Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dojila kljub Saridonu! Kaj pa zdaj ?

Dojila kljub Saridonu! Kaj pa zdaj ?

Zdravo,

danes ponoči sem imela neznosne bolečine, bolel me je zob in sem za lajšanje bolečin vzela nekaj Lekadolov. Ker niso prav nič pomagali sem potem vzela večkrat Saridon. Ker je bilo nevzdržno in ker so mi Saridon dajali tudi v porodnišnici ( tudi tam sem že dojila), zaradi bolečin po prerezanem presredku, sem mislila da je tudi Saridon OK.
Zobozdravnica pa mi je danes poudarila, da Saridona nikakor nebi smela jemat, ker lahko otročkoma pusti posledice na srcu… Potem sem pa klicala pediatrinjo, ki mi je rekla, da se če dojiš, lahko jemlje le Lekadol. Torej Saridone nebi smela. Kako to, da potem v porodnišnici to prakticirajo ?
Jaz sem že naredila kar sem naredila in sedaj se sekiram do nezavesti če bo z mojima dojenčkoma kaj narobe.

Mravljica

Ojla!
Prvo – kako je z zobom?
Saridona ne poznam, mislim, da ce si pojedla en “strup,” da se ti ni treba prevec vznemirjat. Zal mi je, da se je to moralo zgoditi….
Tudi nam so dajali v porodnisnici lekadol, a prvic sem dobivala ene kombinirane praske, ki so jih delali v klinicnem centru. Zdaj se dobijo tudi v lekarnah – nujno povej, da dojis, ker so razlicni. So pa uncikoviti za vse sorte!
Srecno!
Lp, Mateja

Jaz sem tudi v porodnišnici vzela par saridonov, ker so mi jih dale sestre (bolečine od šivanja). Še dvakrat sem vprašala, če lahko navkljub dojenju. Pa so rekle da lahko. tako da zdaj pa res ne vem, kdo ima prav….

Hoj Mateja,
zob ne boli več, ampak so rekli da mi ne morejo obljubit če se ga bo dalo zdravit. Pol bo moral pa ven. Jaz pa imam sedaj še vse svoje in mi je tega ful škoda. Proces se je začel pod korenino, zdaj pa so mi ga odprli in menda moramo počakati cca. 1 teden, da se zadeva umiri in potem bodo videli kako in kaj.

Pozdravček

Mravljica , nič ne bo narobe . Zdravniki večkrat opozarjajo pred škodljivostjo povečanega jemanja tablet , kar pomeni dnevni vnos ali morda celo t.i. odvisnost. Lajšanje bolečin v eni noči , ne glede na količino tiste noči , ne bo z ničemer naredilo škode. Kar brez skrbi.

Jaz jemljem kar veliko kombiniranih praškov zaradi migrene, pa s starejšim ni nič narobe. Itak mi vsakič pridigajo v lekarni zaradi tega, se mi je že zgodilo, da mi sploh niso jih hoteli prodati. Tudi pri tem drugem jih jemljem, saj drugače zaradi bolečin sploh ne morem funkcionirati. Mislim, da bi bila skrb, če bi jemala kakšne hujše tablete.

Po moje se ne rabiš sekirat zaradi tega.

New Report

Close