Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Dajmo Koperčani – Župan

Dajmo Koperčani – Župan

Dajte malo se razpisati o našem genialnemu županu Boris Popovič.
Skoraj sem prepričana, da je edini župan v Sloveniji, ki je držal besedo, vse tisto kar nam je obljubo dajal je to tudi storil.

Kaj šele bo naredil še v naslednjih štirih letih? Mislim, da ogromno in, da bo naša sedanja mladina si zapomnili našega župana, ko bomo mi kot starši razložili otrokom, kdo se je potrudil za izgradnjo nove šole, ki je že bila živa podrtija, nevarnost za otroke je bilo. Dobre ceste imamo, nove bloke za stanovalce, ki so bili takorekoč brez strehe nad glavo. Koliko je samo družin osrečil z stanovanji? Ogromno!
Storil je še in še. Prepričana sem, da zagotovo si ni dajal naš davkoplačevalski denar v žep, če si je pa kaj pristavil denarja, se mu pa tudi opraviči, ker si je več kot več zaslužil.
Saj je za Koper veliko storil!

Pa še to. Ne vem, če bi ga imela še kaj spraševati, ker vem, da je zopet veliko obljubil in sem skoraj prepričana 100{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}, da bo tako izpeljal oz. vse obljube bo storil.

Ali imaste še vi takšne dobre ŽUPANE?

Dajmo naš ŽUPAN, Boris Popovič.

Lep pozdrav, do volitev!
Doroteja

P.S. Vem, da je naš Župan Boris Popovič, NEPREMAGLJIV!

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Res je. Ko sem bila letos poleti v Kopru sem bila prav presenečena kako se je samo mesto spremenilo. In to na boljše. V vseh pogledih.

Čestitam vam za dobrega župana in upam, da bo res tudi ponovno izvoljen.
L.p.

ma dej dej 🙂 popo sploh ni toliko zlat, kot ga hočeš prikazat, in me prav zanima kako namerava odplačati vse dolgove, ki jih je naredil. in verjemi, da pri toliko gradnjah, ta ni mali

miha_s napisal:

> ma dej dej 🙂 popo sploh ni toliko zlat, kot ga hočeš prikazat,
> in me prav zanima kako namerava odplačati vse dolgove, ki jih
> je naredil. in verjemi, da pri toliko gradnjah, ta ni mali

mogoče pa jih sploh ne bo odplačal (on), saj je dal vse svojim frendom gradit. Roka roko umije?

Ja, njegovi morebitni dolgovi so oz. bodo njegov problem. Kar se tiče delovanja občine pa mislim, da ni bojazni, saj so že imeli inšpekcijo (mislim, da jih je bilo celo več) – torej pristojni organi funkcionirajo.

Se pravi, da ostane samo še (ne)zadovoljstvo občanov, ki bo tudi merilo na volitvah.Cam to ni všeč ? Jebat ga, to je demokracija.

miha s

Mene sploh ne zanimajo njegovi dolgovi, ker to je samo njegov problem. Komu je dovolil kakšno gradnjo ali nevemkaj, me spoh ne briga. Jaz sem ena občanka iz Kopra in to je vse. Nihče ne more trditi, da Popovič ima dolgove, ker nima črno na belem oz. nima dokazila in v takšne zadeve se jaz ne spuščam. Moje mnenje je, da je naš župan vzgled vsem županom Slovenije.
In to je to!

lp,
Doroteja

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Ma Primorci, če je res tako dober, blagor vam! Pošljite ga še k nam v Ljubljano za kakšno leto, hehe …

ja seveda, to da je naložil finančno breme investicij tvojim otrokom te pa ne moti, a :)?

Doroteja napisal:

> miha s
>
> Mene sploh ne zanimajo njegovi dolgovi, ker to je samo njegov
> problem. Komu je dovolil kakšno gradnjo ali nevemkaj, me spoh
> ne briga. Jaz sem ena občanka iz Kopra in to je vse. Nihče ne
> more trditi, da Popovič ima dolgove, ker nima črno na belem oz.
> nima dokazila in v takšne zadeve se jaz ne spuščam. Moje mnenje
> je, da je naš župan vzgled vsem županom Slovenije.
> In to je to!
>
> lp,
> Doroteja
>

Pa ti znaš brat? Že od začetka je govora o dolgovih, ki jih je z gradnjo “spomenikov sebi” naredil koprski občini, ki jih boš torej tudi ti (in tvoji otroci) odplačevala. To, da ti je vseeno, da je dal gradit svojim prijateljem, pa kaže na tvoje popolno nerazumevanje demokracije, kaj je to korupcija, kakšne barve kuverte obstajajo, kaj in zakaj so javni razpisi itd. Preberi kakšno pametno knjigo o tem, preden se spet oglasiš, da ne bomo lapali v prazno.
lp

