau, aplavz, uspe ji prodati pulover za 80 eur, ta pa zna! Ampak to je težji način, ane? Lažje je rečt kako more. In kako more it na dopust v dubaj, groza 😀

Cute nola, in vsi drugi, ki ste v življenju bolj uspeli kot jaz: Bravo, navdih ste mi, da se vse da!

Priznam, da je malo drago za moj žep ampak jaz se kar topim, ko gledam njene izdelke. Čudovita ustvarjalka.

Ima zelo lepe stvari, cena ni za vsak žep, me je pa zmotil njen odnos. Arogantna in nesramna ter vzišana. Če vprašaš po ceni, še ne pomeni, da boš kupil, ker so pa stvari postavljene visoko.

New Report

Close