Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu danes sva..

danes sva..

Danes sva zmenjena. K tebi grem.
Ja, v moji pisarni. Počakala boš pri mebi trenutek, da zaključim z delom, potem pa…mahhh karkoli bo že.
Prvič bova skupaj…sama, drug z drugim.
No pa še nestrpn si! Mrak pada, večer je.
Lase imaš že skoraj vse mokre, hvala bogu si blizu že. Oblačila na tebi so tudi rahlo premočena. Poleg ženskega ozkega sunjiča v črni barvi, nosiš spodaj oblekico malo pod koleni…privlačiš poglede, ugaja mi to. Pod vsemi temi oblačili pa nekaj zame, samo zame, presenečenje, ki si mi ga obljubila.
Prihitiš do zgradbe, poiščeš vhod in greš notri. Tavaš in iščeš mojo pisarno. Ker si uztrajna jo hito najdeš. Stojiš pred vrati, zaprta so, slišati ni nič, razen tvojega srca, ki ti zelo hito utripa. Potrkaš. Nič. Nekaj časa samo stojiš in čakaš. Potem primeš za kljuko in vrata odpreš. Vstopiš. Poleg tega, da imam razmetano mizo ni nikakršnih znakov, da sem tu, dokler v kotu ne vidiš obešenega moškega suknjiča. Odličiš se da boš malce počakala. Čakaš že 10 min in postaneš jezna. Stopiš k mizi izbrskaš pisalo in malo papirja in mi hočeš napisati sporočilo. Zaslišiš korake za seboj pri vratih. veš, da si ti brez tega, da bi pogledala. Vzravnaš se in obstojiš. Slišiš, da zaklepam vrata. Zdaj čutiš moje korake tik za seboj. Rečem ti:,,Hotela si oditi ne? Zakaj? Saj si komaj prišla…Oprosti, ljubica bil je tisti zadnji sestanek, malo se je zavlekel, zdaj je pa res konec za danes.”
Še vedno si tiho. Z rokami ti pobožam lase in spet rečem:,,Mokra si, lahko bi se prehladila, sleci suknjič, naj se malo posuši.” Potegnem ti ga z ramen in odložim na sedež, ki stoji v neposredni bližini.
Potem te z obemi rokami božam po obrazu, ti pa imaš oči zaprte. čisto se ti približam in te polubim na glavo:,,Vesel sem, da si tu…Lepa si.”
Roke spustim po tvojem telesu, ti si nepremična, samo rahlo napeta. Potem se zganeš in se z rokami poskušaš oviti okrog mene in se obrneš k meni in poljubiš.V rokah držim tvoj obraz…tipam te z rokami, preiskujem, se ti dobrikam. Vsa tvoja jeza izpuhti v valu ugodja, ki ti ga povzročajo moje roke. Raziskujeva drug drugega z rokami se božava in stiskava. poljubi so vedno bolj poželjivi in vzdihi moji vedno bolj globoki. Kako mi pašeš. Moje roke, kot bi vedele, kje morajo začeti, ti začnem odpenjati oblekico, ki ima spredaj gumbke. Čisto jo odpnem in zdaj se ti lotiš mojih srajčnih gumbov in mi potegneš dol srajco. Zdaj sva pri koži, poljubljava se in vohava kožo drug drugega. Opazim, da držiš besedo, spodaj črno fukiš prozorno perilo in črne samostoječe nogavice…nasmeješ se, ugaja ti, všeč ti je, ker je samo zame Previdno ti odpnem nederček in vzamem v roke tvoji joški, polne dlani jih imam, godeš od zadovoljstva. Ti pa ob stiskanju k menii čutiš mojoo trdoto. Vzamem ti bradavičko v usta in jo ližem sesam in polubljam. Obdelujem jo tudi z zobmi, jo narahlo grizem. Delam te pohotno, potrebno. Vali vročine ti potujejo skozi telo. Preselim se še na drugo joškico, Drugo roko prestavim med tvoje noge in otipam porastel venerin griček…čisto sim vzburjena, mokra. Odpenješ mi hlače in mi jih potegneš proti tlom ter sama počepneš in v trenutku ližeš in sesaš mojega nebreklega kurca. Paše ti, vidim ti na obrazu, kako si blažena. Najboj se posvetiš glavici…mojii užitki so nepopisni…

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

……….in zdaj naj grem na teren? Če se zaletim na cesti; boš kriv ti!
:))

Ne ogrožaj drugih udeležencev…Zapelji na sransko cesto in globoko dihaj ter se skoncentriraj na vožnjo:-)

so nepopisni……

Kar naenkrat me primeš, dvigneš proti sebi in me poljubiš na ustnice, slina se nama meša v neki nori afrodiziak…Potisneš me k svoji mizi in v enem zamahu z roko pometeš vse z mize. Rečeš mi:,,Vse zate.” Primeš me za rit, močno in postaviš na mizo predse. Dvigneš mi noge jih razpreš in potegneš dol spodnjice, ostanejo samo samostoječe nogavice. Noge mi daš narazen in me porineš naj se uležem…ubogam te paše mi kar delaš z menoj. Polubljaš me po stegnih in greš veno bližje k moji topli šiški, ki te brez dvoma pričakuje. z roko jo počasi razpreš in z enim prstom podražiš, stresa me to draženje, božam te in vlečem k sebi. Počasi greš z jezikom vanjo in jo oblizuješ, vidim da ti je všeč, lesk v očeh se ti poveča, dražiš jo…z jezikom ji delaš hudo, kako ji paše. Mokra je, izloča sokove, ki bodo pomagali, da boš lažje vstopil vame. Kar naenkrat me potegneš k sebi, močno me stisneš in se prisesaš na moje ustnice. Med nogami čutim tvojo roko kako usmerja svojo trdoto tja kamor mora, enostavno mora iti. V mojo šiško. Počasi z glavico se malo dražiš mojega ščegija, potem pa začneš prodirati vame, počasi, paše ti meni pa tudi-gledava se v oči-čisto sva nora… premikaš se v meni, včasih obstaneš in gledaš moj obraz, kot bi hotel preveriti koliko mi paše in jaz ti vedno znova dajem pritrdilne gibe ugodja. Ko ne moram več se od užitka razlijem po tvoji mizi, uležem se ti me pa nabijaš, držiš se za moje noge, jaz pa grabim po mizi na kateri nimam nič za prijeti. Vedno bolj glasna sem…roko preselim na svojega ščegija in mu pomagam, ker sem na robu. Na robu eksplozije orgazma na tvojem penisu. Tudi ti, vidim, da si blizu, vedno bolj divji si v meni…Vrti se mi, prihaja mi najprej počasi, zvijam se, potem me pa vrže v krče prihajanja, stiskam te, moja šiška stiska tvojega kurca v meni, začutim da tudi tebi prihaja, pomagam ti in te povlečem k sebi…izlijeva se drug v drugega…v nebeški orgazem…uživava in se prepuščava…čutim tvoj izliv toplote v sebi.
Nekaj časa ležiš na meni in poljubljava se, srečna, lepo nama je tako. Potem se vzravnaš in me povlečeš k sebi, poljubiš me me božaš in jaz ti vse vračam.
Pogledaš me v oči in jaz ti rečem:,,Še si te želim.” ………….

Ti in strast -vse to me pelje v tvojo past !

Super…noro dobro,si mi povzročila poželenje…mmm…Kako bi pasalo,sedajle.

New Report

Close