Drage žene, preberite na mojem primeru, kaj delate narobe
Lili633, 29.11.2023 ob 10:10
Pa kaj vam je ženske, ste res že tako razočarane in pokvarjene obenem?? Moški je končno srečen, ve pa ste se nanj spravile kot čreda steklih hijen! Popolnoma razumem moške, da v takih vezah, ki jih ponujate ve, noben moški ne more biti srečen!
Pa saj si jo je sam izbral-ženo mislim.
Potem ne more biti ful drugačen od nje, sploh če je toliko časa lahko bil z njo v zakonu. To veliko pove tudi o njem.
daisycutter, 29.11.2023 ob 10:17
Pri tej zgodbici edino ni jasno to, kaj tako krasna ljubica vidi na tebi.
Ker se iz zapisa na daleč vidi, da si teslo in da z ženo pašeta skupaj, tako po razgledanosti, kot pri pomanjkanju domišljije pri seksu (ljubica mora vse narest, ti samo gledaš), kot pri okusu in obnašanju.
Kako ni jasno kaj vidi? Tip se pretvarja da ima denar. V resnici ga ima žena :). Ups 🙂
Wolfgang_van_der_Stille 🐺, 29.11.2023 ob 10:09
da vam povem, 29.11.2023 ob 08:33
Pozdravljene dame,
sem moški, dobrostoječ z bogato ženo svojih let in mlado lepo ljubico. Ljubico imam že leto dni, sem nanjo navezan in jo zelo ljubim. Tudi ženo sem v preteklosti ljubil, pa je ne več.
Navedel vam bom, kaj me pri ljubici čisto kupi, česar žena ne premore. Začnimo pri očitnem, sex. Žena je tip, ki pred sexom cunje lepo zloži, ljubica pa najine meče po tleh. Z ljubico se rada greva dolgih predigr, ženo sem vedno moral prepričevati, da ga je KDAJ PA KDAJ polizala, ljubica ga pa kar sama vzame in vidiš, da uživa, ko to počne. Seveda jo zelo rad tudi jaz poližem in poljubčkam. Včeraj sem ji to delal 30 minut, da so se ji noge tresle, pa govorila mi je, da je orgazam že dosegla, da je dovolj, a jaz nisem nehal. Ljubica ima zelo dober okus, in tudi redno hodi na depilacije. Da bi pa tisto zaraščeno šavje od žene lizal, ma ni šanse. Sex z ženo je bil (ni ga več, nočem ga) rutinski, po 3,4 minute. Žena mi je vedno rekla, a lahko končaš izven mene. Ljubica pa zna kot profesionalka. Ve točno, kaj storiti, da zadevo čim dlje podaljša, pozna moje erogene cone, ko vidi, da sem blizu orgazma, me objame in dotika kjer je treba in vedno mi pride vanjo, med tem, ko se gledava v oči. Če sem se med sexom z ženo spotil, je bilo takoj fuj pejt se umit, ljubica mi je pa še kapljice pota z obraza obrisala. Me objame tudi, ko sem potem. Po sexu je pa ključni moment. Z ljubico se objameva, jaz jo objemam, grejem in poljubljam in se pogovarjava o vsem mogočem. Žena se je pa obrnila in zaspala ali pa začela godrnjati o sodelavki, sestri, dediščini ali politiki.
Ni pa tu v igri samo sex. Nikakor. Predvsem je to, kako top se štekava z ljubico. Greva na večerjo, spijeva butelko vina, se smejeva, pogovarjava o vsem. Ljubica je inteligentna, pretkana, hitro pošteka fore, zato je fajn sogovornik. Greva tudi samo na sprehod na obali, se drživa za roke kot dva najstnika, se pogovarjava.
Tretja točka, kultura. Ljubica je vzgojena, kulturna. Ve katero vino gre k tej pa tej hrani, v lokalu ne naroča koka kole, pravilno drži pribor, pravilno sedi, prime kozarec, ko srečava kakega poslovnega partnerja, se zna obnašati. Pri ženi se mi je zgodilo, da je kozarec za vino prijela kot tistega za viski.
In zadnje, materinskost. Žena ni mati, ni tip. Ne zanimajo je otroci, nikdar ga ni hotela, ni to zanjo. Moja ljubica pa vsakič, ko vidi otroka, se razneži. Se mu nasmiha. Zaradi tega mi je zelo nežna, mila. Vidim jo kot mamo mojih bodočih otrok. Nanjo gledam drugače prav zaradi tega, ker vem, da bo idealna mama. Njej se ne morem lagati kakor ženi, saj je tako nežna, mila.
Zaključek, papirji za ločitev se pripravljajo, ker je ljubica idealna žena zame in idealna mama mojih otrok. Upam, da ste se ženske kaj naučile na mojem primeru.
Lep dan!
Kako pa boš v praksi ohranil lastne vrednote in dostojanstvo ter vzdrževal iskren in spoštljiv odnos do obeh žensk?
Za @da vam povem, 29.11.2023 ob 08:33: Kako pa boš v praksi ohranil lastne vrednote in dostojanstvo ter vzdrževal iskren in spoštljiv odnos do obeh žensk?
