Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dekletovi starsi

Dekletovi starsi

Pozdravljeni. Pisem tukaj, ker imam eno zlo neprijetnk stvar. Pa me zanimajo odgovori (Prosim brez zaljivih in provokativnih). In sicer po 15letih sem zapustil zeno in 2 otroka, pac druzinske tezave in nesoglasja, nic kar bi se se dalo resiti. V zadnjem obdobju se v vezi, sem pa spoznal novo dekle, s katerim sedaj zivim ze nekaj mesecev in sva se ujela iz prve. Tezava je ta da njeno starsi (ptedvsem oce) me nocejo spoznati, ker sem uradno se porocen – razveza je v postopku. Ona je sicer mlajsa od mene cca10 let. Kako pristopiti do starsev in jim povedati oz dopovedati, da je to z njeno hcerko resno in da nocem da se grdo gledamo, ter da bo ba sodiscu reseno vse v najkrajsem moznem casu?? Hvala za odgovore

Povej jim, da si v resnici čustveno in mentalno mlajši od nje.

Povej jim da se naj ne sekirajo še zdaj… da zdaj je še vse medeno in sladko… čez 10let te pa tako ne bojo več gledali ker boš že pri novi.

Ne vem kateri starš si želi takega gnoja za zeta. Zapustiš svoje otroke, tista ki ti nasede in te sprejme takega, je prav da dočaka enako usodo.

Moja hci tudi ve, da mi naj locenca z otroci ne vlaci k hisi. Je zadosti takih ki so ledih pa fraj.

 

Me zanima, kaksne razloge navajajo, da te odklanjajo. Upam, da ni mladoletna ☝️🤬

Ce je problem samo to, da si porocen, pa….

Ko bos imel vse reseno, se z njimi pogovarjaj. Povabita jih k sebi na kosilo, pokazita, da sta resna in sta si ustvarila skupen dom.

Ti govorim kot stars. Ne pritiskaj, bodi spostljiv in se poskusi postaviti v njihovo kozo. Verjetno si za svojega otroka ne bi zelel, da je v zvezi s poroceno osebo

Ni problem v njih, ampak v tebi.

Najprej uredi vse v zvezi z razvezi, stike z otroci. Takrat se ti bo začelo resno delo, če boš sploh resen.

Ne vem no,tudi jaz te ne bi bila vesela,ce se ne bos nic spremenil ,bos tudi pri novi kmalu na istem.Starse take stvari skrbijo,to je normalno. Pa potem sprejet se dva otroka zraven ,ja noro no.

Prvo locitev, potem cas zase in sele potem nova zveza.

Ti si pa vse naredil instant, razen locitve.

Imas otroke. Mogoce tudi hci. Bi bil ti vesel takega zeta?

Le povej in nato dokaži. Do takrat bodo sumljivi, naj bodo, važno je da jo imaš rad, jo spoštuješ in da sta srečna skupaj.

No, saj jih je za razumet, da jih skrbi. Veliko ‘bodočih ločencev’ se rado vrne v prej tako ‘grozne razmere doma’.

Da ločitev z otroki ne gre na hitro, sploh če si z ženo kaj nagajata, pa tudi ni v prid.

Sta cerkvena? Starša?

Najprej končaj eno zadevo, nato pa pristopi. Sicer nihče ne gleda lepo nekoga, ki je zapustil otroke.

Če še nisi ločen, si pač poročen. In tebi se zdi normalno, da dekletovi starši povabijo poročenega moškega ?? In so ga še veseli povrh ? Halo !

Najprej se uradno loči, šele nato naveži stike. Vem za primer, ko je en z novo že živel, resno sta že govorila o poroku, spoznal je vse njeno širšo sorodstvo. Ker je bil dokaj premožen in še bolj vpliven, so ga radi vzeli za svojega. Potem pa šok. Vrnil se je k ženi.

Hodiš s punco, ali njenimi starši. BTK zanje, če je punci prov.

Boš moral kar lepo v projekt Korak za korakom.Najprej se loči, počasi utrjuj novo zvezo in ko boš uradno ločen, spoznavaj njene sorodnike.Zakaj prehitevata?

Tako si z njo komaj nekaj mesecev, ne rabiš še sploh spoznati staršev, tudi po letu dni bo ok.

New Report

Close