Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek Danes sem bila na Viču

Danes sem bila na Viču

Sem šla po malico v Lidl pa sem mislila,da sem prišla v Somalijo.

Res neprijetno in bilo me je strah.

O moj bog daj utihni že enkrat. Že dve leti živim tam pa niti enkrat nismo meli problemov. Problemi so edino z budalami od ljubljančanov.

Jz sm se skoz plutal pelu iz Vnanjih Goric, ker so se na AC neki razbili, pa sta bla res 2 mal bl pečena pr azilantskem centru.

Tam okoli azila je kot v Afganistanu, ali pa Zoo ju.  Neprijetno in nelagodno zelo.

Odgovor na objavo uporabnika
Olja497, 25.11.2023 ob 15:42

Tam okoli azila je kot v Afganistanu, ali pa Zoo ju.  Neprijetno in nelagodno zelo.

govedo janševo

Govedo Janševo gor al dol ampak meni ni prijetno na Viču. Prav obratno, grozno je, te črne tipe gledati. To nikakor ne sodi na Vič.

Še dobro, da imamo frančiškane na Viču, da nas bodrijo in se zatečemo k njim, ko nam je hudo in nas je strah.

Madona, ti pa pogosto hodiš na Vič. Oziroma včasih tudi v Vič.

Kaj te pa tako vleče tja?

Odgovor na objavo uporabnika
že spet?, 25.11.2023 ob 17:20

Madona, ti pa pogosto hodiš na Vič. Oziroma včasih tudi v Vič.

Kaj te pa tako vleče tja?

Migranti 😃

Če imam opravke na Viču , mi ni prijetno gledat celih hord migrantov. To bi morala Fajonka in Golob že enkrat dojeti. Niso tako nedolžni, kot nam jih hočejo prikazati.

Ta kultura ne sodi v EU in pika. Če pa sodi, potem pa vi ne sodite več med civilizirane ljudi. Tile ljudje bodo naredili ciganijo, dobesedeno iz države, pa ne samo iz naše države ampak cele EU. Cela EU bo kot dolenjska, Kočevje. Ampak to boste dojeli šele ko se vam bo to zgodilo in nič prej.

Če to ne zmore biti na višku razvitosti in civilizacije (kot so bile vse pretekle civilizacije) v priviligirani Afriki ali priviligiranem bližnjem vzhodu – imajo bistveno boljše pogoje za življenje, zato so priviligirani, naravno, dano od narave!

POTEM VERJEMITE, bodo tu naredili dobesedno CIGANIJO, revščino in bedo, bistveno večjo kot v  državah iz katerih prihajajo. Če pa tega ne dojamete, potem pa škoda vsakega nadaljnega komentarja.

New Report

Close