Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dr. JANEZ DRNOVŠEK – pozival k miru in dobroti

Dr. JANEZ DRNOVŠEK – pozival k miru in dobroti

PO karmi se pač moram žal včasih spustiti tudi na tvoj nižji nivo, drugače me nebi slišal !?>)))))

eh, saj te slišmo – samo pomagat ti ne moremo!!!!:))))))))))))

ninej_____- Se ne čudim, saj tudi sebi ne moreš !!!>)))))

Veš ponavadi se strinjam s teboj , toda tukaj neeeeeeeeeeeeee. Ukinil je SDK, pripomogel k goljufijam, nakup letala fejjjjjjjjjjjjjjjj plačilo karte za njegovega zdravilca, nakup in plačilo vseh stroškov za strojanove fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj

Veš ponavadi se strinjam s teboj ,

“”toda tukaj neeeeeeeeeeeeee.””
“Ukinil je SDK, pripomogel k goljufijam, nakup letala fejjjjjjjjjjjjjjjj plačilo karte za njegovega zdravilca, nakup in plačilo vseh stroškov za strojanove fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjjj[/quote]

ponavadi se strinjam

a res, hvala.
Ampak, žal, te pod tem nickom ne poznam, če se ponavadi res strinjaš z menoj, še 1 x hvala.:-)))
Kaj pa je narobe v citiranem sporočilu? Vse to je bilo napisano v medijih.

Z zgoraj navednem, ko se ne strinjaš, bi bilo pa lepo, da bi bilo videti iz kakšnega linka. Posreduj link, da vidim, kje to piše, da je za vse kriv dr. Drnovšek? Da bom še jaz “fejjjjjjjjjjjjjjjjjjjjala, ne da bi imela slabo vest.

No, malo o SDK-a.
O Službi družbenega knjigovodstva (SDK), je bilo veliko napisanega.
Že leta 1989, pisal D. Bobek, Sodobna banka, Založba obzorja Maribor, tudi mnogi strokovnjaki iz področja financ BS in podjetij. Potrudi se, v današnjem času je vse na dosegu.

Po osamosvojitvi so SDK na podlagi Zakona preimenovali v “Agencijo RS za plačilni promet.
V času DEMOS-ove vlade je bilo sprejetih mnogo Zakonov, tudi škodljivih za Slovenijo.
Reformo plačilnega prometa je bilo potrebno izvršiti v prehodu na tržni sistem, posodobiti, saj so se morali vsi. v Gospodarstvu, trgovini itd. Tudi zaradi vstopa v Evropsko unijo.

Tudi navadni državljani preko računalnika opravimo kakšno delo kar od doma. Plačilo položnic prek klika in še mnogo drugih zadev.
SDK je delovala do 31.12.2002. ŽR, je postal TRR itd.
SDK, ni ukinil dr. Janez Drnovšek, ni ON spisal Zakon s katerim je SDK po njem prenehala delovati. Niti ni podpisal taisti Zakon. Zakone sprejema DZ, podpiše ga pa predsednik DZ. Dr. Drnovšek, pa ni bil nikoli predsednik DZ.
Da je dr. Drnovšek pripomogel k goljufijam, je pa od tebe zelo nesramna obdolžitev.

SDK, je obstajala 40 let in bil je red. Inšpektorji so bili strogi pri pregledu zaključnih začunih.
Tudi pri plačilu prispevkov od OD za pokojninsko zavarovanje in še in še. . . . .
Sedaj, ko je demokracija je pa tako, . . . . kakor se komu hoče.

Kako je šla SDK v ukinitev in kam, vse piše v mnogih Zakonih. Ne mislim brskati, kogar zanima naj kar vsak sam.

Savitri,
ta čas, ko se nisem oglašala, si napisala veliko neprimernega pisanja.

Kdo je navaden blefer, je meni znano, pa še mnogim tukaj na MON-u. Znano pa ni tebi, pa tvoji druščini, ko je že dosegla razsvetljenje.

