Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Dobro jutro…

Dobro jutro…

Ob vcerajsnji nadaljevanki “Seks v mestu”, sem se…

Mal sm se zamislila, kako bi jaz odreagirala, če bi mi moj dragi koncal razmerje le z napisom na listek-prilepljenim na omaro,”Ne morem vec, ne zameri mi, ne bodi huda”..no tko nekak je blo ane…moski moski..ali so res se taki, da nimajo tolk jajc iskreno pogledat v oci in rect..”Bilo je lepo dokler je trajalo”, ker za zenske vem, da si to upamo,zelimo…seveda pa so vedno izjeme.
Govorim o razmerju, ko je vsaj videti vse lepo in okej, ne takem… seksu za eno noc.

In potem moska reakcija,ko je njegovem prijatelju omenila, kako jo je zapustil in en rece, mogoce se je ustrasu, mogoce si ni zelel zenskega vrescanja…saj baje smo zenske takrat grozne…ne znamo sprejet…ne vem..ne vem..če je vse to res;)..
Br jutr kupid..če že mate namen dons koncat kaksno razmerje;)..naj to ne bo koncano na nekem rumenem listku…to boli..to ni fer…pa ceprav sama tega se nism dozvela..le predstavljam si lahko, kako se pocuti nekdo, ki to dozivi.

Dobro jutro sara* tudi tebi,
nadaljevanke nisem gledala (z razlogom, :)), tudi prehlad je za kaj dober), si pa lepo tole napisala.
Če me spomin ne vara, smo se take stvari z listki šli enkrat v 7. ali 8. razredu OŠ, za odrasle je pa ta način res malo mimo.
Pa še takrat, ko sem bila stara 14, so listki zmešnjavo delal:)) Moj izbranec je namreč zelo grdo pisal in nisem pravilno dešifrirala sporočila – mislila sem, da me zapušča, v resnici me je pa spraševal, če res jaz njega zapuščam:))))
Vsi se lepo imejte, saj si to zaslužite!

Ne vem, meni je moj povedal, da sm mu tolk sedla, da mi osebno pove, da je konc, da pač ni prihodnosti, čeprav bi mogoče bila (jaz poročena, on ledik). Najprej nekaj dni neodgovarjanja na telefon, nato zmenek, nori sex in na koncu slovo s solzami. – on takrat, jaz pozneje.

jaz obozujem listke..al napis z sminko na ogledalu..recimo jutranji listek..ki te pricaka …ljubim te..lepo je bilo vceraj..ti si moje vse..in tako dalje..vcasih se kaj porednega;)…tak listek za lep nagajiv dan..ne pa nekaj tako resnega…to pa ni okej….mogoce pa je to le v filmu;)..

New Report

Close