Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu dame nasvet prosim, seksting

dame nasvet prosim, seksting

Drage dame, rabim nasvet glede sekstinga, predvsem žensko mnenje ker itak vsi vemo da smo moški itak najboljši in itak vse vemo in seveda itak je to edina prava pot x.O

sem M38 in moja žena si želi več sextanja in meni to očitno ne gre. Prosil sem jo za nasvet pa mi ni znala najbolje povedati kako naj bi to sploh potekalo in kaj si želi, kaj pričakuje.

Seks in vse packarije, ki pritičejo poleg ne predstavljajo težav. Moja duša je pokvarjena prav toliko kot vse ostale ampak moj bogat besedni zaklad, ljubezen in predanost pisani besedi očitno ne dosega njenih pričakovanj. Sem namreč bolj pesniško naravnan, pišem tudi erotične zgodbe/knjige (pornič v besedi) a nisem prostak. Dopisovanje mi nikoli ni delalo preglavic, do sedaj očitno!

Nekako je bilo razbrati da sm preveč nežen z besedami, čeprav sam menim da temu ni tako. Poizkusil sem tudi to, biti grob, brez očitnega uspeha, drugače ne bi spraševal.

Drage dame, povprašal sem nekaj znank a je to kot kaže preveč občutljiva tema da bi o njej govorili iskreno, zato se na vas obračam anonimno v upanju na več uspeha.

P.S.: ali je možno po vašem mnenju, da je temu tako zgolj zato ker nisem neznanec, kateremu ne dolguje nič in domišljija opravi svoje?

Torej, rabim nasvet, kako kdaj zakaj pros/cons, kaj ja kaj ne in tako dalje. Načeloma ne potrebujem konkretnih stavkov, ker sem pismen z bujno domišljijo. Kako naj bi to sploh potekalo?

LP, Žare

New Report

Close