Najdi forum

Naslovnica Forum Sex v mestu Drage dame, pa ve povejte…

Drage dame, pa ve povejte…

Prešinila me je misel, kako večkrat v slabšalnem pomenu izrečemo besedo, da je nekdo dr*ka*džija (zvezdice zato, ker nikoli ne veš, katere čisto običajne besede bodo cenzurirane.

Pa me zanima, kako ve gledate na moške, ki dosti dr*kajo. Vam je to všeč? Vas vzburja? Ali pa je po vašem mnenju tak moški pač en pikzibner, ki si ne more najt babe, pa je prepuščen ročnemu delu.

Jaz vsekakor rad vidim, da se bejba dosti samozadovoljuje, saj to kaže na njeno pohotnost, ki je, vsaj zame, jako cenjena. Pa tudi v izkušnjah kar sem jih imel, z redkimi izjemami, ki vključujejo tudi mojo ženo, … je dr*kanje vedno veljalo za nekaj strastnega, vzburjajočega… ženski je bilo praviloma jako všeč, če je vedela, da si ga nekje mečem na roke… Tudi kak mms je poletel ob takih trenuthih in vzdušje je bilo jako naelektreno. Tudi to se je dogajalo, da je dr*kanje povzročilo njeno samozadovoljevanje takoj zatem ali obratno; ker pač v nekem danem trenutku ni bilo mogoče seksat (npr. zaradi oddaljenosti, javnega kraja ipd.)…

Zato se mi zdi pravzaprav beseda dr*ka*džija čisto neprimerna za to, da z njo koga obmetavamo; ker imam občutek, da pravzaprav pomeni vse kaj drugega kot slabo.

jaz razumem besedo dr*adžija kot nekoga ki teži in teži in ne da miru – hoče pridit do konca (bi se kar ujemalo, kajne?…
drugače mi je pa všeč, ko mi dragi pove, da ga daje pohota do te stopnje, da si mora sam mal ročno pomagat…in ker ga (v glavnem!!?) daje zaradi mene, je to ful rajc tud zame…
lp

Mene nikakor ne vzburja k vids kksga ekshibicionista k si ga drka tm pred tabo na roke..to mi je cist mem.
Ce si ga moj partner drka je to cist neki druzga in je cisto pohvalno dokler ma se vseen dost moci in energije zame, motilo bi me edino ce bi se non -stop samo samozadovoljeval midva pa sploh ne bi mela vec spolnega zivljenja.

www.studentarija.net

ruby, mam občutek, da povečini ni tko, kot se ti bojiš … moški, ki pogosto dr*kajo, radi tudi pogosto “občujejo” (hm, kak izraz sem našla :-))) s partnerjem ali partnerico … če pa moškemu ni več do konkretnih spolnih odnosov s tisto, s katero je v zvezi – to pa je za zamislit … verjetno je šla strast, iskrice in še kaj … in mislim, da to ni posledica dejstva, da se on veliko (ali preveč, kot si izrazla svojo bojazen) samozadovoljuje … sicer pa – mi je vroče, če mi dragi da vedet, da ga ima ta moment v rokah … in si moram hitro najt kaj za v roke :-)))

bravo nichtmehr (mater maš zakompliciran nick ;-)))) )

sam nick mam zakompliciran :-))))

thja… vsekakor boljše met enostavno babo s kompliciranim nickom…

… kot pa obratno (:-P)

Dr*ka*džija se meni zdi zmerljivka, ki označuje neodločnega moškega, nekoga, ki npr na cesti nima pojma, kaj počne…. malo vozi počasi, pa na nepravem mestu gas pohodi…. pa ne ve, a bi šel levo….
Pa na splošno v življenju cinca pri vsaki stvari….
Nima veze s samozadovoljevanjem…..

Hja, potenten moški, ki se zaveda svoje spolnosti in svojih telesnih želja, ga bo večkrat vzel v roke….. že zato, ker ve, kakšen užitek mu nudi…. In če ima rad užitke, vključno s spolnimi, se jih ne bo branil….. kadarkoli, kjerkoli…. da je le v mejah dobrega okusa…..

Mene to dejstvo niti najmanj ne moti.
Ja, vzburja, če vem, kaj moj tipček na drugi strani telefonske linije ravno zdaj počne…..
Ali pa, če me po dolgem dnevu zgrabi za lase, stisne k steni in mi reče, da že cel dan tako komaj čaka name, da ga je vmes že 2x odneslo v solo akcijo…..

Sj jaz se cist strinjam s tabo..sm bolj ciljala s tem tud na pisanje nekaterih zensk na tem forumu da ima fant/moz rajs pornografijo in drkanje na roko kot pa njo…pac jaz bi se v takem primeru zamislila pa skusala neki nardit. 🙂

www.studentarija.net

Tudi ostali smo tega mnenja!
Kako si Ruby? Si se veliko ljubila medtem ko me ni blo? Nič ne poveš!

hmmmm, kolikor jaz vem je to nekaj normalnega..bi me prav skrbelo, da tega ne bi počel:)))))))))))))

seveda nisem izvzeta…spadam v to kategorijo, hihihihi

Ja?

ti ne Kirči?

Seveda, jasno ljubica moja!

Ah KIR bilo je i boljih dana… 😉

www.studentarija.net

Lepo od tebe ;-))))

Kaj še vedno drkate!

Pijem pusim i devojke rusim!

še, še … ta noč je bla naporna, kar ni blo dost :-)) … tud tebi???

New Report

Close