Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Debata ali otroški prepir

Debata ali otroški prepir

Dragi Primož,

nisem prepričana, da boš z začasnim zaprtjem foruma “Starši…” uspel kaj doseči.

Je že tako, da si forum podnaslovil “izmenjajmo mnenja…(itd)” in meni je izmenjava različnih pogledov (na karkoli, manj seveda kogarkoli) kar všeč – forumu daje svežino in širino – potrebno “žmohtnost”.

Torej, da nas “zmerjaš” z “babami” in nam po vzoru predšolskih vzgojnih zavodov zapiraš forum, ni najbolj prefinjena in umna poteza.
Jasno, da forum (in forumovci) ne prenese več kot zgolj pomenkovanje v mejah kulture, ampak tole je malce preveč drastično.

Škoda, ker nisi zbrisal posta MatejeH- ki ga je menda napisala “zgolj in le diversi v vednost” – in pri tem spregledala, da za osebne “obračune” revica lahko izkoristi diversin e-mail naslov, ki ga le-ta vedno pripne. Tako smo post prebrali tudi “nepoklicani” in nanj odposlali tudi – ojoj! – nekaj “neželenih” replik.

Lep dan ti želim,

Ali

Tole se meni ne zdi fer. Pač se tisto temo, ki postane bolj vroča izbriše.
Ni pošteno do ostalih, ki sodelujemo pri drugih temah in se pogovarjamo.
Tale blokada se mi zdi nesmiselna.

Dragi Primož!

Strinjam se z Ali.
Tokrat si mahnil mimo. Več lahko morda razbereš iz posta, ki sem ti ga napisala pod temo “… BABE !!!!!!”. Še vedno upam, da mi boš odgovoril.
Morda pa nimaš dovolj časa, ker ti vsega pobere “moderiranje”?

Lp, Ena

Hvala, ravnokar sem našla tvoj odgovor.

Lp, Ena

A je res treba prej skočiti predno rečemo hop?

primož

Če je to letelo name:
tik preden sem odprla ta forum, sem še enkrat (n-tič) pogledala, če si mi morda že odgovoril. Oprosti, da sem bila nestrpna.

Lep dan ti želim in upam, da je pirček pomagal :))))

Ena

po teh odzivih sodeč je bila Primoževa kazen več kot potrebna (upam, da so se pregrete glave že kaj shladile)

???
Kakšni odzivi – misliš tule??

A sem se mogoče vrnila v preteklost, pa tole ni Slovenija, pa namesto Ropa nam vlada Franc Jožef, ki še ni slišal za svobodo govora?

Draga tajana, srčno upam, da nas forumovce Primož ne bo več obravnaval kot poredne otroke, ki so si na dvorišču skočili v lase in jih je treba ohladit vsakega v svojem kotu.

Včasih je dobro, da se otroci v miru malce popraskajo pa pogrizejo, si povejo kakšno krepko, saj so čez 5 minut spet lepo prijatelji.

Lp, Ali

Zakaj ne ukineš moderatorstva? Tole se mi zdi bedno, ko je treba čakati na vpis. Kar malo dvomim, da se nobena ni oglasila od 16 ure. Mislim Primož da ne boš drugega dosegel, kot da bomo nehali uporabljati zares dober forum.

žal, primož, si tokrat čisto udaril mimo. saj se da tema zaklenit, a ne? sicer pa,predno si ti zavpil, smo že same bile blizu rešitvi (mislim post od aliane). ok…si moderator, ampak to ti ne daje pravice, da ukrepaš tako, da prizadeneš tudi vse nič krive. pravico si si vzel in to me spominja na ne tako nedavne čase (šepomnite,tovariši?). bedno. še bolj bedno pa je bilo tole ozmerjanje z babami…za tole grem jaz na drug forum, če tule že ne bi imela toliko ‘prijateljic’. s tem si samo pokazal, da tudi tvoj nivo ni veliko višji. vsaj tokrat.
s pozdravi!

bejbe…pozabile ste kdo postavlja pravila…pravica do svobode govora vam je garantirana v relaciji do države.
Tale forum je pa privat zadeva in VE se kdo postavlja pravila.

Ne me zdaj basat z vašo pravico do svobode govora, ker vam je ni omejila država ampak Primož, ki je v tem primeru lastnik foruma. Ali drugače, vaša pravica do svobode govora ima nižjo prioriteto od Primoževe lastninske pravice.

