Najdi forum

Splash Forum Politični čvek Dr. JANEZ DRNOVŠEK – pozival k miru in dobroti

Dr. JANEZ DRNOVŠEK – pozival k miru in dobroti

sedaj jih boš dobil po P.

P=Pisker

Dober dan!

Brez skrbi, samo, da dobim malo lufta, je potreben!

L.p.

Pomladnik!
NorTON, je dejal: ” da jo boš dobil po PISKRU!

Najprej, posreduj dokazan link, da je Ribičič odgovoren za povojne zločine!!! jaz tega podatka še nisem videla – prebrala.
Čudno, da si spregledal, zapise o Ernu Svetini, v zvezi s tvojimi lažnivimi obtožbami.
V zvezi s spominom, pa porihtaj, svoj spomin v piskru!!! Vsakokrat, ko se oglasiš, ne veš svojega nicka!
Pokvarjenec, sprehodi se po tej temi dr. Janeza Drnovška, koliko žaljive bedarije in laži si napisal!

NE MISLI, da tisti, ko se tukaj oglašamo in pišemo, da tvojega skrivanja ne vidimo! SRAM NAJ TE BO!
KAKOR STEGNEŠ PRSTE, NAREDIŠ NAPAKO IN SI NA DLANI. ŽAL, SE TE PRAV NOBENO OPOZORILO NIČ NE PRIME!!!

BERI ZGORAJ CITIRANO SPOROČILO:
Peta obletnica dr. Janeza Drnovška!
– Zapomni si kaj so drugi povedali o dr. Janezu Drnovšku.
– Odpri vse VIDEO posnetke in jih poslušaj do konca.
– Preberi članek in na koncu, tudi komentarje!

Si pač, nič od niča nič! Žal!

http://www.24ur.com/novice/slovenija/ribicic-pred-preiskovalno-sodnico.html

Poimenski seznam 234 pobitih ljudi

Maja lani je Generalna policijska uprava ovadila nekdanjega majorja Ozne zaradi kaznivega dejanja genocida, povezanega z množičnimi poboji po koncu druge svetovne vojne.

Med dokumenti nekdanje komunistične tajne policije, ki jih hrani Arhiv RS, so kriminalisti odkrili poimenski seznam 234 oseb, ki jih je umorila nekdanja komunistična tajna policija OZNA. Podlaga za njihovo likvidacijo je bil lastnoročno podpis “major Mitja”, kar je uradni naziv Mitje Ribičiča, takratnega namestnika Organizacije za zaščito naroda (OZNA) Ivana Matije – Mačka.

http://www.youtube.com/watch?v=R40k6EFi49c

Pomladnik, ampak ti si se pa pošteno izgubil, tako s pametjo kot fizićno.
In kakšno je resnično stanje po vaši obtožnici??? Jasno ugotovljeno stanje, da je vse to delo velikih lažnivcev in pokvarjencev!!! Sano ime avtorja tvojih videospotov si pogelj, mogioče ti bp kaj kapnilo!
Kaj cel svet pravi o takšnih lažnivcih kot si ti pa je vse povedano tukaj:

“Jeseni 1942 je italijanski general RUGGERO slovenskemu škofu Georgiju ROŽMANU dejal; »Povedal vam bom odkrito kaj jaz mislim o MVAC! Nisem Slovenec, a tako gledan na Slovence in vaš boj. MVAC nam Italijanom veliko pomaga, a med vami Slovenci ustvarja takšno sovraštvo, da ga 50 let ne boste mogli odpraviti!«
Okupator, ki je svaril domobrance naj nehajo svinjati med lastnimi ljudmi ima še danes zelo prav!!!!

Spodobi se in tudi lepo, da so se spomnili na šesto obletnico smrti dr. Janeza Drnovška.

NA DANAŠNJI DAN

23. februarja 2008 je umrl v starosti 58 let, dr. Janez Drnovšek.
Bil je predsednik RS in štirikratni predsednik vlade Republike Slovenije.
Veljal je za enega največjih in najbolj prepoznavnih politikov v slovenski zgodovini.