Kje pa bivaš ti in tvoji razsvetljenci, ko hodiš/te v tujino, Mnogokrat pišejo v časopisih, kje hodijo tebi podobni??? Pa menda ne plačujete stroške potovanj iz svojega žepa, kadar greste v tujino!???
Iz vse tvoje pisarije vem, da ne delaš na tekočem traku, od koder ne moreš vsak cajt še tja ne, kamor hodi cesar peš.
Tvojo druščino sem videla iz obvestila že nekaj časa nazaj, ko si prilepila na MON, Pirjevca-Ahaca, da ste se seznanili o njegovem delu, kaj je delal med drugo svetovno vojno.
Ne bi bilo napak, da jim priporočiš, da se seznanite še kaj je delal Franc Frakel – Peter Skalar v KOZLARJEVI GOŠČI, pa tudi pri Svetem Urhu. Kar veliko gradiva obstaja in tudi osebnih pričevanj, kaj je Franc Frakelj delal, na Barju. Za površno delo,
ko je žrtve slabo pokopal je bil od nadrejenih kaznovan. Ni pa bil kaznovan zato, ker je ljudi pobil. Pobivati ljudi je bilo dovoljeno.
Ta Frakelj je vaš, družil se je vedno med razsvetljenimi.
Ko je leta 1945 z drugimi vred pobegnil preko luže, je bil nagrajen, bil je šef Krščanske banke v Kanadi in to pod drugim imenom. Link sem ti že enkrat posredovala.
Le seznanite se še o delu vaših razsvetljenih.
[/b]

Savitri
No, še malo o privilegijih.
Prav o privilegijih je ta čas veliko prebrati. Nimaš ti nobenega? Nekateri jih imajo kar veliko, tudi tisti, ko jim vedno pritrjuješ.
Imela si pa privilegij tukaj na MON-u, da so zbrisali tisti post, v katerem si me zelo grdo nalajala, takrat sem ti odgovorila na tvoje lepo pisanje, pa nisem odgovora našla, mogoče sem se premalo potrudila? 🙂
Saj je vseeno, sem si pa zapomnila, kaj je zmožna tako izobražena dama kot si ti, izustiti – napisati.

“Financminister”, ti je 26.02.13 ob 20:44 napisal kar veliko privilegijev, z vsem naštetim se strinjam!
Veliko je bilo napisano o teh privilegijih, ko se vlečejo že iz leta 2004 dalje.

O Študijsklem centru, ki je nebodigatreba, sem ti že jaz napisala, kako potratno zapravljajo davkoplačevalski denar. Žal mi nisi odgovorila, si raje spregledala, kot še mnogo druge pisarije, ko ti ne gredo v oči in ušesa.
Oglej si še tole temo, druščina, brez privilegijev, ko zapravlja. V tej temi si pisala tudi ti. Predelaj temo!
http://med.over.net/forum5/read.php?186,8258555 – – – Klikni na link v prvem postu.
Samo to! Dežman je nečak, heroja Tončka, (partizansko ime) Dežman, le kaj bi dejal?
Tudi pokojni dr. Janez Rugelj, ne bi bil tiho. Kaj je dejal o domobrancih, piše v Mladini, glej intervju, ga je dal, nekaj let pred smrtjo.

Še veliko privilegijev je, pa nimam trenutno časa pisati.

Savitri,
no, pa še malo nadaljevanja o privilegijih. Toliko privilegijev je, da te mine brati.

Kakšen privilegij se je pa tebi izmuznil??? Me ne briga, ampak, misli so pa proste.
Ja, dejala si mi tudi, da sem krvoločna in še več neprimernih besed si izustila, kar se ne spodobi od dame, ko si želi privilegije.
Čas je tudi, da se registriraš. Imela si težave, kakšen nick si bi izbrala, si napisala.
Ni problema, iz tistih črk, ko si izbrala nick “Savitri”, lahko dodaš še kakšen samoglasnik, pa bo. :-)))

Za privilegij si se premalo potrudila. Tale gospa v linku, je prišla na čelo Ljubljanske UE. Ampak ona se je udeležila 70. obletnice vaških straž v Šentjoštu. Bila je poleg uglednih oseb, iz “Zaveze.si”, katera prejema kar zajetna državna sredstva, sem že večkrat prebrala in tudi “financminister” ti je 26.02.13 ob 20:44 postregel s številkami. Le dobro si oglej.
http://www.rtvslo.si/slovenija/kucler-dolinarjeva-na-celo-ljubljanske-upravne-enote/304021
Link o 70. oblenici vaških štraž, je je prilepljen na večih mestih tukaj na NON-u.

