Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Deliva si vse – razen mojega ljubimca

Deliva si vse – razen mojega ljubimca

Če lahko tako vozita, zakaj pa ne? Mene zanima, če ostali delite z otroci tudi nakupe kakšnih modrcov, spolnih pripomočkov ali morda posnetkov sexa, zgolj da so seznanjeni z vašim spolnim življenjem? Komedija. Seveda otroci ne rabijo vedeti, tako kot se spolno življenje mladostnikov ne tiče staršev. Bedaki.

Tudi ne razumem, kdo živi v laži? Če bo to šlo, bosta partnerja funkcionirala kot kolega. Kar je za otroke še boljše. Nekaj naklonjenosti si bosta menda tudi naklonila in kot je nekdo že napisal morda celo ugotovila, da ni zunaj nic pametnega in pristala skupaj. V bistvu je to še najboljši način terapije kot pa ločitev na prvo žogo. Itak 3/4 zakonov funkcionira kot cimrov, onadva sta pač dovolj iskrena za svobodo, ne pa da se kregajo na vse strani, ko se nekdo v klasičnem zakonu odloči za pogled drugam.

In ženske zato ozmerjat s prostitutkami in ne vem kaj še vse.. a imate res tako lepo ali zavoženo življenje, da vam je največja skrb sex? Reveži.

Odgovor na objavo uporabnika
neke vrste swingerstvo, 01.03.2021 ob 19:38

Če mene vprašaš je to neke vrste swingerstvo ,ki se ga po malem vsak naskrivaj in na tihem želi pa ne upa partnerju povedat.
Poznam pare ,ki jih je sta stvar tako zrajcala da so se ponovno zbližali in začeli ljubiti,ker so odkrili tisto kar so v samem zakonu pogrešali.
Žal je to čista resnica.

Misliva, da je takih primerov velika manjšina. Če v startu ne ljubis in spoštuješ partnerja ga boš po skupnem sexu z drugimi še manj. Osebe okoli vas pa tudi vidijo in začutijo kakšno je vajino razmerje. Ni neki baš zabavno gledat kako super sexas z drugo, tvoja pa ne dobi primerne pozornosti in obratno tudi velja.

Tudi otroci bojo začutili to “brezbrižnost” med starši.

zelo pametno, 01.03.2021 ob 20:42

Meni se zdi vajin dogovor odličen. Tudi sama razmišljam, da bi predlagala možu isto (sedaj pa se trajbam ilegalno, on pa verjetno tudi).

V čem je potem sploh smisel biti v taki zvezi?

Želim si enako, 03.03.2021 ob 20:46

Sam bi tudi tako, ampak kako naj to predlagam ženi? Res, da živiva en mimo drugega, njej je važno kaj drugi o nas mislijo in kako nas vidijo. Bi lahko napisali kaj več o odprtem zakonu!

“Odprto razmerje za telebane”

1. Imej urejeno primarno razmerje, če nimaš in si ne želiš ga urediti zapusti to razmerje

2. Odprta, iskrena in spoštljiva komunikacija. Do tega pa itak ne moreš priti, če ne izpolnjujes točke 1

Ja nic, “dobra” sta, ce lahko tako locita druzino, custva, spolnost in ljubezen na koncu.

Si trenutno ne predstavljam tega, s partnerko sem na polno skupaj na vseh podrocjih.

In kakšnih vrednot bosta naučila otroke? Da prava ljubezen itak mine? Da telesna potešitev nič ne pomeni in je vseeno s kom jo opraviš?…..

To ni prav….

Delita si vse, razen tvojega ljubimca in  – njegove ljubicE.

Dober tek, res dober tek- najej se, takšnih stvari meni tudi zastonj ni potrebno ponujat!

Bravo.

ja in?

Bolno, amak obstajajo tudi taki

Haha 😁😁

Ne gre tako. Tvoj moz je copata. To ni nikakrsen dogovor. To je togo or, ki v 99% koristi tebi, njemu pa skorajda nic. Ti si zenska in cudi ce si debela prides takoj do seksa. Moski pa tudi ce je vec kot vrhunski in celo bkizu mojem nivoju tezko pride do seksa. Glede seksa vedno zenske odlocajo in redke so zadovoljene samo s seksom. Vedno hocejo vec. Moski pa obratno. Vedno hoce manj, kljub temu pa vseeno uziva v  vrhunskem seksu. Tako, da vas dogovor nima smisla. Tako kot veza ni imela. Spet je bila vsa moc v tvojih rokah, saj ti je dal)zagotovil vezo. Moski tega zenski nikoli ne sme kar dati. Zenska se mora boriti za pozornoat moskega. To koristi predvem zenski. Moskemu manj. V kolikor dobi prevec pozornoati in ustrezanja moskega, to pomeni, da moski nima ciljev in nisti spostovanja v zivljenju. Njo je postavil nad njega. To pomeni, da se ne spostuje. V kolikor se sam ne spostuje, ga zenske se 10x manj spostuje. Pri izgubi zenskega spostovanja pa ze v trenu oka izgubi tudi zenska privlacnost do moskega. Koncas v situaciji kot je tvoja. Se dodatno izkoristis ze tako kastriranega reveza ko mu das vedeti, da ti zadostuje njegova varnost in providerst om kot moski pa ti ni vsec. Odprto se nabijas z drugim. In tvoj celo to sprejme. Toliko soli ga pohodila..naj uganem…ne nabijas se s copatkom, ki ti daje na 1. pozicijo in bi zate vse naredil. Nabijas se z mocnim moskim ki imam ocen karakter in svoje prioritete. Tebe pa le za zabavo. V tem tici privlacnoat.

Svojega moskega si z leti spremenila v malo miako in mu unicila zivljenje in biti. In ni vec moski. In to oba priznavata. Ti s tem ko se hodis nabijat k drugemu. On pa s tem, ko je na vso mozerijo sprejel z odobravanjem se to. Resi ga lahko le dober moski kot sem jaz al meni podoben. Ampak moral bi se kake 3 mesece z mano druziti. Problem pa je, ker bi se ti takoj vame zaljubila itd..hmm za zecetek bi mu predlagal trojcaka ali se kaj vec. In to kot presenecenje. V vajini spalnici, ko si ti doma. Zbufiti mora moskega v sebi. Prvi korak k temu pa je zal ta, da tebe odpika. Drugace bi vedno miska

Jako močna ideja, o svobodi, o odkrivanju, o statusu, o premoženju in oh in sploh! A kaj gre ta budala od žene nardit? Sanja in se nastavlja sodelavcu.

Gospa? A ste fukneni v dno duše al se samo delate? Kot prvo je res kar so rekli, mož je totalna copata. Kot drugo se bo izvedlo ker se ne znata tega it. In kot tretje – daj ne serji v svojo skledo na šihtu baba glupa.

New Report

Close