Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Dokumenti panike

Dokumenti panike

(kopirano)
V nedeljo 7.2.2021 je nemški WELT objavil prvi članek z naslovom – »Maximale Kollaboration«.
V njem so predstavili del pridobljenih dokumentov, ki potrjujejo domneve o katerih pišem že ves čas.
Kot kažejo ti interni dokumenti, v sredini marca 2020, Christian Drosten (izumitelj protokola, vodja oddelka za virologijo v Charite Berlin – eden največjih prejemnikov sredstev Gates Foundation-a, oseba, ki je kričala volk že leta 2003 zaradi MERS-a in leta 2009 zaradi H1N1) in Lothar Wieler (predsednik Robert Koch inštituta v Berlinu) obiščeta nemškega notranjega ministra Horst Seehofer-ja, kar na njegovem domu.
Namen obiska je bil prepričevanje, da se bliža apokalipsa neznanskih razsežnosti. Trdila sta, da je nujna uvedba drastičnih ukrepov, saj bo v nasprotnem primeru umrlo najmanj 1,000.000 Nemcev (danes se številka giba okoli 60.000, razmerje je približno enako z napovedjo NIJZ, ko so napovedali 90.000 smrti).
Dokumenti nadalje razkrijejo, da se je na podlagi tega pogovora ustvarila znanstvena skupina, ki mora pripraviti študijo, ki bo, citiram:
»Portray the situation as threatening as possible«.
Razvidno je, da se vsi znanstveniki niso strinjali z napovedmi, zato so bili ignorirani in zamenjani. Največji boj se je razvnel med napovedmi RKI (Nemški NIJZ) in RWI (Leibniz Institute for Economic Research) saj so bile Kochova predvidevanja prenizka. Tako je na koncu obveljalo to, kar so trdili na Inštitutu za ekonomske raziskave (RWI).
Ti so v nadaljevanju zahtevali, da morajo biti navodila spisana tako, da – citiram:
»How to achieve the “desired shock effect” in society«.
Za dosego željenega cilja, ki bo šokiral narod, so v uradnem zapečatenem dokumentu zapisali tudi navodilo:
»It was necessary to create images like this in people’s minds: “Many seriously ill people are brought to the hospital by their relatives, but are turned away, and die agonizingly at home, gasping for breath.” Thus, it is hoped to make it acceptable among citizens understanding, among other things, a “sharp but short exit restriction. «
Navodila pa niso bila namenjena samo obveščanju in propagandi, temveč vsebujejo tudi nadaljnje ukrepanje, kot je razvidno iz spodnjih dveh zapisov:
»It should help to be able to plan further “measures of a preventive and repressive nature. “«
»The spreading sense of powerlessness must probably be held in check by the impression of strong state interventionism.«
Po informacijah WELTA, se RKI od članka distancira z izjavo, da je šlo za interne dokumente, RWI pa enostavno vse zanika. Noben drug medij še ni pisal o tem, ne v Nemčiji, ne drugod.
A kot kaže, tudi sam WELT ni bil popolnoma odkrit. V članku je namreč omenjeno, da so pri pripravi sodelovali večinoma znanstveniki.
To trditev je takoj ovrgel nemški pisatelj in filozof Gunnar Keiser, ki odkril ravno nasprotno. Niti ena podpisana oseba – Otto Kölbl, Maximilian Mayer, Boris Augurzky, Hubertus Bardt, itd., ni ne epidemiolog, infektolog, imunolog, virolog ali del katere druge primerljive stroke.
Vse skupaj je bilo namreč povzeto po članku The Hammer and the Dance. Tega je 19.3.2020 na svojem blogu napisal Tomas Pueyo, oseba, ki prihaja iz Silicon Valley-a in se ukvarja z – MARKETINGOM!!
Tomas je že v marcu napovedal, da bo vse skupaj trajalo najmanj 18 mesecev in da bo samo v Ameriki umrlo najmanj 10 mio okuženih. Njegov zapis, kot predvidevam glede na dolžino, zahtevnost in podatke, je nastajal v tednu med 11.3.2020 in 18.3.2020. V tem času je bilo na celem svetu prijavljenih zgolj 277 smrti (večinoma Kitajska).
Zanimivo, kako se vse razpleta, mar ne? Zato imam danes samo eno vprašanje – za tiste, še vedno nejeverne Tomaže:
Kakšen je občutek, ko se izkaže, da je imel teoretik zarote ves čas prav?
Pa zdrav ostante!
Povezava do prevedenega članka die WELT (velika zahvala Bobby Rajesh Malhotr-i za trud in požrtvovalnost):
https://docs.google.com/document/d/1WoGLwCAwpQdv5VgBlSsnwi_kWPrGSB430OybYz2vqXU/edit?fbclid=IwAR0MpZdGeryeb7YIntDQL-IaF3Iv-wW85EdHoMyGZaud87Ls-3MSwaQL5Gg
Povezava do ugotovitev Gunnar Keiser-ja, z naslovom Ordered Science:
https://docs.google.com/document/d/10tIYqBznxefL8ijayrIC38Sa6xsgnj_iZsTTCBIlip0/edit?fbclid=IwAR0jpwhWWKXUwR9_RXzznSgXmoe17SjOT9vzarElVLb3r27WprNy5Z1w-RY
Povezava do bloga Tomas Putey-a in članka The Hammer and the Dance:
https://tomaspueyo.medium.com/coronavirus-the-hammer-and-the-dance-be9337092b56

https://www.facebook.com/photo/?fbid=10158688481870073&set=a.10150104371335073

New Report

Close