Tudi za tole gospo v spodnjem linku je bilo poskrbljeno.
Čuda privilegijev se dogaja, ni čudno, da gre vse v maloro.
http://www.mladina.si/141623/zverova-zena

Savitri,
no, pa še malo nadaljevanja o privilegijih. Toliko privilegijev je, da te mine brati.

Kakšen privilegij se je pa tebi izmuznil??? Me ne briga, ampak, misli so pa proste.
Ja, dejala si mi tudi, da sem krvoločna in še več neprimernih besed si izustila, kar se ne spodobi od dame, ko si želi privilegije.
Čas je tudi, da se registriraš. Imela si težave, kakšen nick si bi izbrala, si napisala.
Ni problema, iz tistih črk, ko si izbrala nick “Savitri”, lahko dodaš še kakšen samoglasnik, pa bo. :-)))

Za privilegij si se premalo potrudila. Tale gospa v linku, je prišla na čelo Ljubljanske UE. Ampak ona se je udeležila 70. obletnice vaških straž v Šentjoštu. Bila je poleg uglednih oseb, iz “Zaveze.si”, katera prejema kar zajetna državna sredstva, sem že večkrat prebrala in tudi “financminister” ti je 26.02.13 ob 20:44 postregel s številkami. Le dobro si oglej.
http://www.rtvslo.si/slovenija/kucler-dolinarjeva-na-celo-ljubljanske-upravne-enote/304021
Link o 70. oblenici vaških štraž, je je prilepljen na večih mestih tukaj na NON-u.

http://www.mladina.si/141623/zverova-zena%5B/quote%5D

Najbolje da ju postavimo pred zid in šus v glavo. Jih ni škoda, nista tardeči:-)))

Savitri,

http://www.mladina.si/141623/zverova-zena%5B/quote%5D

Najbolje da ju postavimo pred zid in šus v glavo. Jih ni škoda, nista tardeči :-)))[/quote]

Mik,
ti si pa zelo krut. V zgornjih dveh linkih je skupaj 95 komentarjev, pa se ni nihče tako izrazil kot si se
TI!
Zelo si se pokvaril. Od kar si prestopil na desnico, se obnašaš kot valoviti. Nekoč je zapisal: “Stoj PUCAM!”, pa še veliko neprimernosti je naštel, tudi da se čas izteka in bo prišel obračun, itd., pod raznimi nicki pa še mnogo . mnogo . . . .
Ni jih škoda, nista tardeči

Mik,
hahaha, tardeči si pa ti, saj si sin partizanke in partizana, si napisal, pa menda ne boš zatajil starše za velikonočne praznike??? Res je danes “1. april”, ampak, to ni lepo. :-)

Poboljšaj se in komentarje preberi pod člankoma.

Mik,
ti si pa zelo krut. V zgornjih dveh linkih je skupaj 95 komentarjev, pa se ni nihče tako izrazil kot si se
TI!
Zelo si se pokvaril. Od kar si prestopil na desnico, se obnašaš kot valoviti. Nekoč je zapisal: “Stoj PUCAM!”, pa še veliko neprimernosti je naštel, tudi da se čas izteka in bo prišel obračun, itd., pod raznimi nicki pa še mnogo . mnogo . . . .

Mik,
hahaha, tardeči si pa ti, saj si sin partizanke in partizana, si napisal, pa menda ne boš zatajil starše za velikonočne praznike??? Res je danes “1. april”, ampak, to ni lepo. :-)

Poboljšaj se in komentarje preberi pod člankoma.[/quote]

Eh ja.
Moj oče je šel v partizane, ko so se tardeči še skrivali. Če bi takrat vedel da jim bo s tem pomagal priti na oblast, sem prepričan da bi dvakrat premislil:-(

Ko sem bil mlad sem bil ponosen, da je bil partizan in nikakor nisem mogel dojeti zakaj je bilo čutiti grenkobo, kadar je pripovedoval svoje spomine.

