Dobro jutro gmajna…………….
Ma ja .. Zablujenci so tko al tko zakon .. samo zgleda, da jih tuki gor poslušava čist samo midva :)))) .. ej, ko bi drugi vedeli kaj zamujajo 🙂
a veš .. se mi zdi da jim lahko konkurirajo samo Sestre :))))) .. kako že gre …. hmm .. Lahko ti podarim, samo ljubezen … eno in edino upanje .. poglej me v oči in lahko si brez skrbi …. etc … hahaha a ni enkraten komad 🙂
res že doooolg časa nisem slišala tolk dobrega besedila 🙂 .. ok, Siddartha tuki čist izstopa .. ostalo pa …….
B.
Če začnem pri Zablujencih in njihovi Positive Vajbrejšan…. pa Superboy potem je tukaj Sonce nabija pa vse do Mokrih sanj…. Ej, Barbara… so zakon a ne 🙂
Sestrce so pa zakon zato… ker so končno privzdignile našo puritansko Slovenijo…. Komad sam… heheheheheh dober je 🙂
Dobro jutro Barbara in vsi ostali, kar vas bo pogledalo sem gor (upam, da čim več)
Jani
Ha, ha, ampak a veš, da me je precej na debelo pogledal in rekel : ” a to boš zdej poslušala ? “. Presenečen sicer ni bil, ker večkrat rada poslušam tudi njegovo muziko, to je radio Salomon, pa te zadeve. Bolj ko nabijajo, boljš je. So doma navajeni, da sem bolj odprta do glasbe, pa to…..Hvala bogu, včasih se mi res zrola, ker pa je to res kar nekajletni običaj, ni problema. Samo, da me ne prime goveja pa to, pol mislim, da bo konec vsega…heheh…naj živi norost !!
Za forum s sestrami naprej !
po moje Faraoni brez Slavka nimajo več tiste… duše…. Je pa tolk dobre slovenske muske… danes zutrej so bli Šank rock… ma ne vem ker komad.. dober.. star.. ej… pa človeku se od vseh helen pa simon in wernerjev mora želodec obrniti nooooooo….. Ma ko jemamo tolko dobre muske… mi se gremo pa eno srbarijo… pa dalmacijo…
Janijevo mnenje….. ne posplošuj :)))))))
Viš zajček, jest mojega glasbenega okusa nikomur ne vsiljujem. Vsak ima rad glasbo, ki mu paše. In če ti poslušaš wernerja, zarad tega zame nisi nič drugačna kot prej :))))))))))))
Ti ga kar poslušaj… men se bo pa še zmeri ob njegovi cukranosti dvigoval pritisk ;)))))))
Dobro, da ma Jani nizek pritisk :)))))))