Mahhhhhhhhhhh, ne ljubi se mi še o tej politiki premišljevati. Naj bo kakor bo.
Jaz sem samo izjavila, da je naš župan lahko vzgled vseh županov Slovenije.
Za mojimi besedami stojim.
Še enkrat poudarjam, da me ne briga čigav denar porablja.
Ali mojega, ali od mojega otroka ali………… itd…
Jaz samo vem, da pošteno delam, pošteno živim in pošteno dobim plačilo za moje trdo delo.
Drugo mi pa prav visi dol……..

Še enkrat. Naj ostane župan Popovič.

Dobro se z dobrim vrača:-)))

SE Strinjam z Dorotejo.

Tudi jaz sem iz Kopra in če se po 20 ali 30 letih mirovanja in spanja občinske vlade končno nekaj pozna (šola, stanovanja, igrišča, vrtci, ceste, univerza, ulice…) je to kar prijetno gledati in v tem tudi uživati. Zadnja novost je bila menda (kolikor se3 spomnim) ravno nova osnovna šola Dušana Bordona pred cca 30 leti!!! In v to šolo sva hodila tudi jaz in g. Popovič.

Glede odplačevanja: mislim, da je občina prodla nekaj delnic v Luki ali nekaj takega, da so prišli do denarja.
Pa tudi če je vzela občina kredit, saj tudi zdaj plačujem davke in prispevke državi, pa tudi naši otroci bodo (kot zaposleni državljani) plačevali davke in prispevke državi…. V čem je problem?

Bravo menn.
Tako se govori, BRAVO!
Mislim, da je naš Popovič nepremagljiv, kaj misliš?
lp,

osnovni problem je v tem, da se je v kopru v zadnjih 4 letih zaradi vseh investicij povečal proračun za 3-4 krat, kar je ogromno za tako kratko časovno obdobje. veliki odhodki zahtevajo tudi velike prihodke, zato se dej vprašat ali si res pripravljen v prihodnosti zaradi nekaj na hitro narejenih projektov plačevati višje prispevke občini?

strinjam se, da je imel koper v zadnjih 30 letih same slabe župane (tudi popovič je med njimi). naj vas prekomerna gradnja ne zavede, saj ta vedno ne pomeni nekaj dobrega, naprednega. vsa ta gradnja danes bo v srednji prihodnosti sprožala več problemov kot koristi. pa ne bi zdaj več o tem.

Anketa Dela 30. 9. 2006

Boris Popovič 47,4 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Jadran Bajec 4,2 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}
Viktor Markežič 3,2 {04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465}

Zmaga Borisa Popoviča zagotovljena v 1. krogu.

Čestitam. Bravo za Koper.

L.p.

Draga Viva12 , zlata si, ker si mi posredovala to informacijo. Jessssssssssssss, zmagal bo.

Pa še nekaj. Ne bi rada tukaj na forumu izpostavljala imena in priimka od enega kandidata, ki se poteguje za župana Koper. Tisti kandidat je spravil veliko podjetje v stečaj, kaj bi rad še Koperčane nategnil. Jezusa Marija. Vsakdo se lahko prijavi za župana, tudi jaz hahahaha…

Nekaj sem premišljevala glede teh kandidatov itd. Iz mojega vidika, sploh ne razumem nekatere ljudi, ki se prijavijo za kandidaturo pa sploh ne vedo kaj jih čaka. Ali bodo zmogli, ali bodo gledali v zrak in lovili muhe..
Jaz kot oseba, nikoli res nikoli se ne bi prijavila za bilo katero kandidaturo, ker rajši imam, da v miru spim in nihče me ne nosi po zobih, in nihče mi ne očita, da jem oz. žrem in se imam zelo lepo, da uživam z davkoplačevalskim denarjem itd……. Tako jaz mislim, nekateri drugače itd. Ne moremo vsi biti isti. Ej, Viva12 jaz bi tebe dala za kandidatko za županjo. Kaj rečeš?
Resnično, ker vidim, da zelo dobro obvladaš politiko in vso kandidaturo. Res, klanjam se ti!
Lepo se imej in uživaj pa kaj še sporoči, seveda veselo novico.