Mik,
TI!

Mik,

Poboljšaj se in komentarje preberi pod člankoma.[/quote]

Eh ja.
Moj oče je šel v partizane, ko so se tardeči še skrivali. Če bi takrat vedel da jim bo s tem pomagal priti na oblast, sem prepričan da bi dvakrat premislil:-(

Ko sem bil mlad sem bil ponosen, da je bil partizan in nikakor nisem mogel dojeti zakaj je bilo čutiti grenkobo, kadar je pripovedoval svoje spomine.[/quote]

Mik,
eh ja, oče je šel v partizane, pišeš, ….
kdo pa so tisti tardeči, ki so se skrivali???

Marsikaj si že napisal in sem si dobro zapomnila. Tudi o “internirankah”.
Oprosti, nimam te v lepi luči. Najprej sem tebe zalotila, ko si popravljal “citirano sporočilo”, žal je bilo zbrisano. Pa nisi bil edini, ko je to počel.
Moral bi tudi vedeti, zaporedje dogodkov, ko so se dogajali v drugi svetovni vojni.
Pa tudi to, da domobranci niso nehali rovariti! Tudi ubijali so še razni skrivači! Pa “MATJAŽEV ČASOPIS” trosili, tiskali so ga v Avstriji, skratka, niso bili angelčki.
Dovolj, pa lepo se imej.

Eh ja.

Ko sem bil mlad sem bil ponosen, da je bil partizan in nikakor nisem mogel dojeti zakaj je bilo čutiti grenkobo, kadar je pripovedoval svoje spomine.[/quote]

Mik,
eh ja, oče je šel v partizane, pišeš, ….
kdo pa so tisti tardeči, ki so se skrivali???

Marsikaj si že napisal in sem si dobro zapomnila. Tudi o “internirankah”.
Oprosti, nimam te v lepi luči. Najprej sem tebe zalotila, ko si popravljal “citirano sporočilo”, žal je bilo zbrisano. Pa nisi bil edini, ko je to počel.
Moral bi tudi vedeti, zaporedje dogodkov, ko so se dogajali v drugi svetovni vojni.
Pa tudi to, da domobranci niso nehali rovariti! Tudi ubijali so še razni skrivači! Pa “MATJAŽEV ČASOPIS” trosili, tiskali so ga v Avstriji, skratka, niso bili angelčki.
Dovolj, pa lepo se imej.[/quote]

Lažeš pa rada:-(((

mik,
ne ne ne, ne lažem, če si ti pozabil, jaz nisem. Kaj pa če tisti tvoj zapis le še kje stoji?
Preveč bi porabila časa, da bi ga našla. V eni temi sta mi sedaj prišla dva zapisa pred oči, čeprav sem mislila, da jih več ni.
Preveč neprimernega žaljivega sem v osmih letih tukaj doživela, da bi za vse vedela kje je to zapisano.
Sem že zdavnaj nehala zapisovati črne pike od posameznikov, nima smisla.
Kar nekaj let spremljam tvoje pisanje. Kar si zgoraj podčrtal kar drži.
Z internirankami sva se tudi srečala. Iz moje družine so bili trije v taborišču. Povedali so marsikaj.
Srečanje z drugimi internirankami sem večkrat spremljala, bila prisotna.Veliko groznih zgodb slišala. Še vedno jih berem.
mik, za osvežiotev spomina: http://med.over.net/forum5/read.php?151,3184228,3187871#msg-3187871

Še na kraj pameti mi ni prišlo, da je na forumu MON-a toliko pokvarjencev. Nič se ne čudim, da je med drogo svetovno vojno bilo tako.
K vsemu temu pa pripomorete še nekateri potomci borcev. Ti si zapisal, da sta bila oba starša partizana.
Oče, pa je bil tudi na Zboru odposlancev v Kočevju, si napisal. Ne dolgo nazaj sem videla enega odposlanca, še kar čilega, 103 let je letos praznoval.

Lepo praznuj 1. maj.

