Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu depilacija tamale

depilacija tamale

Zanima me s čim se depilirate punce spodaj. Jaz sem se nazadnje obrila z brivnikom, ampak bilo mi je nato zelo neprijetno, saj so se mi dlake vrasle in je bilo serbeče in boleče.

Mici

Brivnik je za britje moške brade, in ne za tvojo spodaj……..

Mici jaz obrijem brezlačno. 🙂 🙂
Uporabi kakšno kremo, manj močno………

Nasmehni se, nekdo te ima rad................

jst sem se enkrat z voskom pa je blo kr kul full dolg mi niso zrasle, sam ti pa ne priporočam če nimaš visozga praga za bolečine.
Zdej se mi ne da voska gret in se brijem z britvico pa peno sensitive, včasih pa kr z intimnim milom pa britvico.

Ja, britvica! Najbolš….

kakšna britvica… noro!

Jaz uporabljam depilacijsko kremo (dobro je, da imaš takrat vstavljen tampon ;)) ), pač previdno namažem kjer ne želim dlačic (skoraj povsod 🙂 ) in na koncu namažem s pudrom v prahu

pa lepo noč!

Ce bos to delala vsak dan ali vsaj vsaki drugi dan, vnetja, pikanja, srbenja ne bo, sploh, ko se koza navadi na britje.Če pa je to le neka muha, vsake toliko časa, se zavedaj, da to sodi zraven,pikanje, bodenje, kajti dlake prodirajo cez obcutljivi del kože in to je to.
Depilacijsko kremo za intimne dele, ne vem, jaz take kreme se nism opazila, da bi bila res samo za intimne dele, zato se z njo ne igram…sem prevec obcutljiva in dovzetna za vnetja, zato raje ne izzivam brez veze.
Aja, zgornji del, “okoli crtice”, pa si lahko mirno depiliras-epiliras in imas mir kaksne 10 dni.

Men pa samo pinceta pomaga…

Jst sem čist pobrita, na začetku je bila rahla panika, kasneje se je pa tamala navadila.

Svetujem ti dobro britvico in nežno (za kožo:)) peno za britje 🙂

nm pinceta?! au…

Jah pr men je britvica v igri..sam nameravam it k kozmeticarki na voskanje k ena frendica hod ze neki casa in ji ful manj rasejo in tko..

Hej punce katiro depilacijsko kremo pa uporabljate??

Pozdravcek

Depilacija z električnim depilatorjem. Ko si depiliram noge, potegnem še malce višje, pa je. V začetku so tekle solze, sedaj pa je to mimgrede brez solz. lp

joj joj, ti pa maš visok prag bolečine! jest sm parkrat optimistično probala, pa je svinjsko bolelo. sem eno stran popedenala, potem pa nisem mogla več!

Ja, drgač mam res visok prag za fizične bolečine, ampak sem pa drugje bolj ranljiva. lp

Jaz uporabljam ze dolgo casa od Vitaskin depilacijsko kremo za nezno kozo, brez problema, pikanja. Edino na trikotniku, tam se dlake vrascajo in puscajo brazgotine. Tukej pa ne vem odgovora.

New Report

Close