Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Darilo za triletnico

Darilo za triletnico

Česa bo vesela triletnica? Pa ni takšne barbikaste sorte.

Knjige, kocke, dojenčki, plastelin…

kaj od kompletov za zdravnike, za kuhanje, avtomobili, puzzle – štejmo s prstki, barvice, plastelin, zatiči, magnetna tabla z oblikami ali morda številkami (abecedo), pa vse kar ti je že predhodnica napisala, pa razni dojenčki in oblačilca za njih, tudi vsi pripomočki za dojenčka vključno z vozičkom,…. odvisno tudi od cene in narave otroka. Naša se igra dobesedno z vsem, s fantovskimi in punčkastimi igračami.

moja blazno uživo v barvanju z vodenimi barvicami- to je trenutno velik hit. pa knjigice ima rada, plastična kuhinja je tudi vsak dan aktualna. a smuča že? če ni barbikaste sorte, je mogoče bolj športne?

Lego duplo hiša – ne grad, temveč hiša. Je ustvarjalno, več možnosti sestava, zraven posteljice, stolčki, fantki, punčke. Super za sestavljat, za drmatizirat zraven n uporabno – ja pri nas še osemletnica sestavlja zraven. Cena cca 13.000. Jaz bi dokupila š osnoven duplo paket in ploščo – ni nujno vse naenkrat.

Naša mala tudi ni barbikaste sorte. Ima tudi rada lego kocke in puzzle pa plastelin in vodene barvice, pa kuhanje. Odvisno za kakšno ceno kupuješ darilo.
No pred kratkim smo kupili leseno abecedo v obliki puzzel in je tudi fajn ker so slikice gor in se spoznava s črkami.

mali vedi 1

zelo ji je bil všeč.
veliko se je ukvarjala z njim.

(se še vedno, samo z dvojko)

povsod ga je vlačila s seboj,
kar je praktično, zlasti za daljšo vožnjo.

pa v dveh tednih se je
pri treh letih s pomočjo malega vedija naučila vse črke.

darilo št. dva so bile pa lego kocke.
doma naredili figurice (das) iz pravljic in s kock hiške, ceste ipd.
in tudi ure in ure igranja.

New Report

Close