Ti in tebi slični zvezdaši mešate drek in skrbite za svoje osebne interese že 70 let. Zapeljali ste mladce in ti so danes dovolj fu*kjeni, da vam danes vse te ugodnosti plačujejo. Izrazil se bom bolj prostaško:
” Ti sereš (te), a ja da jedem”. Ti, ne mislim samo tebe, ampak ves komunistično nastrojen folk. Jok, meni vas ni potrebno poslušati in tisti kos skorje si lahko zaslužim. Jesti tako ni zdravo, to potrebujejo otroci in vi jim hrano kradete iz ust. Odklopljen sem od vseh informacij.
Državo ste pripeljali v kaos. Sram me je, da imam takšno državo, imamo pa takšno, kot si jo zaslužimo.

Nehaj že enkrat srat in z rdečo barvo mazati ta forum.

Slovenija potrebuje zdravo pozicijo in opozicijo in v njej več kulture (Janša) in predvsem mladi potrebujejo primerne plače in nikakor ne starci pokojnine preko 900 €.
Dovolj butasti jih vam plačujejo.

Janša je bil na pravi poti, žal je zaradi svojega nekulturnega obnašanja izgubil množico, ki ga je podpirala.

Janša je bil na pravi poti, žal je zaradi svojega nekulturnega obnašanja izgubil množico, ki ga je podpirala

Tole je pa zelo milo rečeno…čeprav, ja, se strinjam, ima potencial za dobrega vodjo, ampak manjka mu bistveno: širina, povezovalnost, modrost…

Strinjam se s teboj, dodal bi le, da se da to naučiti.
Janši to manjka in zaradi tega je zaje*bal celotno desnico in povem ti, da bi bila trenutna udeležba na volitvah samo z 1/3 volilnih udeležencev.

Čudi me to, da v stranki SDS ni toliko ostale pameti, ki bi mu to uočila in ga upozorila.

mik,
ne ne ne, ne lažem, če si ti pozabil, jaz nisem. Kaj pa če tisti tvoj zapis le še kje stoji?
Preveč bi porabila časa, da bi ga našla. V eni temi sta mi sedaj prišla dva zapisa pred oči, čeprav sem mislila, da jih več ni.
Preveč neprimernega žaljivega sem v osmih letih tukaj doživela, da bi za vse vedela kje je to zapisano.
Z internirankami sva se tudi srečala. Iz moje družine so bili trije v taborišču. Povedali so marsikaj.
Srečanje z drugimi internirankami sem večkrat spremljala, bila prisotna.Veliko groznih zgodb slišala. Še vedno jih berem.
mik, za osvežiotev spomina: http://med.over.net/forum5/read.php?151,3184228,3187871#msg-3187871

Še na kraj pameti mi ni prišlo, da je na forumu MON-a toliko pokvarjencev. Nič se ne čudim, da je med drogo svetovno vojno bilo tako.
K vsemu temu pa pripomorete še nekateri potomci borcev. Ti si zapisal, da sta bila oba starša partizana.
Oče, pa je bil tudi na Zboru odposlancev v Kočevju, si napisal. Ne dolgo nazaj sem videla enega odposlanca, še kar čilega, 103 let je letos praznoval.

Lepo praznuj 1. maj.[/quote]

Temu se je splačalo.
Moj oče je umrl pri šestinšestdesetih:-( Razočaran nad tem, kar je nastalo iz tistega, v kar je verjel ko se je boril!!!

mik,

Lepo praznuj 1. maj.[/quote]

Temu se je splačalo.
Moj oče je umrl pri šestinšestdesetih:-( Razočaran nad tem, kar je nastalo iz tistega, v kar je verjel ko se je boril!!![/quote]

Ja, Mati Narava ga še ohranja. Vsakemu je menda določeno, kdaj odide? Ne vem, koliko odposlancev KZ, je še živih.
Mnogo je razočaranih, ker se po BORCIH tako pljuva. Bili so lačni, na mrazu, vedno v strahu, da ne naštevam dalje. Ni čudno, da so mnogi razočarani, ko se domobranci tako lepi delajo.
Se še spomnim, ko si dejal. oboji smo bili glih. Glih!? Borci so se borili za Slovenijo, domobranci pa za okupatorja. Kaj bi bilo, če bi bila zmaga drugačna. Tudi to vem. kaj si napisal.
Drži se in lahko noč.

