Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Desert

Desert

Bil je vroč dan poletja. Uživala sva ob sladoledu in s poljubi umivala sladoled z ustnic drugega. Vroč poljub a mrzel od sladoleda mi je prijal tako kot tebi.

Bila si lepa in poljubil sem te na vrat. Nikoli ni ostalo samo na enem poljubu in ob vsakem si rahlo vzdrgetala, ko so se moje nežne polne ustnice dotaknile tvoje kože. Imela si na sebi majico z karmen izrezom, ki mi je ponujal dele tvojih erogenih con vse od mehkih ustnic, do nežnega vrata, ključnice in ramen. Plesala si v ritmu mojih poljubov, ko sem se z poljubi prebijal do vsakega naslednjega kvadratnega centimetra tvoje kože. V vsakem najinem dihu se je čutila strast, ki se je prelivala v potokih.

Napete bradavičke so se čutile skozi modrček, ko sem ti božal tvoje mehke a črvste prsi in te hkrati poljubljal po ustih in vratu. Ko sem ti slekel majčko, sem imel pred očmi vso krasoto tvojih oči, lepoto kože in oblin tvojega dekolteja. Skozi modrček sem nagajal bradavičkam, ki so kar silile ven. Vsemu temi je sledila serija nežnih poljubov po tvojem životu, ki ti je pričarala na ustnice prelep nasmeh zadovoljstva in strasti, ko si se rahlo ugriznila v spodnjo ustnico. Ko sem te dalje poljubljal po prsih sem ti zvito in skoraj neopazno odpel modrc in te z nežnim dotikom pobožal po hrbtu od vrata navzdol. Čutil sem, kako se ti je po celem telesu pojavila kurja koža. Objel sem te čvrsto in globoko udahnil tvoj prafum, ki naju je obdajal. Čutila sva, kako se toplota najinih teles preliva iz enega v drugo in obratno, bila sva eno. Nežno in strastno sem te ugriznil v uhelj in se nato z koničkom jezička popeljal po poti od vratu navzdol do tvojih nežnih prsi, ki so komaj čakale moj dotik – poljub.

Odločil sem se, da ti še malce povišam tempraturo s tem, da te ohladim. V usta sem vzel žličko sladoleda in se z njim igral vse od vratu do vznožja tvoje dojke. Igral sem se in delal kroge, kot da bi se po vzpetini vzpenjal okrog in okrog vse do vrha. Ko sem prispel, je tvoja bradavička že nemirno vsa otrdela čakala je moj ledeni, strastni poljub. Ko sem jo poljubil in nežno ugriznil si spet vzdrgetala v užitku. Iz tvojih ust je prišepetal tihi “Ahhhhh”, ko se nisi več mogla vzdržati. Takoj za tem si me napadla kot amazonka in si vzela tisto kar ti pripada…

New Report

Close