Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Dlačice

Dlačice

Hja, sem prebrala nekje, pa vir ni čist rumene sorte, da je večina današnjih mladih moških (*1) zdepilirana.
To ne pomeni s skrajšanimi dlačicami, z rahlo urejenim mednožjem ali kaj temu podobnega… to pomeni NULA, ZERO, NADA = NIČ DLAK!!!!
Nič po prsih, ki so nekoč veljale za še poseben znak moškosti, če so bile privlačno poraščene. NIČ, kot da gledaš 10-letnega fantiča, nobene dlake nikjer.
Nič po nogah, nič po rokah, nič okoli generala, ki strumno salutira v mednožju…
NIČ!!!!!
In da se zna zgodit, da se bolj možato poraščenemu primerku moškega v kaki skupni garderobi po skupinskem športu celo posmihajo, češ da je neurejen, zanemarjen… da ne rečem celo nehigienski…

In da sodobna ženska (*2) ceni trud, ki ga moški vloži v svoje telo v kopalnici in v kozmetičnih salonih. In da je torej sodoben trend usmerjen v točno to smer – pustiti kozmetični industriji čim več denarja. Ne samo za pralni prah, milo in deodorant… pač pa za 2 toni potrebnih in nepotrebnih stvari.

In da smo mi, ki smo že nad 30 (ženske) in nad 35 (moški), pravzaprav pravi neandertalci, ker še prenašamo kosmate moške prsi in nezdepilirano moško rit!!!!!
JEBENTI TAK TREND!!!!!!

Meni pa so všeč moški, ki so moški, ki se razlikujejo od ženske, ki so mišičasti in čvrsti in tudi poraščeni po telesu…. in ki ne drvijo h kozmetičarki zaradi vsakega mozolja na koži…. in ki ne stojijo v vrsti pri pedikerki, ker jim je treba porezat nohtke na nogicah…. in ki se ne gledajo v ogledalo kot kaka baba, misleč: “Ojej, kaj pa mam to zdaj za en flekec…”

Jooooj, kako me je tole zdaj prizadelo!!!!
Se prav bojim, da bi čist vse moške popadla ta blaznost, potem pa poleti ne bo več česa za občudovat v kampu….

Dajte, fantje, potolažite me, da se to ne bo zgodilo!!!!!!!!!!!
Diskretni?
KIR?
Srečko?
Minister?



Dajte, povejte mi, kaj bo zdaj s temi trendi!!!!!!!!!!!!!!!!!
Aja, pa če vam je mogoče vsaj približno jasno, zakaj je do tega prišlo, bi tudi bila vesela, da mi probate razsvetlit neandertalsko glavo žensko…..

————————————————————————————————————————————————————————
*1 – je blo posebej napisano POD 35 – pa vseeno ne mislit, da ostale pa ženske kar avtomatično med starejše moške prištevamo!!!!!
*2 – tale pa je bila predstavljena kot izobražena, skoraj anoreksična 30-letnica, ki veliko časa preživi po raznih salonih za zdravje in lepoto, ki zapravi cca 50 tisočakov mesečno na svojih cunjicah in kozmetiki, ki ve, kaj hoče, ki je samozavestna in uspešna v poklicu

Po domače….jebeš tak trend.
Ne bom rekla, da so mi všeč moški poraščeni kot kočevski medvedi, vendar malo pa vseeno mora imet. Vsekakor imam rada, da je moški urejen in čist, ampak vse do svoje meje. Tudi dlačice imajo svoj čar, kajne…

Ups, šele zdajle sem videla, da sem na meji neandertalskega mišljenja…:))))

A veš Lunči, neandertalke sva samo za te mlečnedlakokožce ali strokovno metrosexualce. To tako al tako ni za naju in je čist dobr, če se naju (na daleč) ognejo.

Zaloga takorekoč neandertalcev je še vedno velika, tako, da imava medve še vseen dost dela, če se jih lotiva, a veš…

:)) evo še ena, ki je na meji neandertalskega mišljenja….

A sem jaz tudi neandertalec,ker mojega mednožja še ni videla britvica,in prsi ravno tako ne ? Sem se pa naredil pametnega in enkrat obril pod pazduho,hm,ter za tem kakšen teden hodil kot petelin ki mu je močno vroče in drži krila narazen,Hahaha,je pikaaaaallooooooo,jjaaoooo,grrrrrrrrrrrrrrrrrr.Ne bom nikol več!

*********************************

No, meni se pa očitno vidi, da še nimam 30.:) Všeč mi je če je moški brez gnezda okrog tička, ampak povsod drugje pa so dlake še kako dobrodošle. Sicer nisem ena tistih, ki bi v vrsti stala v salonih za takšno in drugačno obdelavo, ampak sem tudi sama rada brez. In ko se srečata dva taka, brez okrog intimnih delov,mmmmmmmm božansko. Je pa hudič, ko mu začnejo rasti nazaj in če sta zelo zagreta, ajajaj, takrat pa malo boli.
Vse skupaj pa še ne pomeni, da bi kakšnega poraščenega s kolom stran podila, nenene, če je higiena na nivoju, bo tudi dober. 😉
Lunči, lepo te je spet brati!

hi hi Lunči, kaj pa če si slučajno malo prekasno izdala svoj omiljeni trend?? Vsaj kar se mednožja tiče……:-)))))

Meni je to full anti. Cisto zdepiliran moski… sicer pa moj sploh nima porascenih prsi. Sem pa tja je kaksna dlakica, ki si jo populi, ker pravi, da mu je smesno, da mu samo ena crna dlaka strli 🙂 Pod pazduhami si pa krajsa dlake, ker se potem manj poti. Slednje ga namrec zelo moti, ker ima med delovnim casom vedno srajco.