najprej OI (Oprosti Izrazu)
piz*do, ste eni fu*kjeni, eni pa še bolj, tu mislim nase, ker te občasno preberem, ko bluzite 70 let o nekem uporu proti okupatorju, o njihovem trpljenju in slično.res mi gre-š na curac.
vprašaj se in povej kaj o bonitetah, ki so jih imeli in kako grobo so nastopali v miru, kako so vse odrivali in kaj so naredili z državo. uničili so glave večine ljudi.
Janković (Kučan) in Janša so samo izdelki rdeče zvezde in če je Janša več ne obrajta, je samo v eni prednosti.
stanje v državi je danes slika njihovega dela.
rdeča zvezda = kljukastemu križu in tu ni bistvenih razlik in ni opravičila za poudarjanje enega ali drugega.

sicer pa ni šans, da bo bolje, saj se lahko samo po naravni poti izločijo ti politični izmečki.
žal z njimi tudi mi.

Pripis:

OI, sem napisal že v prejšnjem odgovoru.

pozabil pa sem pripisat in te prosim sedaj:

jaz ne potrebujem tvojega odgovora in ne mi odgovarjat.
prosim za tiho sožalje, saj je prijateljstvo samo odmik-tišina in ne popravljanje drugih mnenj.

norTON,

lepo od tebe, da si se oglasil, po dolgem času. 🙂
Ne oproščaj se! Navedene izraze zgoraj večkrat preberem in si mislim svoje. 🙂 Ja, tudi jaz te berem.

O bonitetah ne bom pisala, ker ne vem kakšne so imeli. Jaz jih nimam, sem že večkrat napisala, tudi tebi, ko si me spraševal kakšno pokojnino imam. Ali si mislil resno ali se hecal, to je tvoja stvar.

Bluzite o nekem uporu pred 70. leti in trpljenu, PIŠEŠ!
Če ne bi bluzili podporniki domobrancev in jih povzdigovali, tudi ne bi bilo bluzenja iz nasprotne strani!!!
norTON, če me bereš, si prebral tudi, da sem večkrat napisala, da je bilo vsake nedolžne žrtve škoda. Najsi je bila na eni ali drugi strani. Bilo jih je veliko, veliko preveč.Tudi podatki so znani. Tudi na tem forumu so napisani.
No!!! “Pišeš, da ti grem-š na, . . (zgoraj preberi tvojo besedo), jaz jo ne bom napisala!
Prav tako lahko rečem jaz, na desničarske pisarije – LAŽI.

Prav zaradi take pisarije sem se pojavila na MON-u. če me bereš, veš!
Ne skrivam se, kot se nekateri tukaj, povrhu še kradejo nicke in pišejo v njihovem imenu. Tudi v mojem so. Ne dolgo nazaj zopet. In tako sem še tukaj. :-)To si pa pozabil.
Le jaz ti dvigujem pritisk na, zgoraj onenjeni organ. :-))) A ne!

Nisem v politiki in tudi nikoli nisem bila! Nisem jaz pomagala uničiti državo. Niti uničevala nikomur glavo ljudem.Vsak ima svojo glavo in naj misli z njo, če pa raje misli kot njihov šef, je njegova odločitev.
Obstajajo podatki, koliko je bila zadolžena SFRJ leta 1990, majn je bila zadolžena, kot je sedaj Slovenija.
Ne bom iskala tistih podatkov in grafikona. Sicer je bilo, ne dolgo nazaj posredovani podobni podatki.

O rdeči zvezdi, si pa preberi tukaj:
http://www.rtvslo.si/svet/madzarsko-sodisce-odlocilo-nosenje-rdece-zvezde-ni-kaznivo-dejanje/287587

Kaj so pa delali pod in v imenu križa, je pa bilo veliko napisanega, ne bom o tem. Piše v temi Sveti Urh.

Kljukasti križ, je naredil veliko gorja med WW2. Več gorja, kot rdeča zvezda, vklučno tudi, po letu 1945.
Ni ti ga potrebno primerjati, nista primerljiva.
Seveda ni šans, da bi bilo boljše, to jaz že dolgo vem. Navadni delavec je bil vedno revež, v vsej zgodovini.

