Najdi forum

Naslovnica Forum Politični čvek dilema

dilema

Jasno, spet župani v Ljubljani in ta …………. Jankovič!
Pa, da malce pojasnim svojo dilemo.

Ne morem, pa da me tepeš, res ne morem s svojim glasom podpreti človeka, ki je kupil maturo svojemu sinu, preprodajal zemljišča in počel še ostale lumparije, za katere sicer vemo bolj ali manj vsi. To, da se je v dani situaciji pač znašel, pri meni žal ne gre skozi. To, da bi na njegovem mestu ostali počeli enako, tudi ne. Niti to, da me ne moti, kaj on počne za svoj žep, važno, da je meni OK. Žal, ne gre, res ne.

Po drugi strani pa, mestna uprava je gnila do konca, to bando podkupljivih uradnikov bi najbrž lahko razhajkal le on. Jim ga prav privoščim. Človek ima takšen ego, da bo v 4 letih gotovo stvari v Ljubljani premaknil, sigurno bo po koncu mandat imel kaj pokazati.

Samo, kaj ko je lopov.
Ne gre, res ne.

človek še ni bil sojen in obsoje zato je uradno čist, se pa drugače strinjam s teboj. MOJEGA glasu NE bo dobil.

Enako, mojega tudi slučajno ne!!

Naše glasove pa bo dobil. In sinu ni kupil mature. Je samo uredil, da je lahko v roku maturiral. To bi storil vsak oče za svojega sina, samo če bi imel možnost. Sta pa oba njegova sinova lepo vzgojena, dobra prijatelja in vsak oče bi bil lahko samo ponosen, če bi imel takšne otroke. Smo prepričani v to.

Vi, “bodoči pravniki”, lahko, da boste enkrat res pravniki. Trenutno pa ste predvsem prijatelji Jankovičevega sina in opravljate to delo za svojega prijatelja.

Pa še to. Moji otroci na takega očeta, ki mu je toliko očitanega ne bi bili ponosni.

New Report

Close