Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Donat MG – Pozor!!!!!!!!

Donat MG – Pozor!!!!!!!!

Res je, nobena mineralna voda ni primerljiva z Donatom in tega se zavedajo in zato lahko dražijo.

Res je, nobena mineralna voda ni primerljiva z Donatom in tega se zavedajo in zato lahko dražijo.
[/quote]

AH dejno – žlica sode bikarbone v vodo, pa je isti efekt.
če hočeš pa Mg, pa magnezijev klorid heksahidrat jemlješ…

Za “pokakat se” pa namesto Donata: pet suhih sliv, pa mal navadne gazirane čez, pa je…

Donat e ime blagovne znamke.

AH dejno – žlica sode bikarbone v vodo, pa je isti efekt.
če hočeš pa Mg, pa magnezijev klorid heksahidrat jemlješ…

Za “pokakat se” pa namesto Donata: pet suhih sliv, pa mal navadne gazirane čez, pa je…

Donat e ime blagovne znamke.
[/quote]

Kar se tiče sestave je neprimerljiv in edina zdravilna voda, po operaciji želodca (sploh onkoloških), črevesja, žolčnika spada k medicinski rehabilitaciji in nobena soda in praški ti tega ne morejo nadomestiti.

Kar se tiče sestave je neprimerljiv in edina zdravilna voda, po operaciji želodca (sploh onkoloških), črevesja, žolčnika spada k medicinski rehabilitaciji in nobena soda in praški ti tega ne morejo nadomestiti.
[/quote]
Prav, naj le pomaga bolnim, če to drži. Za nas zdrave pa bo kakšna druga tudi v redu.

Prav, naj le pomaga bolnim, če to drži. Za nas zdrave pa bo kakšna druga tudi v redu.
[/quote]
Tudi jaz tako mislim. Včasih sem ga redno kupovala. Zdaj ga pač ne bom več. Preveč so dvignili ceno. Mnogo preveč!

oj, jaz tudi iščem alternative, plastika mi ne diši. kakšen predlog?

Ne razumem zakaj je narod tako pahnjen na Donat Mg. Sploh upokojenci. Jaz vam povem, da ne vem če sem v svojem življenju vsega skupaj popil 1 liter Donat Mg radenske. Ono tri srca ja. Pa čist normalno živim. Kdaj pa kdaj vzamem kako šumečo magnezijevo tableto. In to je to. Drugače pa pijem navadno gazirano vodo.

Res je drag,sem opazila.Verjetno ga radi kupujemo, bomo res morali kaj drugega.

New Report

Close