Ja, po naravni poti bomo vsi odšli, to zelo drži, že dolgo vem. Ampak, se nekateri tega ne zavedajo.
Nekateri pokvarjenci, si pa pomagajo sami, ker nimajo izhoda. Ni še eno leto, ko si je eden pomagal sam.

Žal, se dogajajo tudi grozni odhodi s tega sveta, zaradi pohlepa pokvarjencev, ker nimajo, da bi preživeli svoje družine.

norTON,
v drugem postu, si napisal naj ti ne odgovarjam. Žal, ni šlo, ti moram, spodobi se. Nemec 1 piše, da je napako potrebno popraviti, ker če ne, je še večja napaka. 🙂
Če si se počutil kdaj prizadet pri mojih odgovorih drugim, ne morem pomagati, sem njim odgovarjala, ne tebi.

Imej se lepo in ne sekiraj se, jaz se že dolgo ne! Vem, da kar imam sem si sama ustvarila z delom.
Še vedno delam, ne pa več kot sem nekoč. Sem skromno živela in tako še živim.

Lep pozdrav!

PRABABI, lep pozdrav in hvala.

preveč truda, hotel sem te malo ohraniti, tako da bi to energijo pisanja raje porabila nekje na vrtu, ali pod cvetočo jablano, v senci, mogoče za vnuke, pravnuke (?), ne vem.
ti pa se tako polno razdajaš, pa nič uspeha, drugod.

PRABABI, fajn bodi. pravo MON prijateljstvo in vsako prijateljstvo je spoštovanje različnosti.

sicer pa je vse skupaj brez veze, cajt pa le mine:)
sedaj pa te grem prebrat:))

NorTON,
tudi tebi, lep pozdrav in dober večer.

Vidim, da smo bili na današnjo nedeljo vsi zaposlenih, nobenega posta ni bilo. Hvala za odgovor. 🙂

Energije za MON porabim samo toliko, kolikor sama hočem. Hvala, če si mi hotel “ohraniti trud”, ni potrebno. Če mi kaj ostane časa, pa z lahkoto kaj napišem.
MON, ni prvorazredna tema, sem že večkrat napisala in je brez veze, to sva že zdavnaj ugotovila. 🙂
Ampak! Oba še prihajava nazaj, žal.
Veliko energije porabim v vrtu, mnogim tudi kaj podarim. Ja, tudi v senci sem.:-)
Dan, se zjutraj lovi, so včasih dejali in še vedno drži. Tudi v senci je delo, če ga hočeš videti.
Okrog in okrog vse cveti, lepo je. Še srečo smo imeli, brez toče, še dežja je bilo premalo.
Za vnuke in pravnuke, sem že odpletla, vedno pa še za mnoge druge. Še vedno, saj sem vedno delala.
Tudi tebi sem obljubila, enkrat te tudi že vprašala, nisem pozabila. 🙂 Je že kaj novega? Če se bodo moji potrudili in mi bo zdravje še tako služilo, bom še prapra?
Tudi ti bodi fajn, jaz sem in radi se imamo.
Prijateljstva mi ne manjka, žal moji vrstniki odhajajo. Naravi nihče ne uide.:-)
Imam pa mnogo poznanih še iz časa službe, mladih in tudi starejših. Mnogim sem poklonila samo prijazno in spodbudno besedo, ko so bili v težavah in me niso pozabili.
Od daleč mi kdo pomaha z roko, šele ko pridemo skupaj vidim kdo je. Taka srečanja mi veliko pomenijo.

MON, je pač mon, . . . so različnosti, sem se navadila, utrdila. 🙂

Pomlad je, ti meseci so polni različnih spominov, kolikor si starejši, več jih je.

Lahko noč in l.p.

prababi________ pišeš: (Pomlad je, ti meseci so polni različnih spominov, kolikor si starejši, več jih je.)

To nebo čisto držalo ! Namreč, ko so Ribičiča, ki je odgovoren za povojne zločine, spraševali kako je takrat bilo, je rekel, DA SE NE SPOMNI !?>)))

New Report

Close