Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dejmo se hvalit!

Dejmo se hvalit!

Naša čopka pa je danes zvečer naredila prve samojstojne tri korake! In to pri devetih mesecih in pol! Uh, sem ponosna, le kaj bo še iz nje?

BRAVO!
ADIJO, J. Ceplak!:-))))))))))

Mi gre J.Č. mal na zivce…

Super, kako je to lepo videt, a ne? Mi pa bomo drugo leto tega spet deležni po 6 letih.

ja, jaz se rada hvalim, tako, da sem nad tvok+jim postom navdušena 🙂 !
Naš korenjak pa pri še ne 2,5 letih pove katera ja leva in katera desna noga oz.roka. Zadnjič je svojo teto čisto šokiral, ko je povedal, da ga je osa pičila v levo lice.

Važička!
Hecam se! Moja pri 13 m še ne hodi samostojno.

Naš 17m pikec je pa včeraj prvič povezal besede. ” Ati šo tam. Ni ni.” Danes zjutraj pa si je zaželel babico in sva jo poklicala. Pa je rekel s takšnim blaženim glasom “Baba jeee”:))) No pa smo prijadrali v dobo stavkov:))))
LP Punček

ja tut jaz: naša mala (6 mescev in pol) jo šiba po kolenih po celem stanovanju, najraje v kopalnico v odtok na tleh:) zgleda da bo komunalc. Potem vstaja ob opori tut že kar dolgo, zdaj poskuša stat tako da se drži samo z eno roko. kleči sede na ritki, pokonci. čist je nora. in vriska cele dneve.

Naša ta velika tamala se je pa pri dveh letih sama uredila frizuro.

Do 4. leta je na eni strani nosila krajše lase, ker ni hotela, da jih enako skrajšamo še na drugi strani :)))))

Ta majhna tamala pa še nima 6 mesecev in v minuti po tleh prepotuje en meter in pol. Start je pa na hrbtu.

nasa pa pri 18 mesecih zapoje 5 pesmic…pa se in se…

Naš se pa samo smeje (tudi vsem ki jih sreča) ,vriska (ko mi hoče kaj povedat) ,brca (hm a bo kolesar al fuzbaler ?)), ,lepo sedi in se sam igra z igračkami tudi pol ure in več( najrajši grize daljinca), lepo papca (rad ima tudi palčke na nogicah).Skratka angelček.
Le kam se ti angelčki potem skrijejo ko odrastejo ?:))))

kam grejo? No, moj 15 letni angelček je šel v “lajf”, v mesto punce hvatat…tako mi je rekel! ha ha

Naš bo vsak čas star 9 mesecev in že kar dolgo stoji sam, brez opore…

Moj dveinpolletnik pa v vrtcu krompir koplje. Sem ga zadnjič spraševala, kaj so delali, kaj jedli, bla, bla, bla…pa se mu ni dalo odgovarjat. Pa u rečem: “Kaja, kaj…reci, da ste krompir kopal, pa je.” Zdaj pa mam. “Kaj ste delal v vrtcu?” “Kjompej kopal.”

…Tudi naš pikec(2,5)poje kuža pazi….,pa moli sveti angel pred spanjem(bognedaj,da pozabi).Ima pa 2 sestrici,ki jih kliče bejba pa paca(faca)
Pa da se pohvalim,je zelo sposoben-v 10-ih minutah obrne stanovanje na glavo oz.ga totalno razmeče(knjige,igrače,…)pa reče moj najdražji.SAJ SEM TI REKEL,DA GA IMEJ NONSTOP NA OČEH.Kot,da sama nebi vedela.
Sedaj ga še na opravilo obešanja cunj vzamem s seboj,on pa tako veselo reče-bom komagal,a cune kodajam

Naš pa pri 21 mesecih šteje do tri ( ena, da, ti ).

Naša tavelika 5 let in pol, gre vsak večer brez kakšnega prigovarjanja spat ob19.45, sama v svojo sobo. Nama da lubčka in se brez problema poslovi, jaz jo grem še samo pokrit.
Tamala 3 mesece pa že dva meseca spi celo noč (se dojiva) zadnjih 14 dni prespi celo od 20- pa do 8 ure zjutraj. Potem jo podojim pa spi naprej lahko tudi do 10 oz. 11. Pa čez dan potem še tudi veliko prespi. LP

KAj se obremenjujete tisti, ki pravite, da vaši še ne?

Jaz sem še danes neumen, ampak nekam sem pa le prilezel :-)))

Primož

************************************************************************************* www.mgc-bistrica.si Nihče ni tako bogat, da ne bi koga potreboval in nihče tako reven, da ne bi bil nekomu potreben. [url]https://www.facebook.com/med.over.net[/url]

;-))))))

Dalec!

In tako mi lahko uzivamo na MON-u!

Lp, E

ta je pa dobra… ha ha

New Report

Close