Najdi forum

Splash Forum Sex v mestu DAM TI LAHKO VELIKO – IŠČEM LJUBICO/SUGAR BABY DOLGOROČNO

DAM TI LAHKO VELIKO – IŠČEM LJUBICO/SUGAR BABY DOLGOROČNO

Odgovor na objavo uporabnika
Maja595, 19.09.2023 ob 16:11

Zato, ker si prav patetičen že s tem prosijačenjem. Raje svoj prosti čas nameni ženi oziroma družini, če jo imaš. Boš videl, da boš v ženi lahko dobil ljubico in ženo. Moj me je tudi varal, ko so bili otroci majhni. In vsega sem bila jaz kriva,…sem pustila, živela kot da ni nič. Zdaj po 20 letih je on iztrošen, ljubosumen, že zdavnaj zavržen s strani ljubice, nori ker ga ne vprašam po nič,….raje se loči in uživaj spolno življenje in ne imej za norca nekoga, ki ti stoji ob strani,…

Kurcu vrjeme prođe, pički nikad!

Jaz nobenega ne obsojam Maja, vsak ima svoj pogled na stvari in vsak ima svoje življenje. Če ti kaj ni všeč pač ne pišeš in ne kritiziraš. Lp

Išče se prava in pogumna… 😉

Čudno, da ni odziva… :/

Še vedno iščem… 😉

Hahahahahahaha…

upanje umre zadnje 😉

Lili, ta je pa kr mal huda :)))

Slava padlim junakom!

hej, morda bi bila za…še ne vem če sem dovolj pogumna. Pod 100€ na srečanje pa ne bi šla:) Sicer pa 22 let, bi rekla kar privlačna 🙂

hejla, 01.11.2023 ob 20:55

hej, morda bi bila za…še ne vem če sem dovolj pogumna. Pod 100€ na srečanje pa ne bi šla:) Sicer pa 22 let, bi rekla kar privlačna 🙂

Oj, vse se lahko dogovoriva ne skrbi. Javi se mi na mail [email protected] pa bova tam kako rekla. Mrzli dnevi prihajajo in še vedno se išče prava. 😉

Kje je tista ta pogumna? 🙂

Kakšna pogumna lahko tudi manj pogumna ki bi bila za kako druženje? Marsikaj se da dogovoriti če je oseba resna.. sem pa 44 letni iz okolice lj.. lahko ponudim tudi kakšno finančno zadevo..če bi si katera želela… [email protected]

Ljubitelj8, 16.11.2023 ob 18:18

Kakšna pogumna lahko tudi manj pogumna ki bi bila za kako druženje? Marsikaj se da dogovoriti če je oseba resna.. sem pa 44 letni iz okolice lj.. lahko ponudim tudi kakšno finančno zadevo..če bi si katera želela… [email protected]

Si delaš reklamo na mojem oglasu? 🙂

Mraz je zunaj…lahko nama je vroče…piši mi. 😉

Kje je tista prava za mene…? 🙂

Ljubicaaaaa kje si? 😉

Veseli december je, kje je prava ljubica za mene…? 😉

Ce te se zanima se oglasi.

[email protected]

Ljubica kje si, lahko sem tvoj Božiček. 😉

Ljubitelj8, kaj se nič ne odzoveš. Sem ti že pisala (25 let, petit, blond)..

Prihaja mraz, rabim eno, da me pogreje. 😉

Bogi prosjak v hlačah mrtvak.

Ker pri ženskah nimam uspeha iščem mlajše moške, ki bi prevzeli vlogo aktivca. Sam sem malo v letih in ne morem več, nudim nagrado piši na [email protected], rad imam analno ti daješ jaz sprejemam.
Kaj res ni nobenega pogumnega?

manica12345, 29.12.2023 ob 19:29

Ljubitelj8, kaj se nič ne odzoveš. Sem ti že pisala (25 let, petit, blond)..

Zaupaj email

Piši mi na mail [email protected]

Stiskal bi se z ljubico. 😉

New Report

Close