Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Dajmo skupaj…..

Dajmo skupaj…..

Nikjer žive duše, samo jaz, sonce in morje. Prebirala sem knjigo »moj skriti vrtiček ženske spolne fantazije« in se čudila nad razponom in raznolikostjo spolnih fantazij, hkrati pa postajala sama čedalje bolj razgreta. Mojega dragega pa nikjer, jaz pa čedalje bolj potrebna. Pridružil naj bi se mi šele konec tedna, do takrat bo mene razneslo. Jezna sem odložila knjigo, se usedla in se malo razgledala naokoli. Dobrih sto metrov stran sem opazila par in jasno je bilo videti, da seksata. Opazila pa sem tudi temnolaso damo, ki se mi je približevala. Na sebi je imela divje oranžne kopalke, ki so samo še bolj poudarile njeno zagorelo polt. Že skoraj čisto zraven mene je rekla; »zdravo, kaj se mogoče lahko parkiram tukaj zraven tebe?«
Ni problema, sem ji odgovorila.
»Vidiš tisti par, ki se ljubi?« me je opozorila; »tista sta čisto notri padla v seks, mene pa to ful zrajca, zato sem šla raje proti tebi«, mi je govorila in si hkrati slačila kopalke. Tako lepih prsi, kot jih je imela temnolasa neznanka, svoj živi dan še nisem videla. Jedre, čvrste, polne z ogromnima bradavicama, ki sta trdo štrleli predse. Sploh nisem mogla odvrniti pogleda od njih. V roki sem še vedno držala kremo, s katero sem se hotela prej namazati. Vprašala me je, če me namaže. Da tako svetlopolti ljudje, morajo bolj paziti na soncu. Seveda, sem se strinjala z njo in se ulegla na trebuh. Začela me je mazati po ramah in hrbtu. Njeno mazanje, no bolj božanje, mi je zelo godilo. Začutila sem naval mokrote v moje mednožje. Ona pa je nadaljevala z mazanjem in se počasi dotikala ritke. »Kako napeto ritko imaš« je rekla in jo v tistem hipu tudi zapustila. Mazala me jo po nogah od gležnjev proti stegnom gor, počasi in čedalje bolj po notranji strani stegna, čisto do vrha. Ležala sem skoraj čisto otrpla in se tudi dihati nisem upala. Njen prst, se je kot po slučaju dotaknil moje mokre muce. Enkrat in še enkrat, potem pa spet nič. Ena njena roka je drsela po riti, druga po stegnu navzgor in spet se je dotaknila moje depilirane pizdice. Oooooo, kako smo mokri , je rekla s hripavim glasom in z roko začela tipati po moji potrebnici. Čisto nehote, sem se rahlo privzdignila, da me je lažje dosegla. S prsti je hitela po meni, jaz pa sem si mislila. O bog, kaj počnem? Še nikoli se nisem ljubila z žensko. O bog. Ampak meni je tako zelo pasalo, tako dobro je delala, tako zelo dobrooooooooooo……………………………………………………..

……bi mogoče kdo nadaljeval?

…Prepusti se mi in videla boš,da ti bo še lepše.Za začetek pa pa pusti da te te namažem.Upam,da te sonce že ni preveč opeklo.Brez besed si se prepustila njenim rokam,..
občasno pogledam proti tistima ki sta sexla nedaleč stran, toda njeni prsti v moji ***** so bili preveč za mojo razsodnost.
Obrnila si se na hrbet in čakala, da….

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Zazrla sem se v njene temne oči in prisežem, da me je gledala kot gleda zver svoj plen. Roke še vedno ni odmaknila z mojega vročega mednožja in kar naenkrat je v mojo razbeljeno in mokro notranjost divje porinila svoj sredinec. S sredincem je migala samo naprej in nazaj, njena dlan je še vedno počivala na venerinem gričku in vršila samo rahel pritisk. V meni pa je divjala prava drama, telo se mi je napelo in v divjem kriku sem dosegla najbolj fantastičen orgazem, kar jih je. Njen prstek pa je neumorno delal naprej………………..

in hotela, da sedaj zadovoljiš še njo….
Si želiš moj jezik?« si jo potiho vprašala Sedaj je ležala na tleh, ti ponudi svojo muco, vso mehko, nežno, pobrito, a v notranjosti prepojeno s slastnim sokom dolgo pričakovanega poželenja. Plavolasa lepotica se ti je približala z ustnicami in ti si jo najprej začela poljubljati po nogah. S slino si jo skušala počasi pripraviti na to, da bi ji jezik končno lahko pomočila v njeno sočno mednožje, kjer sta obe že čutili čudno in nemirno ščemenje in pričakovanje vročega jezika, da bi jima prinesel hitro in močno odrešitev.
Končno se ti je le odprla. Vrh tvojega jezika je začel svojo pot spodaj in se nemirno prebijal v sredino potrebne muce. Potem ples okoli luknjice, usta, ki so posesala ustne, na koncu še trdi gumbek. Z jezikom si se zalizala v ta sladki nabrekli ščegetavček in začela naglo trzati po njem. To jo je spravilo v norost. Videla si roko te plavolase lepotice, ki je segla med svoje razprto mednožje, poraščeno z dlačicami, ki so bile prav tako svetle kot njeni lasje. Vse hitrejši gibi njene roke, s katero si je drgnila klitoris, so sovpadali z gibi neutrudnega jezika.
Takrat ji je prvič prišlo, ko si z z roko v mednožju, kjer je objemala sproščeno strast v svoji muci, prisesala si se na dekletove bradavičke, na njena usta. ……..tudi ti si ponovno postala mokra, potrebna njenega jezika, njenih prstov v sebi……usedla si na njen obraz in …..

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

New Report

Close