Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu dokler se z ustnicami…

dokler se z ustnicami…

…tokrat ne ne rečeš nič,samo tvoje oči mi povedo dovolj….,čutim te in to mi je dovolj….,stisneš se k meni,me objameš ,poiščeš moje dlani,prepletejo se stvojimi…,čas za naju dva ,da se stelesi poveva to,kar z besedami ne znava,pa vendar je to čaroben trenutek,trenutek ,da bi sanje postale resničnost…..,želim si …..in čakam te …nepozabi name…,še zadnji poljub….in vrhunec je tu….

Bilo je popolno ujemanje in stik dveh, ki sta se med seboj prepletla, srce je drgetalo, telo se je zvijalo v ekstazi , duša se je topila od miline…
Pogledaš me in gledaš dolgo in toplo in v vsakem delčku sebe čutim tebe… Vem, kje sem, s kom sem, a obenem, kakor, da to ne bi bil jaz. Telesa nekako sploh ni, vse se dogaja nekje globoko v notranjosti, val čustev, zavit v meglico ljubezni, ki je ne morem poimenovati tako prvršno .. strast. Bilo bi preveč plehko…..
Ni mi mar za ves svet, mar mi je samo za ta hip, za to strast, za ljubezen, za naju. ….Še tesneje se privijem k tebi, se ta oklenem. Čemu se skrivaš? Tako lepa si. Rad bi te videl, rad bi te vso prekril s poljubi,… Počasi in brez besed ti izpijem vse solze in ustnici se spojita v eno. Ni navaden poljub, ki si ga podarijo zaljubljenci, je tak, ki seže do srca…..

Nasloniš se na komolec in vprašaš:Ljubiva se?..še nekrat….in brez besed znova zaplavava…….

Tvoja glava se začne premikati navzdol, dokler se z ustnicami ponovno ne dotakneš glavice, ki te čakaaaaa……..

lep vikend vam želim

leta letijo - iščem stevardeso

pa spet fantaziraš:) pa sexaš:))))))

pol bomo pa spet spraševali se, kaj delam s tem človekom;)

New Report

Close