Bolj me moti (kot metroseksualnost) to, da pricakujejo VSI (moski in zenske), da so zenske cisto brez dlak.

men se pa to zdi čist normalno……saj ženske itak gledate samo še za mladički…haha..ti pa morajo bit mehki na dotik…hehe

khmm..kakšno pa imaš ti….zaraščeno ku gozd?..upssssssssss

mater stara, kaj pa če bi ga tile moji frendi, ki jih omenjaš malček pokazali
in bi naredili kaki natečaj la pimpekvizija..hahah……

papa

leta letijo - iščem stevardeso

hahahahahahahahahahahahahahahaha

Itak da telim najinim packicam sam mularija diši, smotke pa pol javkajo zakaj je že po dveh minutah vsega lepega konc!

Hmm, čist zdepiliran moški? Ne, hvala! Ne vem, jaz mam ene čudne občutke ob tem. Brez dlak so – otroci. In tole britje povsod mi malce deluje na pedofilijo. Nič nimam proti depilaciji pod pazduho. Tam spodaj pa – no, kt da bi se ljubil z otrokom. Nežna kožica, vse nekam preveč mehko.
Pa še nekaj mi hodi po glavi – če ni grmovja okrog, se vsaka stvar zdi večja na pogled:))))))))

Lepo se imejte!

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

meni je boljši feeling če sem spodaj obrit. ostalo pa urejeno 😀

Me ne privlačijo obriti moški; bolj je kosmat, bolj me privlači. Je pa res to, da, če bi se ZALJUBILA v moškega, ki je slučajno zdepiliran…..bi ljubezen sigurno bila močnejša in me to, da je brez dlak ne bi motilo……..
Konc koncev…………čustva so močnejša kot dlake!
:))
Lepo se imejte, čao!

:-))))))))))))))))))

:-))))))))

Se pravi Homo sapiens bi te še bolj privlačil ali pa Yetti:-))))

acjom napisal:

> Konc koncev…………čustva so močnejša kot dlake!

:))))))))))))))

Ploskam…

Depiliranje pri moških se je po mojem začelo že pred kakimi 10 leti, rekel bi, da celo pred ženskami. To sem namreč opazil v tujini. Se pa ne strinjam s tistimi, ki si ne privoščijo niti škarij. Biti lepo postrižen in urejen pomeni tudi počutiti se dobro. To moja zahteva od mene in dejstvo je, da se tudi bolje počutim, ko opazim v ogledalu, da nisem kot kakšen neandertalec… pa tudi depiliran nisem. Tako da se mi zdi prav, da če si že brijemo brado in brke, da se tudi še kej drugje urejamo, mogoče ne z britjem, s striženjem pa definitivno.

Se čist strinjam! Samo v nulo mi ni všeč. Tko, na krtačko je pa lepo:-)))

************* Nasmeh daje življenje, veselje do življenja pa nam daje smisel za nasmeh

No, g. minister, bravo, kot vedno pameten odgovor. Pa še to, zelo prijetno je, ko ti pri oralnem ni potrebno iz ust vleči dlak.

Adijo, a si se zdepiliral?????
Mi pa ni jasno, kako si zdržal vso tisto puljenje… auuuu….

Če zdaj malo skup potegnem in analiziram vaše pisanje, lahko ugotovim, da smo vsi “normalni”, hihi…
Vsak ima svoj okus… a vendar vsi zagovarjamo zdravo pamet.
Ne pretiravat ne v eno, ne v drugo smer.
PREVEČ ni fajn, ker se ti vozlja pod prsti, ker se ti med zobe zatika, ker…
NIČ pa tudi ni dobro, ker deluje preveč otroško. Pa še preveč narcisoidnega lastnika ima ponavadi tako telesce… nenehna skrb za lastno telo…. khm… in morda posledično premalo časa, ki bi ga namenil mojemu telesu????

Eh…
Bluzim, kar je itak moja navada!
In sem trdno prepričana, da MOŠKI v pravem pomenu besede ne bo izumrl.
Da se moški ne bo do take mere poženščil, da bi našo zemljico v bodoče tlačili sami “unisex” osebki, hihi…

Naj živijo moški.
Taki, ta pravi!
Negovani in urejeni, pa vendar možati in potrebni!

AMEN

Njam, njam….

(Hihi, to mislim zate….)

AMEN!
:))

Jaz nisem zaraščena!
Lično urejena. Malo s škarjami, malo z britvico.

Na “pimpekviziji” pa podelim 12 točk tistemu, ki bo imel najlepše urejen gozdiček okoli lulčija, lulčija samega pa lepo gladkega, sladkega, napetega….

New Report

Close