Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Debili nam vladajo, vladne spletne aplikacije

Debili nam vladajo, vladne spletne aplikacije

Ne morem biti več tiho.

A ste opazili kakšni debili nam pišejo spletne aplikacije.

Pa če bi to dali za delati gorili, bi naredila bolje.

POPOLNO POMANJKANJE ZDRAVE PAMETI, ….. popolno pomanjkanje zdrave pameti. Vse komplicirano do onemoglosti za brez veze! Ko pa hočeš eno eno samo stvar, pa potem ne dela.

Če NAM VLADAJO TAKI KRETENI, kot delajo tako kretenske aplikacije, potem je čudno, da sploh še kaj deluje.

Greš na tuje stani. Vse neka logika, zdrava pamet itd. Pri nas pa nič, VSE NA PAMET, vse ti mora nekdo povedati, KER IDDDIOT NE ZNA NAREDITI NITI APLIKACIJE, KI SLONI NA ZDRAVI PAMETI.. .

Zgrožena sem nad kreteni… dobesedno.

TO VSE NAČRTNO ZAKOMPLICIRAJO, vse napišejo na pol… pa ja rabiš pomoč, kako kako si ti zabit in glup, DA PRIKRIJO LASTNO KRETENSKOST IN ZABITOST.

Uf, te razumem. Pri teh programih pa tudi meni dvignejo pritisk. Res se vprašaš, kako računalniško pismeni so potrjevalci. Ker programerji niso neumni. Zelo bistri ljudje, ki veliko razumejo. Ampak odločevalci…ti so pa posebna vrsta idiotov. In če ima programer enega takega nad sabo, ne more nič drugega, kot narediti idiotsko aplikacijo po navodilu idiota. Žal.

O kateri informacijski rešitvi točno je govora? Jih našteješ nekaj, da vidim o čem govorimo?

Npr. link ki ga dobiš na enapotnici – na zvem.

Sej je link enaročanje na spletni strani ampak je skrit! Keri kretenizem, namesto da bil gor napisan s fluroscenčno roza in poudarjen!

Poudarjen je drugi link, ki nima veze z enaročanjem na enapotnico in ki zahteva ne vem kakšna potrdila!

Tako veliko hitreje prideš do linka, če enostavno napišeš v google enapotnica naročanje, kot na uradni spletni strani!

Po moje imajo politiki KRONIČNO ZAVAJANJE ljudi že v genih zapisano.

Tisto, kar je zares pomembno je skrito, da ja ne prideš do tega, če ne veš. Klasična Slovenija.

Ogromno delam z raznimi aplikacijami, od zVem, eVem, Spot, Ajpes, FURS… pa nimam nekih posebnih težav, da česa ne bi našla.

Zvem uporabljam zelo malo, oziroma nič. Sem pa ravno prejšnji mesec aktiviral napotnico, direktno po telefonu, brez Zvem in ostalih app. Zdaj sem šel gledati na Zvem in je vse lepo in ok vnešeno in pregledno.

“Ogromno delam z raznimi aplikacijami, od zVem, eVem, Spot, Ajpes, FURS… pa nimam nekih posebnih težav, da česa ne bi našla.”

NIsi prebrala prvega posta. Gre se za zdravo pamet! Sej ko veš ni problema – je res ful simpl, samo da to zveš….

Sej je vse, samo ni nobene zdrave pameti.

Kako naj jaz vem, da mi ni treba vstopiti v “zVem”, ker tisti gump pa je totalno poudarjen!!!! KAKO? Človek namreč ne rabi vstopitit v “zvem”, če se hoče naročiti.

Kretensko, pa rečite kar hočete…

aha zdaj mi je jasno kaj misliš…. Ko odpreš stran so na začetku vidni le linki do nekega vprašalnika, pa nekaj za SMS glede Covid in FAQ…Če želiš pa priti do linka za enapotnico brez prijave v ZVEM pa moraš razširiti polje POMEMBNO…

Se strinjam, da bi lahko stran malo poažurirali zdaj po covidu in malo obrnili vrstni res linkov (gumbov).

New Report

Close