Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek danes pri mesarju

danes pri mesarju

Grem k mesarju po meso za golaž in verjamete da ga ni imel? Prazna vitrina.To se pri nas stalno dogaja,meso dobi samo parkrat na teden kot pred 40timi leti.Do naslednje mesnice imam 20 minut z avtom-ki ga nimam.Še kje tako slaba dobava?

Najavi mu 2 dni prej, da bo odmrznil četrtinko goveda 🙂

Veliko zasebnih, malih mesarjev je že zdavnaj pozaprlo mesnice – vendar v krajih, kjer ste odvisni od enega takega mesarja, ker je do večjega trgovca morda predaleč, se nebi to smelo dogajati – mesar pač ne zna organizirati svojega posla pravilno- ne moreš praznh vitrin hladit.

Če je majhna poraba /povpraševanje/, se to kaj hitro zgodi.

Še to: v naši dolini je 3.640 prebivalcev,meni se to ne zdi malo! (za eno prazno mesnico odprto do 16h)

Lahko da veliko ljudi kupuje direkt pri kmetih, ali so sami kmetje….V tem primeru ima mesar bolj slab promet.

Če živiš nekje bogu za hrbtom.
3.600 prebivalcev pa res ni neka silna številka, sploh če so raztreseni po neki dolini…

Jaz imam (v manjšem mestu, okoli 13.000 ljudi) v radiju par minut peš 2 mesarja, ribarnico, Mercator, tuš, špar, tržnico, pa malo dlje še lidl in hofer… pa še marsikaj.

Sem hodila k enemu v Dravljah dolga leta, pa se mi je zagabil, ker sem mu rekla nekaj se vam žge tam zadaj, pa je čudno vprašal kaj se žge, pa sem rekla da se mu nekaj kadi… pa je samo zamahnil z roko in rekel ah to je samo od cigareta, pa res je bilo od cigareta, ne stopim več v tisto mesnico.

To je malo.

Očitno jim prodaja ne gre ali pa slabo ocenjujejo razmerje ponudba/povpraševanje. Zna bit, da jo bodo tudi kmalu zaprli … ker tako se ponavadi začne … konec.

vem o kateri mesnici govoriš
jaz bom tako rekla, mesnica je dokaj dobro založena in pikica na i je to, da ima govedino od domačih kmetov in to najboljšo in svežo in ne zamrznjeno in lahko bi se naučila, da v torek ne dobiš vsega, če dobijo sveže meso v sredo
ponudba čevapčičev, pečenic je vrhunska

če pa ni imel mesa za golaž ga lahko dobiš v sosednjem mercatorju predpakiranega, če ti paše jest tisto žvarovno

še vedno ne razumem zakaj ne naročijo eno kravo več in bi imeli tudi v ponedeljek in torek kakšen kos mesa,saj bi prodali!

Pol pa govorite, kako sveže meso kupujete, a ne?

New Report

Close