Pahor se je z vencem poklonil dr. Janezu Drnovšku
http://www.vecer.com/clanekslo2014022206005060

Spodobi se in tudi lepo, da so se spomnili na šesto obletnico smrti dr. Janeza Drnovška.

tudi tvorca in strica današnje Slovenije.

NA DANAŠNJI DAN

23. februarja 2008 je umrl v starosti 58 let, dr. Janez Drnovšek.
Bil je predsednik RS in štirikratni predsednik vlade Republike Slovenije.
Veljal je za enega največjih in najbolj prepoznavnih politikov v slovenski zgodovini.

Pahor se je z vencem poklonil dr. Janezu Drnovšku
http://www.vecer.com/clanekslo2014022206005060%5B/quote%5D

jaz se nanj in njegovo zgodbo o uspehu spomnim vsakič, ko mi nakažejo pokojnino.
in vsak dan od petnajstega naprej, ker ne morem več v trgovino…

hm,
lahko se spominjaš, ampak, njegova zgodba o uspehu, nima nič skupnega s tvojo odmerjeno pokojnino.

Poišči izračun SPIZ-a o določitvi pokojnine. Upam, da veš, od česa je pokojnina odmerjena.
Tebi podobnih je veliko. Mnogim delavcem še odtegnjenih prispevkov od OD niso nakazovali na SPIZ.
Imamo demokracijo. 🙂
L.p.

DEDY,
tvorcev današnje Slovernije v zgodovini je bilo veliko. Ampak, take, SLOVENIJE, ko je nastala po letu 1991, si pa nismo želeli. Verjetno tudi tvorci ne!

Pa še dva linka, če si jih spregledal?

Spomin, delo in besede, ki po petih letih niso zbledele
http://www.rtvslo.si/slovenija/spomin-delo-in-besede-ki-po-petih-letih-niso-zbledele/302992
VIDEO posnetki niso aktivni, so pa aktivni linki “Sorodne novice”, jih je kar 20 in so vredni branja.

Ta link, je pa eden iz med njih:
http://www.rtvslo.si/slovenija/janez-d-bi-znal-ljudi-nagovoriti-s-cloveskim-obrazom/224232

DEDY, lepo se imej! Pa pravnuke certaj. :-)))

hm,
lahko se spominjaš, ampak, njegova zgodba o uspehu, nima nič skupnega s tvojo odmerjeno pokojnino.

Poišči izračun SPIZ-a o določitvi pokojnine. Upam, da veš, od česa je pokojnina odmerjena.
Tebi podobnih je veliko. Mnogim delavcem še odtegnjenih prispevkov od OD niso nakazovali na SPIZ.
Imamo demokracijo. 🙂
L.p.[/quote]

njegova zgodba o uspehu, mi je za dobrih 35 let dela dodelila majčkeno višjo pokojnino, kot mi je da Švica za šest let in pol.
je bilo pa dovolj denarja za njega in mnoge LDS-ovce:-(
ja, za njih je bila res zgodba o uspehu

Iz govora Juzno Afriskega precednika Nelson Rolihlahla Mandela:

“Bilo je med tistimi dolgimi leti osmljenosti samote, da je moja lakota pa svobodi mojega ljudsva (mojega naroda), postala lakota po svobodi vseh ljudi (vseh narodov). Vedel sem bolj kot bilo kaj , da zatiralec mora biti osvobojen enako sigurno kot zatirani. Tisti, ki drugemu vzame svobodo je ujetnik sovrastva, taksen je zaprt za resetkami predsodkov in omejenga uma. Clovek ni nikoli resnicno svoboden, ce vzame drugi osebi svobodo vstran, kakor tudi zagotovo ni clovek svoboden, ce mu drugi vzame svobodo vstran. Zatiralec in zatirani sta oba isto oropana svoje cloveskosti.
Ko sem sel iz zapora, je bilo to moje poslanstvo, da osvobodim zatirane in zatiralce, obojne. Eni pravijo, da je to bilo sedaj dosezeno. Samo jaz vem, da to ni tako. Resnica je da nismo svobodni se, komaj smo dosegli svobodo do svobode, pravico da nismo zatirani.
Nismo pa se prisli do koncnega koraka na nasi poti, ampak komaj prvi korak na dolgi in celo bolj tezavni poti.
Kajti biti svoboden ni samo, da nekdo ni v okovih, ampak, da zivi na nacin, da spostuje, in izboljsuje svobodo ostalih (drugih ljudi). Resnicni test nase predanosti svobodi se je komaj zacel.”
Iz govora: “Long walk to freedom”(1995) Nelson Mandela.(dolga pot do svobode).Juzna Afrika.