Če pa vam ni kaj prav greste seveda lahko na kak drug forum. Lahko pa vam že zdaj povem, da je večina moderatorjev na ostalih forumih precej manj potrpežljiva kot naš Primož.

NI hudega, samo še enkrat poudarjam, vedno se prej prepričamo.

Primož

Ali, enkrat sem že napisal, tukaj ni demokracije ali boste upoštevali pravila ali pa bodo sankcije.

Moram pa povedati, da se ne smete primerjati z porednimi otroci, saj oni ne vedo zakaj to naredijo, vi pa naj bi bili pametnejši od njih. Tako pa otroke prav žalite. No nekateri se imajo za pametnejše od otrok.

To o krepkih si prav napisal, takšni so otroci, ko bi le odrasli bili taki, ne bi bilo potrebno ničesar ukrepati.

Primož

O kje pa, vpisov je bilo preko 300 tako, da se ni za bati, da jih ne bi bilo več. Vsakemu pa je bilo dano samo v razmislek.

primož

Ana, hvala za kritiko, to vedno dene, še posebej, če jih človek sprejema, kar za tisti forum težko potrdim. Kajti če bi, mi tega ne bi bilo potrebno. Se pa ne strinjam, da ste bile blizu rešitvi, samo poglej še ostala sporočila, se res znate kontrolirati???

Prepričan pa sem, da nič krivi ne bodo nič užaljeni, počakali bodo da se umiri in zopet lepo na novo pričeli z debatami.

Če pa vsi tako hitro vskipijo kot ti, če vas primerjam z babami in menite, da je to za vas žaljivka, potem pa ni čudno, da je toliko prepirov, saj če bi samo rekel, da ste ženščine, pa bi me že skurile na gmajni.

Tako kot so rekli, vse to je dokaz netolerantnosti in je bil ukrep nujno potreben.

Primož

Dragi Primož,

jasno – ti si tukaj šef in strinjam se, da moramo upoštevati tvoja pravila igre.
Zame osebno je najpomembnejše pravilo – ohraniti klepet na kulturni ravni.
Upoštevati pa moraš dejstvo, da foruma brez nas forumovcev ne bi bilo.
Ljudje smo različni in različno razmišljamo.
Sočnost ter svežino forumu pa dajejo predvsem bolj živahne @!#$.

Mislim, da pogovor pod temo “diversa” na “Starših…” ni bil toliko “nevaren”, da bi ga takle forum ne zmogel prenesti, kajne?

Če pa meniš, da je kdo šel predaleč, zbriši njegov post ali pa mu onemogoči vpis novih, zate motečih vsebin. Menim, da bi se to dalo izvesti – ali pa se motim?

Najbrž trmarim, menim pa, da si z včerajšnjim “moderiranjem” naredil več škode kot koristi.
Vsaj jaz kakšnega pozitivnega učinka včerajšnjega “mrka” ne opazim.

Mogoče se pa v četrtek vidiva- če boste v Čolnarni malo dlje; hči odpeljem na telovadbo v Narodni dom, pa vas pridem pokukat …

Ali

Vabljena,

jaz pa povem, da je učinek bil in to zelo pozitiven, verjemi mi, ko vidim vpise in ostale odzive.

primož

Ne boj se Primož, da bi ti zmanjkalo obiska. Tiste, ki hodijo (mo) na forum z namenom, da bodo dobile pomoč ali da pomagajo, bodo vedno tvoje gostje ali gosti. Prav imaš, že kar v nekaj primerih smo se izkazale, da smo koze, babe in kokoške. Kar nekaj je takšnih deklet, ki za sebe zahtevajo tolerantnost, spoštovanje njihovega mnenja,… same pa tega ne znajo prenesti vedno športno.
Imaš pravico, da vstaviš forum in se mi zdi prav, da si to naredil. Drugače bi bila še večja zmešnjava. Konec koncev je le treba upoštevati, da niso vsa dekleta tu tako močne osebnosti kot je Ali, Givana, … pa še nekaj jih je. Predvsem je čvrst karakter na preizkušnji takrat, ko ti poleg tebe v stolčku čaka bolan otrok.

Srečno primož, ti si en kerlc.

hvala

bom vzel na znanje.)

primož

New Report

Close