Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus Danes točno ob 18:00h na Facebooku

Danes točno ob 18:00h na Facebooku

10 minut zdravljenja s kolektivno zavestjo za ustavitev širjenja koronavirusa.
https://med.over.net/forum5/viewtopic.php?f=131&t=11207878

Breda

Breda, tvoje mantre naj pomagajo tebi, mi se moramo pa resno obnasati. Pa ne odpiraj 101 isto temo.😉


Mogoče ne veš, da miselno-čustvena naravnava ustvarja kvaliteto tega sveta.
Kaotično kolektivno nezavedno ustvarja kaos. Harmonično kolektivno nezavedno ustvarja harmonijo.
Jaz raje živim v harmoničnem svetu, zato ga želim soustvarjati. Čez ta svet se najbolj pritožujejo tisti, ki ne premorejo pozitive, saj že samo pritoževanje pomeni negativo. Kdor ve, kam spada, bo znal sprejeti še odgovornost za svojo kreacijo.

Kar ne škoduje, morda lahko koristi. Znanost je raziskala to, o čemer jaz pišem in tudi to, kar vi počnete. Odloči se lahko vsak sam kako se bo obnašal. Naše misli imajo neverjetnk moč….. Ko to spoznaš, je lahko že hudo.

Breda

Gospa, ki ta dogodek organizira je spoštovana resna novinarka, avtorica številnih uspešnic in sodeluje z znanstveniki. Ona to počne več kot 10 let. Tudi sama sprva ni verjela, da bo delovalo. Zdravi s kolektivno zavestjo in po vsem svetu. To je kvantna fizika. Zanimivo je pa to, da se tistim, ki sodelujejo, zgodijo neverjetne spremembe, glede zdravja, življenja… Zato sodelovanje ni zapravljen čas. https://prosperityplace.com/lynne-mctaggart-power-intention-tps289/

Včasih sem bila arhitekt. Preštuditala sem veliko o energijah o kvantni fiziki in znam kar nekaj metod energijskega zdravljenja. Sem kar prizemljena.

Breda

Trajalo je slabe pol ure z uvodom vred. Ponavljala bo vsak teden ob istem času.

Breda

New Report

Close