Citat Martina Luthra Kinga Juniorja (ZDA):
“Brez pravicnosti ne more biti miru.”(oz, brez pravicnosti ni miru).
Mislim da je dr. Janez Drnovsek pozival tudi k pravicnosti (in bil clan oz. ostanovitelj gibanja za pravicnost in razvoj, vsaj koliko je meni znano in koliko je na internetu).
http://www.gibanje.org/?id=1

Citat Martina Luthra Kinga Juniorja (ZDA):
“Brez pravicnosti ne more biti miru.”(oz, brez pravicnosti ni miru).

Mislim da je dr. Janez Drnovsek pozival tudi k pravicnosti (in bil clan oz. ostanovitelj gibanja za pravicnost in
razvoj, vsaj koliko je meni znano in koliko je na internetu).

http://www.gibanje.org/?id=1%5B/quote%5D

Ja, dr. JANEZ DRNOVŠEK je pozival k pravičnosti in miru. Tudi ustanovitelj “GIBANJA” je bil.

Najbolj znamenite besede dr. Drnovška so bile iz maja 1998, ko so ga pozivali k odstopu, dejal je:
“Saj se boste potem pobili za moje nasledstvo”.

Več beri v mojem postu zgoraj z dne 24.02.14 ob 19:50. V navedenem prvem postu od RTV Slovenija, je veliko napisanega o delu dr. Janeza Drnovška, ob peti obletnici smrti.
Dr. Drnovšek je že vedel kaj bo, . . . . rivastvo, med poslanci. Ni se motil, . . . kdor je bral to temo v celoti, je marsikaj prebral, kaj so samo tukaj na MON-u, zmožni napisati razni pisači tukaj.

Še misli iz Drnovškove knige:
ZLATE MISLI
O ŽIVLJENJU IN ZAVEDANJU

“Naš cilj mora biti
uravnotežen in pravičen svet,
v katerem bo vsak človek imel ne le
pravico, temveč tudi realno
možnost za dostojno, četudi
skromno življenje”.

“Zavedati se moramo, in
k tej zavesti pomagati tudi drugim,
da smo ljudje med seboj povezani in drug
od drugega odvisni. Zadovoljstva, varnosti,
zveličanja ni za nikogar, ki misli samo
nase in pušča sočloveka v nesreči,
čeprav mu bi lahko pomagal”.

hm,

Poišči izračun ZPIZ-a o določitvi pokojnine. Upam, da veš, od česa je pokojnina odmerjena.
Tebi podobnih je veliko. Mnogim delavcem še odtegnjenih prispevkov od OD niso nakazovali na ZPIZ.
Imamo demokracijo. 🙂
L.p.[/quote]

njegova zgodba o uspehu, mi je za dobrih 35 let dela dodelila majčkeno višjo pokojnino, kot mi je da Švica za šest let in pol.
ja, za njih je bila res zgodba o uspehu[/quote]

hm,
dej no dej, ne vpletaj tvojo pokojnino z zgodbo o uspehu. 🙂

Tvoja pokojnina je bila odmerjena od plačanih prispevkov od tvojih osebnih dohodkov.
Kaj si delal in kje si delal, veš sam! Vsakemu delavcu je odmerjena pokojnina po vplačanih prispevkih.
Nikomur ni pokojnina odmerjena po kakšnih zgodbah, kot navajaš ti.
Tvoj zapis blati tudi ZPIZ, ne samo dr. Drnovška.

Sem ti že zgoraj napisala, da niso plačevali odtegnjenih prispevkov ZPIZ-u.
Današnji podatek dolga:
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/zpiz-neplacanih-prispevkov-za-slabih-310-milijonov-evrov/330720
Kaj takega se pred osamosvojitvijo Slovenije ni nikoli dogajalo.