Pozdravček z obale
Doroteja

P.s. Še nekaj sem pozabila. Ravno danes smo prejeli eden časopis, ki piše naš župan oz. Popovič, napisal je vse po vrsti kako in kaj. Zdi se mi zelo fer, ker je napisal točno ime in priimek oseb, katerim gre na živce in kdo mu koplje jamo.
Resnično, vsa čast mu. Celo je napisal, da sta v zaporu tista dva policaja, ki so takrat ovadili našega župana Popoviča. Napisal je zaradi mafije. Si videla kako se sladko vrača nazaj z isto ali pa še z hujšo mero. Soryyyy, ker te obremenjujem z mojim dolgim postom.
Piši še kaj!

Dobro se z dobrim vrača:-)))

Pozdravljena Doroteja.

Hvala za odgovor in seveda za tvoj predlog. Vendar jaz ne bi bila dober politik, ker sem po duši pač takšen človek, kot pišeš ti. Res je, da se na trenutno aktualno temo “politiko” sicer spoznam, vendar je to samo teorija, brez kakršnih koli izkušenj v teh vodah.

Torej bolje, da se o politiki še naprej pogovarjamo, razpravljamo…. in kar je najbolj pomembno mirno spimo.

Lep pozdrav.

Doroteja in kompanija, čudno da vas ne briga kdo bo vse plačal, iz tega lahko samo sklepam da niste iz Kopra, ali pa da ste spet kakšni popotovi plačanci ki ga propagirajo na internetu.
Sicer pa se omenja, da je zgornja anketa in anketa v Žurnalu (delo Ninamedia) plačan oglas mestne občine Koper, no vsaj za Žurnal to velja, kar je že splošno znano.

Proračun se je res povečal, toda le zaradi tega ker je MOK razprodala veliko svojih nepremičnin. Tudi meni bi se lahko povečalo stanje na računu, če bi prodal svoje stanovanje – toda kje bi potem ŽIVEL?

Sicer pa tudi jaz spim mirno in mislim da tudi z večino kandidatov je tako.

No pa lep pozdrav iz Kopra.

Res je, s podporo stranke ali pa določenega št. volilcev lahko res vsak kandidira za župana, tudi popo, ki še ni uničil občine je pa na poti k temu. Sicer pa je g. V.M. res naredil nekaj napak na Tomosu, toda največja napaka takega podjetja je nekonkurenčnost in vsekakor neinovativnost. To se vidi tudi pri drugih večjih podjetjih, kjer so direktorji vse drugo kot ekonomisti in še sanja se jim ne kaj je marketing, tržne raziskave, prodaja, računovodstvo, ter eno enačijo z drugim. No sem malo zašel iz lokalne politike, upam da bo zmagal kdor koli drugi samo popo, ne!

Lep pozdrav iz Kopra.

Tudi jaz sem iz Kopra in moram pristaviti, da smo končno dobili župana, ki tudi nekaj naredi ne samo govori !!! Ja, tudi drugi so zadolževali občino in občane (beri-naše otroke), vendar je ta denar očitno šel v njihove žepe. Popovič pa je naredil ogromno za Koper, verjetno pa tudi zase, kar bi naredil vsak, ki bi bil pri koritu, jaz tudi, pa vi verjetno tudi…
Čestitam, Popovič !

seveda!!!

vidim da imate tako dobrega župana da kar na floridi plačuje z občinsko kreditno kartico!! poštenje da dol padeš!!!!

http://24ur.com/naslovnica/novice/lokalnevolitve/20061012_3082044_16139141.php

kako malo je potrebno, da so ljudje veseli ….3 palme pa je. To da je gospodarstvo občine na psu, pa nikogar ne zanima. Da ni pametnih zaposlitev, da so stanovanja skoraj tako draga kot v ljubljani, plače pa pol manjše …..

Seveda je popovič gradil – to je najcenejša predvolilna kampanja – kar z občinskim denarjem. Dolgove pa bodo odplačevali še vaši otroci.

O sporni prodaji zemljišč na katerih je mastno zaslužil tudi vaš župan pa raje sploh negovorimo….

Naš župan je naredil več za Koper kot deset drugih županov skupaj. seveda so pri tem nastali tudi dolgovi, a naši otroci potrebujejo šole in vrtce. A se nobeden od nas ni zadolžil, da bi prišel do stanovanja? Tako pač je danes, nobeden ti nič ne podari. Zato si želim, da bi bil POPOVIČ še naprej naš župan, kajti v Kopru ga še vedno potrbujemo. FORZZA POPO¨!

Mrhovinarji so se zapičili v uporabe službene kreditne kartice, kar pa brez problema počnejo raznorazni t.i. izvršni direktorji tudi manjših firm brez problema.
Podpiram Popoviča, čeprav sem v Kopru samo parkrat na leto (ravno toliko, da opazim velik napredek v času njegovega županovanja).

New Report

Close