Najdi forum

Naslovnica Forum Koronavirus do kdaj bo karantena

do kdaj bo karantena

do kdaj bodo trajali teli ukrepi vlade? kdaj bodo lokali odprti, vsaj terase zq zunaj. 14 dni, prej ali kasneje?

Jaz napovedujem do velikonočnega vikenda.. 10.4. Stavim 100eur. Morda bomo celo brez družabnih omrežij od naslednjega tedna dalje. Pa prek tv bomo gledali posebno nadaljevanko.

Mislim, da se bo vlada iztekla pred iztekom ukrepov.

________________________________________________________________________________________________________ » Respect My Existence or Expect My Resistance! «

Iz zanesljivih virov vem, da bo Šarec že spet premier

Do kdaj bodo ukrepi vlade je teko rečt, ampak ti pa lahko povem do kdaj bodo kraji tod okrog kužni. Nekje do sredine maja bo tole trajalo. Sedaj v 14 dneh se bo več stvari zgodilo. Najprej se bo zadeva zaradi svobodnih slovenskih dušic, ki romajo naokrog, kot da se jih to ne tiče, še vedno širila po populaciji. Nato bomo ugotovili, da je ta karantena prešvoh, nato pa bomo poostrili ukrepe in v roku 14 dni bomo ravno opazili nekaj izboljšave zaradi izboljšanih ukrepov, ki bodo končno zadržale doma idiote.

Takrat bo pri nas uradno mogoče nekaj čez 1000 okuženih, v resnici pa verjetno prek 20’000. Od tam dalje se bo za par tednov vlekla neka taka mučna karantena, ki pa bo prinašala rezultate. Potem pride poletje in imamo mir do septembra.

No, v drugi sezoni je pa od višjih politikov odvisno kako sranje bomo imeli. Če bi pred dvema mesecema samo zaprli letalski potniški promet, bi vse ostalo lahko danes normalno laufalo. Tako moramo pa vse po vrsti zapirati, pa še nismo občutili vsega kar prihaja, ko bodo tudi tiste tovarne, ki hočejo biti odprte ugotovile, da dobave ni več. Sam tukaj ne mislim na Slovenske politike, ampak na ravni EU/USA. Slovenija ni mela kaj zapirat tisto eno letališče, ker itak vsi letijo iz tujine.


Mislim da za vedno….

Karantene še sploh ni. Zna se zgoditi, da bo naslednji teden.Takrat pa res ne bomo smeli ven, razen če bomo imeli razlog ( služba, lekarna, zdravnik, živilska trgovina).
Zunaj se res ne bomo smeli gibat, bodo predpisane kazni….Tako bo kot v Italiji, Španiji,Franciji,Avstriji,Srbiji……..

New Report

Close