Hahaha, pa še o Švici, ko jo že omenjaš. Kaj si pa tam delal???

hm, kdo je že obljubljal, da bo Slovenija postala Švica???
Aja, iz DEMOS-a, Lojzek, prvi mandatar samostojne Slovenije je bil to,:-))) a ne? Z njegovo napovedjo ni bilo NIČ! Poskrbel pa je zase, da ima Švico. Pa zopet je na listi za EU poslanca od NSi.
Kateri mandat bo že to??? Zakaj nisi kandidiral za EU poslanca? Zamuuudiil! Drugič se bolj potrudi.
Godrnjanje tukaj na MON-u ne pomaga, niti očitanje kaj je dobil ON in LDS-ovci.

Dr. Drnovšek naj v miru počiva, za Slovenijo je napravil veliko in so mu mnogi hvaležni.
Žal, mu nekateri ne dajo miru.

P.s.
hm. a z registriranim nickom pa ne pišeš več?

ja, za njih je bila res zgodba o uspehu[/quote]

hm,

Tvoja pokojnina je bila odmerjena od plačanih prispevkov od tvojih osebnih dohodkov.
Kaj si delal in kje si delal, veš sam! Vsakemu delavcu je odmerjena pokojnina po vplačanih prispevkih.

Današnji podatek dolga:
http://www.rtvslo.si/gospodarstvo/zpiz-neplacanih-prispevkov-za-slabih-310-milijonov-evrov/330720

Aja, iz DEMOS-a, Lojzek, prvi mandatar samostojne Slovenije je bil to,:-))) a ne? Z njegovo napovedjo ni bilo NIČ! Poskrbel pa je zase, da ima Švico. Pa zopet je na listi za EU poslanca od NSi.
Kateri mandat bo že to??? Zakaj nisi kandidiral za EU poslanca? Zamuuudiil! Drugič se bolj potrudi.

Dr. Drnovšek naj v miru počiva, za Slovenijo je napravil veliko in so mu mnogi hvaležni.

P.s.
hm. a z registriranim nickom pa ne pišeš več?[/quote]

ja, če ne bi vi tardeči “Lojzeku” tako nagajali, bi bilo danes v Sloveniji drugače.

oni naj pa kar počiva, hvala Bogu.
dovolj škode je naredil.

hm, bom spet, ko se taki kot si ti in tovariš ninej ne boste več oglašali.
no ja, on je že utihnil, zdaj mu je spet dobro, ko Janša ni več premier.

hm,

Današnji podatek dolga:

P.s.
hm. a z registriranim nickom pa ne pišeš več?[/quote]

1. – ja, če ne bi vi tardeči “Lojzeku” tako nagajali, bi bilo danes v Sloveniji drugače.

2. – oni naj pa kar počiva, hvala Bogu. dovolj škode je naredil.

3. – hm, bom spet, ko se taki kot si ti in tovariš ninej ne boste več oglašali.
no ja, on je že utihnil, zdaj mu je spet dobro, ko Janša ni več premier.[/quote]

hm,
1. hahaha, vi tardeči :-)))) Lojzek je bil 2 leti premier, mnogi vedo, da se je DEMOS sam razpustil, ker niso znali dalje. Takrat je bilo tudi napisano, kdo je dal predlog, da se Lojzek zamenja. V tistem času so sprejeli veliko škodljivih ZAKONOV za Slovenijo, je bilo mnogokrat zapisano.
Ko že omenjaš “tardeče” si oglej link, sem ga že v večih temah videla tukaj.
http://www.youtube.com/watch?v=DlenrHBZx54
2. Počivat mu ne daste tebi podobni. No, napiši z registriranim nickom, “škodo”, ko jo navajaš!
3. “z registriranim nickom boš pisal, ko se meni podobni in tovariš ninej ne bomo več oglašali. :-)))Kaj te pa jaz motim??? 🙂 Jaz se ne skrivam pod drugimi nicki. Nimam slabe vesti.
“hm”, ti si že toliko neumnosti in laži napisal na MON-u, da se z registriranim nickom ne upaš pisati več. Tudi v tej temi si pisal neumnosti, sprehodi se in beri.

