Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Dopust 06 – Hrvaška

Dopust 06 – Hrvaška

Ketos se bomo prvič z malim sončkom (2 leti bo star) odpravili na morje na Hrvaško. Ker Hrvaške sploh ne poznam, bi vas prosila za pomoč. Kakšno namestitev in kje priporočate?
Hvala vnaprej za vse odgovore…

Za majhne otročke je za mene osebno najlepše na Rabu- Lopar-Rajska plaža.
Na plaži je veliko igral za otroke in toboganov pa če pade si ne more narediti nič je sama mivka in zvečer je v bližini ringelšpil-tudi to je za otroke.Voda pa je daleč čisto plitva tako da se odrasli res naveliča hodit če hočeš zaplavat. Če pa ne marate mivke je pa problem
Lep dopust in pozdravček
LP

pozdravček!
tudi jaz svetujem rab-lopar,rajska plaža ki si to ime res zasluži.
mogoče bi poskusila kamp?

Mi gremo sem. http://www.korculaapartments.com (ne znam narediti aktivnega) Potem vtipkaj apartami Cebalo. Sanjsko, tako rekoč na plaži.

Lola -------------------------------------------------------------------------- Ne more biti učitelj, kdor ne zna biti učenec /B. G. Morales/

Klara, ti apartmaji pa izgledajo res super. Mogoče veš, kakšne so cene??
Lp, Vanja

na otoku pagu oddajamo app., ki so tik ob morju, z delno betonsko in delno peščeno plažo.na plaži je senca in tuš. za več inf me kontaktirajte na mail.

Klara, mene pa zanima, če si že bila tam (cebalo apartmaji)?Mani je lepo za znoret! A je v resnici tako kot na sliki?

Gremo letos prvič. Po besedah prijateljev je sanjsko. rezervirano imamo 14 dni v začetku julija. Če te zanima pohiti, ker bo zagotovo vse polno. Zelo prijazen lastnik, ne zahteva nobenega avansa. Cena za naš apartma je 50 evrov na dan (2+1)

Hvala Klara za to informacijo, sem že kontaktirala z lastnikom po meilu in je zares prijazen…ker sem ziheraš,imam še eno vprašanje za tebe: a tvoji prijatelji so bili prav v teh apartmajih Cebalo, ali v katerih drugih?
Pozdravček, Miša.

Ne vem če imajo še katere druge. Imajo majhnega, srednjega in velikega. Za drugo pa ne vem. Kdaj pa greste, če smem vprašat? lahko mi pišeš na mejl [email protected]

New Report

Close