Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Dobrodošli v svetu eksperimentalnih in umazanih cepiv, znanih kot mRNA "tehnologija".

Dobrodošli v svetu eksperimentalnih in umazanih cepiv, znanih kot mRNA "tehnologija".

V vaših celicah je skrivna plast informacij, imenovana messenger RNA, ki se nahaja med DNK in beljakovinami in je kritična povezava. Zdaj so znanstveniki iz Sloan Kettering v medicinskem pretresu celotnega sveta filozofije cepiv ugotovili, da mRNA sama po sebi povzroča spremembe, ki povzročajo raka – spremembe, ki jih genetski testi niti ne analizirajo, popolnoma preletavajo radar onkologov po vsem svetu. Zdaj je čas, da neodvisni laboratoriji, ki niso proizvajalci cepiv (ali so jih najeli sami), opravijo diagnostično testiranje na seriji cepiv Covid in ugotovijo, ali gre za cepiva, ki povzročajo raka in bodo, ko bo serija končana, povzročila rakave tumorje. v cepljenih množicah, ki so vse pohitele, da bi iz strahu in propagandnega vpliva spravile gensko “terapijo” v pogon. Dobrodošli v svetu eksperimentalnih in umazanih cepiv, znanih kot mRNA “tehnologija”.

https://www.afinalwarning.com/500036.html

Mmm, banane!

[img]https://thumbs.dreamstime.com/b/young-beautiful-woman-eating-banana-white-background-sensual-provocation-concept-100577859.jpg[/img]

Kdor je tak debil, da se bo cepil s tem sranjem potem predlagam, da se mu preprosto prepove dostopa do zdavljenja za posledicami, ki mu jih bo cepivo pustilo. Cepce, ki se bodo cepili bi morali povsem izločit iz družbe!

Samo zate, banana.

Vaš link

Samo zate, banana.

Vaš link
[/quote]

Majmjun, pa ti razumes napisano? Doktorat iz Biologije na steni?

Bo tole lazje?

https://www.mskcc.org/news/scientists-find-cancer-drivers-hiding-rna-not-dna

Rabis dodatno razlago? Predstavljaj si, da je mRNA knjiga (une stvari, ki lezijo po knjiznjicah in nabirajo prah, verjamem, da jih ne poznas), ki te nauci tocno specificno stvar. Recimo, da bi se rad naucil (spet, neznan pojem, vem, pojdi po slovar) vrtnarjenja. Knjiga o gojenju rac te tega ne bo naucila, ker te nima iz cesa. Knjiga je se vedno sam knjiga, sistem dostave, ampak njena vsebina je tista, od katere kaj odneses (spet, ne v tvojem primeru).

A bo zdaj slo, ali bomo se naprej mesali sunko in kulen? Oboje je mesni izdelek, ja, res je.

Iz živalske medicine lahko potrdim: rak je spremenjen genski zapis, torej ko lastne celice “ponorijo”, ker pride do napake v celičnih informacijah. Iz tega nastanejo nove celice, ki pa so rakaste (drugačne, kot bi morale biti po prvotnem genskem zapisu).

Prav zato me že od začetka, kar delajo genski inženiring, skrbi točno tole. Da ne bomo na koncu z vsemi temi revolucionarnimi zdravili zakrivili še več težav pri ljudeh (in živalih).

Andreja, zaka je tale tema v “teoriji zarote”? Gre za dejanski problem medicine, o katerem bi bilo nujno diskutirati, tako s stališča etike kot s stališča medicinskih rezultatov. Novo generacijo zdravil, cepiv in terapij bi bilo nujno kritično sprejeti, kar pomeni tudi debato o stranskih in neželenih učinkih.

Mogoče je kriv avtor teme? Ampak dejansko je odprl temo, vredne pozornosti in medicinskega vidika.

New Report

Close