No še to:
“ninej” ni tovariš, je lahko tovarišica. Vedno je pisala kot ženska. En bedak je napisal, da je moški, ti pa ponavljaš kot “papiga”, da je moški. Iz njenega pisanja se vidi, da je ženska. Si pa nanjo jezen, kot tudi na mene, ker tvojemu pisanju ugovarjavi.

No, poboljšaj se!

1. – ja, če ne bi vi tardeči “Lojzeku” tako nagajali, bi bilo danes v Sloveniji drugače.

2. – oni naj pa kar počiva, hvala Bogu. dovolj škode je naredil.

3. – hm, bom spet, ko se taki kot si ti in tovariš ninej ne boste več oglašali.
no ja, on je že utihnil, zdaj mu je spet dobro, ko Janša ni več premier.[/quote]

hm,
1. hahaha, vi tardeči :-)))) Lojzek je bil 2 leti premier, mnogi vedo, da se je DEMOS sam razpustil, ker niso znali dalje. Takrat je bilo tudi napisano, kdo je dal predlog, da se Lojzek zamenja. V tistem času so sprejeli veliko škodljivih ZAKONOV za Slovenijo, je bilo mnogokrat zapisano.
Ko že omenjaš “tardeče” si oglej link, sem ga že v večih temah videla tukaj.
http://www.youtube.com/watch?v=DlenrHBZx54
2. Počivat mu ne daste tebi podobni. No, napiši z registriranim nickom, “škodo”, ko jo navajaš!
3. “z registriranim nickom boš pisal, ko se meni podobni in tovariš ninej ne bomo več oglašali. :-)))Kaj te pa jaz motim??? 🙂 Jaz se ne skrivam pod drugimi nicki. Nimam slabe vesti.
“hm”, ti si že toliko neumnosti in laži napisal na MON-u, da se z registriranim nickom ne upaš pisati več. Tudi v tej temi si pisal neumnosti, sprehodi se in beri.

No še to:
“ninej” ni tovariš, je lahko tovarišica. Vedno je pisala kot ženska. En bedak je napisal, da je moški, ti pa ponavljaš kot “papiga”, da je moški. Iz njenega pisanja se vidi, da je ženska. Si pa nanjo jezen, kot tudi na mene, ker tvojemu pisanju ugovarjavi.

No, poboljšaj se![/quote]

tisti bedak ni bedak.
vedno je pisala kot ženska, a ni ženska.
enako kot ti.

nobena ženska ni v stanju pisat takih bedarij kot vidva…

hm, hm, hm,
hahaha, za odgovor, si še eno bedarijo napisal! :-))))))

Kar tolaži se! :-))) Pa lepe sanje ti želim!

Kaj je to tisti Drnovšek, ki je dal postavljati koncentracijska taborišča? Kaj je to tisti Drnovšek, ki je poslal nad stavkajoče goloroke rudarje na Kosovu do zob oboroženo ljudsko milico? Kaj je to tisti Drnovšek, ki je moral po razsulu komunizma v Evropi začeti plesati po direktivah prostozidarske mafijske golazni in s tem pahnil Slovenijo še v večje zlo, kot je bila v času komunističnega zla? Kaj je to tisti Drnovšek, ki je gradil na parolah: “nič nas ne sme presenetiti, tudi Kosovo ne”?

hm, hm, hm,

Kar tolaži se! :-))) Pa lepe sanje ti želim![/quote]

bedarijo?
ima kakšna ženska toliko časa kot sta ga imela VIDVA, ko je bilo treba rušit desni vladi???

hm, hm, hm,

Kar tolaži se! :-))) Pa lepe sanje ti želim![/quote]

bedarijo?
ima kakšna ženska toliko časa kot sta ga imela VIDVA, ko je bilo treba rušit desni vladi???[/quote]

hm, hm, hm,

ha, ha, ha, že drugo bedarijo si tokrat napisal. Haha, še to, midve sva rušili desni vladi!!!:-)))
Kako se pa na MON-u lahko ruši vlado??? :-)))
Ha, ha, ha, . . . ali zato toliko grajate premierko Alenko, da jo boste zrušili.:-))) 20 let so ga sračkali, premierka naj pa v letu dni vse pošlihta.!? Že večkrat sem prebrala “šivilja”. Ja, tudi šivilje so mojstrice, ko znajo še kaj drugega. Še dobro, da so šivilje, da nismo nagi, . . . itd.

