Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek DČ stom. Cigler Marija Slovenj Gradec?

DČ stom. Cigler Marija Slovenj Gradec?

Ali morda kdo pozna delovni čas stomatologinje Cigler Marije v Slovenj Gradcu? Na telefonsko, ki jo imam se nihče ne javi, pa da ne bi zastonj hodila …

Vnaprej hvala!

Kliči 88 23 400, dobila boš centralo SB/ZD in ti bodo povedali…

Barca hvala!

Cigler Marija…..jaz sem bila pri njej zaradi osmice ki so mi jo morali kirurško odstranit. Naj opomnim da je gospa ful nesramna,pulila mi je modrostni zob skoraj na živo,ko sem rekla da čutim me je ozmerjala da kaj se neki pretvarjam ,raztrgala mi je celo čeljust, isti dan sem morala ponoči k dežurnemu ker sem močno krvavela še osem ur po odstranitvi,in še dva dni za tem, takoj so me dali na močne antibiotike,ker očitno so mi poškodovali bezgalko,vsak dan še hodim na infuzijo,ker lastne sline ne morem pogutniti. Ta gospa je mesar

Uhh Nina hvala za to opombo!
Jaz sem danes klicala na vse konce ( ptuj, Celje, Maribor) vse povsod čakalna doba več kot tri mesece pa imam napotnico pod hitro.
Pri njej bi pa lahko prišla čez 14dni na poseg, kar mi je bilo zelo čudno. Mislim da bom kar počakala da pridem v Celju na vrsto. Pa čeprav boli �
Verjetno ima več kdo slabe izkušnje če nima čakalne vrste…

Se strinjam z vami. Če imate možnost izbire, se Ciglerjevi izognite. Tudi jaz sem imela zelo negativno izkušnjo z njo. Letos poleti sem pri njej opravila kirurško odstranitev neizrastlega modrostnega zoba. Sicer sem pred tem zasledila nekaj negativnih komentarjev, vendar sem si mislila, da tako ali tako navadno komentirajo nezadovoljne stranke, zadovoljne pa le redko, zato sem Ciglerjevi dala priložnost, za kar mi je zdaj žal.

Ko so me sprejeli v ambulanto, sem doživela prvi šok. V ambulanti so bile štiri zaposlene, nobena me ni pozdravila oz. se mi vsaj predstavila, tako da sploh nisem vedela, katera izmed njih je moja sestra in katera kirurginja. Ena izmed njih mi je naročila, naj se uležem na stol. Nekaj dni pred tem mi je bilo rečeno, da prvič pridem tja samo na pregled, nato pa bom dobila datum za odstranitev zoba. No, dogovora se niso držali. Po 10 minutah čakanja je do mene prišla Ciglerjeva in mi brez pojasnila dala injekcijo (anestezijo), nato so me prestavili v drugo sobo in pol ure ni bilo nikogar na spregled. Bila sem zelo jezna, ker mi ni nihče povedal, kaj se dogaja. Navadno se ti kirurg predstavi in ti pove, kako bo potekala operacija. Tukaj tega ni bilo. Po 30-minutnem čakanju je do mene prišla sestra in me pokrila čez glavo, nato sem ponovno čakala 15 minut, da se je Ciglerjeva spomnila, da ima pacientko. Med posegom je bila zelo groba. Namesto da bi mi naročila, kako naj držim glavo, mi jo je sama “ravnala” na precej grob način. Med posegom me prav tako niti enkrat ni vprašala, kako sem, ali me kaj boli. NIČ. Vmes je sestri komentirala poseg, kot da mene sploh ni zraven – npr. kako držim glavo in da jo oviram s tem položajem, da zoba sploh ne najde, da ga ne more potegniti ven itd. Počutila sem se kot neka žival na zakolu.

Česa takšnega nisem doživela še nikjer. Na vseh pregledih/posegih pred tem so se mi zdravniki vedno predstavili, mi natančno povedali, kako bo poseg izgledal in med posegom preverjali, kako se počutim.

Podobno izkušnjo z dr. Cigler Marijo imam tudi sam. Posledice nepotrebnega odstranjevanja neizrasle osmice, v kar me je prepričala na prvem “pregledu”, čutim še danes, kar pa mi trenutno rešujejo na UKC Ljubljana. Na žalost je gospa res pravi mesar.  Cca mesec dni za menoj jo je zaradi izredno kratke ćakalne dobe obiskal tudi sodelavec, kateri pa prav tako nima za njo povedati lepe besede in če bi tudi on vedel kako gospa dela, bi se ji na daleč izognil. Na žalost sva s sodelavcem ugotovila kako dela dr. Ciglerjeva prepozno.

Zaradii minimalne čakalne dobe sem jo obiskal danes.

Najprej se mi že na začetku ni zdelo normalno kako močno, brez pojasnila pritiska s prstom okolico modrostnega zoba in nekaj preverja. Nič ni komentirala kaj bo delala.  Samo pritiskala je, da sem že takoj začutil bolečino. Nato mi je brez pojasnila dala 2 injekciji in me pustila, da nisem niti vedel zakaj čakamo in koliko časa bomo čakali. Nato je začela mesarit dobesedno. Pulit trgat, razbijat s kladivom. Ceprav je rekla, da je zelo globoko zob in da bo mogoče potrebno ponovno slikat, ni in ni nehala pulitt, trgat,. Udarjat s kladivom. To je trajalo toliko časa, da sem že rekel da ne morem več. Umiral sem na obroke kljub anesteziji. Ni se zmenila. Smejala se je in se dobesedno norčevala iz bolečine. Kot da sem neka jokica tam. Potem je rekla naj grem ponovno slikatt zob v zdravstveni dom. Rtg je bil zaprt. Zato sem se vrnil ponovno k njej. Ko sem ji povedal, da je zaprt rtg kar naenkrat več ni potrebovala slike. Rekla je samo nič pa gremo vrtatt.

Sem rekel (čeprav sem komaj govoril od vsega) da ne bomo  vrtali nič, da niti rtg slike zoba nimamo, ki jo očitno potrebujemo.

Nakar pa največji šok!!

Rekla mi je TIHO BODI! NE VTIKAJ SE V STROKO. Še enkrat je nearamno rekla tihoo bodi.

Sem rekel, da seveda da se bom vtikal, ker so moji zobje. Vztrajala je in prav ukazovala, da grem takoj na mizo nazaj.

Tegaa nisem še doživel in verjamem, da ne bom nikoli več take osebe videl, pa sem videl že veliko.

Zdaj vidim, da dobro da nisem dovolil, da naprej vrta in puli. Kot vidim, zelo slabe izkušnje pri vseh. Rekel sem samo naj mi dajo kartico in da grem. Ona pa meni tiho naj bom in da naj grem takoj nazaj za mizo.

Zmenili smo se, naj pokličem v ljubljano potem.  Upam, da vidi čim več ljudi to. Nekdo bo moral ukrepati nekaj.

 

Njena ordinacija je podobna uni iz bolnice Franja, vse je umazano, posode so tudi zarjavele, pribor nehigieničen. Ko se hotel to slikat me je napodila iz ordinacije. Čudim se, da noben inšpektor ne prepove dala v takih razmerah.

Če si nora da greš k njej – reci ji da si mora nataknit rokavice preden ti gre s prsti v usta. Ženšče zmešano. Lol

New Report

Close