Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek dej folk zbud se že polhn kufr te mam

dej folk zbud se že polhn kufr te mam

Če bi bilo vse tako smrtno kot se prikazuje bi se politiki oblekli v skafandre, kapsarija plava tud in ne bi bilo potrebno nobene propagande in reklame za bockanje v žilo.

 

Vam je treba nabijat reklamo po TV pa radiu vsako minuto da se ne vržete čez most, se ne vržete pod vlak, da odprete dežnik ko dež pada, da se pozimi nagi ne valjate po snegu goli in čisto prepoteni??

Kradejo vas od kar ste se rodili. Nihče vas ni vprašal si želite ta glup sistem kjer nekaj pedrov starih lažnjivih odloča vse življenje koliko boste vredni , kaj boste imeli in kaj boste smeli imeti in kaj početi?

Nihče vas ne vpraša, ti  pedri gnusni lažnjivi stari pa vse življenje odločajo o vas in namesto vas in to samo zato, ker dopuščate.

Niso vam dali niti kos kruha pokradli pa že tone tega.

In zdaj jih skrbi za vas ali kaj? Ali pa korporacije ki niti ne vedo da obstajate in sedaj še kar zaupate sistemu in tem pezdetom, da jih skrbi za vaše blagostanje in zdravje.

Zbudite se zblode zblojene

Pa kako greste nekateri sploh srat brez da vam TV ali pederski stari politik pove kdaj in kako in vam to še zaračuna zblode zblojene

Točno tako. Podpis!

ne odpusti jim saj vedo kaj delajo…

Bravo, točno to avtor.

Odgovor na objavo uporabnika
Ena južna neprijavljena, 03.08.2021 ob 22:46

Bravo, točno to avtor.

tega pa nihče ne prebere, pa bi moral vsak!

https://dokumentarac.hr/covid-19/dr-david-martin-oni-svjesno-ubrizgavaju-smrtonosni-agens/

pozor- pozor!!

isteka se rok 500.000 odmerkov cepiva, ki jih je NUJNO TREBA PORABITI DO 15. AVGUSTA!!!

Prosimo prostovoljce, lahko ste tudi že 2 krat cepljeni, ali pa tudi 3 krat, pridite za dobro države in našega uspešnega tima ala Poklukar, Krer, Logarca. Beovička, Kacin, Štruklej, Jerala….v imenu teh ljudi, ki se borijo noč in dan za vas, PRIDITE IN SE CEPITE – BREZPLAČNO (za stranske učinke ne odgovarjamo)

prosim vas Slovenci pridite se cepit, a ni škoda da bi 500.000 pretečenega cepiva podarili Bosni, ali Afganistanu?? Pridite in rešite Janeza Janšo, da ga ne bodo opravljali mediji, da je nabavil in ne porabil tega strupa!

New Report

Close