In zopet, še, … “VIDVA”. :-))))

Ne smeši se več s takimi bedarijami. Ja, pa sem se zopet nasmejala, tvoji bedasti ugotovitvi.
K računalniku pridem šele zvečer, tudi danes sem. Včasih tudi prek dneva, . . . malokrat.
Ko sem odprla PČ, tvojga odgovora še ni bilo. Prebrala sem prvo temo in zagledala sem bedarijo. 🙂
Joj, joj, kaj vse ste mi že pripisali.:-) tista, ko misli po tvoje, pa še zelo je izobražena, me je nadrla,
da sem “gorenjski narko“.:-)
Pa ne, da ti je po Ninej dolgčas!??? Ona se ne oglaša več, verjetno ima preveč dela.
Sicer pa, na takele bedarije nima kaj odgovorjat. Lahko se ti samo na pol vrstice nasmeji, :-)))))))))))
kot se ti je že večkrat.:-)
Pa lep večer ti želim.

Na kratko: dol z Drnovškom. Ne on ne Kučan nikoli ne bi smela biti predsednika Republike Slovenije.
Osamosvojili smo se zato, da bomo v osamosvojeni državi trezno raziskali in razmislili vse o najstrahotnejšem sistemu na svetu – komunizmu.
Nemci ne poveličujejo svojega bivšega totalitarnega sistema, nacizma. Skrajno noro pa je, da samo še Slovenci poveličujemo svoj bivši totalitarni sistem, komunizem.

“dol”,
po nepotrebnem se jeziš! 🙂
Lahko skočiš “DOL”, z velike višine in nič ti ne bo pomagalo. Dr. Drnovška in Kučana je izvolilo ljudstvo in to večkrat. 🙂 Kmalu bodo zopet volitve, kandidiraj!

Ja, uh, joj, joj, hmhm, če ne bi bilo zavednih Slovencev in tistih nekaj komunistov, ki so se uprli okupatorju, ne bi ti “DOL”, imel kaj osvobajat, ker bi nas vse pohrustali tisti trije okupatorji,
Nemci, Italijani in Madžari.
“dol”, potreben si in tudi možnost imaš, da trezno raziščeš drugo svetovno vojno v Sloveniji in to temeljito, ker iz tvojega pisanja je videti, da razmer med drugo svetovno vojno v Sloveniji ne poznaš.
Ostali “SVET”, pa pusti pri miru, oni so se že porihtali.

Nemci ga ne poveličujejo, ja, ja.
Nekateri Slovenci, pa čedalje bolj poveličujejo domače izdajalce – domobrance, ki so na Hitlerjev rojstni dan 20. aprila 1944 prisegli Hitlerju in se strinjali z njegovem uničevalnem sistemu.
Lansko leto so celo praznovali 70. obletnico vaških straž.

Meni je pa noro, pa ne samo meni, mnogi mislijo tako, da častijo, poveličujejo domobrance – idajalce, ki
so izdajali nedolžne Slovence, jih izročali okupatorju, da jih je pošiljal v koncentracijska taborišča in jih pobijal.
Obstaja popis žrtev iz druge svetovne vojne, trezno in temeljito ga razišči, da se seznaniš z dejstvi med drugo svetovno vojno. Sprehodi se po MON-u, tukaj je mnogo linkov, ki niso v ponos domobrancem.

Pa še tale link, ga imam ravno pri roki.
http://www.erevija.com/clanek/1371/Domobranci-najvecja-sramota-za-Slovenijo
Pa komentarje preberi!!!

Dol s komunisti, nacisti in fašisti. Živeli domobranci! Najboljša generacija Slovencev in vso so jo pobili. Natančno so vedeli, zakaj. Da lažje zasužnjujejo preostali del naroda. Do danes in še nekaj prihodnjih generacij. Dodobra so skvarili in pohabili možgane mladini in starim babam!

New Report

Close