Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Deep state

Deep state

Kar jaz pomnim, pa nisem vec mlad, je v tej drzavi tako, da je treba unicit vse kar je dobro v korist drzavljanov. Tako so med ostalim tudi tukaj sjebali verbalno  druzenje ljudi. Ljudi katerim je mogoce bil ta forum edini kontakt s svetom. Zato vse pohvale akterjem, ki stojijo za tem. Temu pa jaz pravim prljavi Balkan.

    To se pa strinjam. V preteklosti je bilo kar nekaj zapisov, ko se je dalo razbrati, da so ljudje osamljeni. Marsikdo je našel tolažbo tu, dobro besedo, občutek, da ni sam. Meni, na primer, je ta forum marsikdaj pokazal, da tudi drugi občutijo enako, se znajdejo v istih težavah, marsikdaj pa tudi, da se preveč smilim sama sebi. Velikokrat sem se tudi zamislila, čeprav se z avtorjem v začetku nisem strinjala. Z leti mi ni več do druženj, sem pa sem prišla po svojo dozo in odšla, ko sem imela dovolj. Pogrešala bi ga.

res so naredili  forum za otroke, sabše  kot izgleda ne more.  Otroci v  petem razredu  OŠ bi naredili boljšega, to je dejstvo.

groovy time

Forum je več kot super. Vedno boljši. Smo fantastična forumska druščina. Izredno različni med sabo. Ta različnost je bogastvo.

New Report

Close