Nevem kaj še delaš pri ženi in kako si lahko toliko časa bil z njo. Očitno nima kančka čustev do tebe. Mi se nimamo kaj učiti, bolj tipi, zakaj se ne spoštujejo, da pobirako take drobtinice in jih še poročijo.
Z ljubico imata pristna čustva, kar se izraža pri sexu in to je ponavadi veza. Torej ženo začni naslavljat, kot napako v tvojem življenju in ljubico zamenjaj s partnerko. Ker v samem bistvu ti je ljubica velko bolj žena, kot ti je žena kadarkoli bila, tako da si tega naziva ne zasluži, čeprav ima prstan na roki.
Hitro postavi stvari na svoje mesto in srečno!
Takoj ko en začne z damami veš da moraš v štartno pozicijo in bežati kot modri dirkač 🙂
Btw kaj za eno prepotentno bitje moraš to biti, da si domišljaš da si božji dar ženskam in jim trosiš nasvete kako nekaj tebi podobnega dobiti. Ker vsaka punčka sanja o tem da enega rabljenega, poročenega, s strani žene vzdrževanjega 50 letnika naskoči in mu razlaga osnovne stvari na potovanjih (ki si jih po ločitvi ne bo zmogel več privoščiti) kot otroku.
Kreten. Čakaj da ti ljubica začne prati, kuhati in skrbeti za otroke. Zaradi obilice dela bo vse kar ti je všeč na njen kmalu preteklost, ker bo to zanjo časovni,čustveni in fizični balast. Ostalo bo pa…zakonsko življenje. Nekaj podobnega kot imaš sedaj. Takrat se izkaže ali je moški družinski človek, ali navaden luftar. Ti si luftar in ljubica bo v roku parih let nad tabo razočarana, tečna in nejevoljna. Daj raji ji daj mir. Stvar je, da ti nisi materjal zanjo.
vse to kar tebi počne ljubica, tudi jaz počnem svojemu ljubčku. Tudi možu seveda, nikoli nisem bila zadrta, zaprta ali sramežljiva. V postelji me tako mož, kot tudi ljubimec med oralnim zadovoljevanjem ozmerjata s prasi** Torej, če v postelji silišim to besedo, me še bolj podžge. Poročena sem 20 let in sex z možem je še vedno dober, vedno s predigro. Razlika pa je ta, da pri možu rabim predigro, ker je 20 let skoz isti kurac in vse. Pri ljubčku pa je tko, kot z možem na začetku nekaj let…. Že ko se samo pogledava postaneva potrebna, zrajcava se že s poljubi tako na hard, da hočem da me kar takoj pofu** in ne rabim, da mi jo liže pol ure, ker mi v pol ure pride tudi 4x lahko! Tisti moški, ki pravite da vam ga žene nočejo fafat in sexat z vami….. mislim, da tega že v štartu niso počele, samo ste bili zaljubljeni in niste veliko dali na to. Ker jaz po 20 letih še vedno hodim na depilacijo, imam vedno urejeno tamalo, čisto, ne smrdi, ljubček pravi da prav diši, še vedno ga rada ližem, tudi jajčka – obrita, še vedno ga rada fašem v ritko in v tamalo…. Seveda pa doma ne več glih 3x na teden ampak 1x na teden. Z lubčkom pa tudi večkrat na dan!
Para Bellum, 29.11.2023 ob 13:31
Mogoče bi se s kakšnim prispevkom oglasil še kasneje, ko boš žene že rešen in živel z ljubico ter z njo imel otroke. Me zanima, kako bo.
To se ne bo nikoli zgodilo. Ko bo ljubica ugotovila da je vse to premoženje s katerim se gospod lojze kiti in s katerim jo razvaja v resnici od žene in bo tudi ženi ostalo….bo šla papa. Ker ne bo več gospod lojze. Bo sam še lojze 🙂
DaTiPovem, 29.11.2023 ob 13:33
vse to kar tebi počne ljubica, tudi jaz počnem svojemu ljubčku. Tudi možu seveda, nikoli nisem bila zadrta, zaprta ali sramežljiva. V postelji me tako mož, kot tudi ljubimec med oralnim zadovoljevanjem ozmerjata s prasi** Torej, če v postelji silišim to besedo, me še bolj podžge. Poročena sem 20 let in sex z možem je še vedno dober, vedno s predigro. Razlika pa je ta, da pri možu rabim predigro, ker je 20 let skoz isti kurac in vse. Pri ljubčku pa je tko, kot z možem na začetku nekaj let…. Že ko se samo pogledava postaneva potrebna, zrajcava se že s poljubi tako na hard, da hočem da me kar takoj pofu** in ne rabim, da mi jo liže pol ure, ker mi v pol ure pride tudi 4x lahko! Tisti moški, ki pravite da vam ga žene nočejo fafat in sexat z vami….. mislim, da tega že v štartu niso počele, samo ste bili zaljubljeni in niste veliko dali na to. Ker jaz po 20 letih še vedno hodim na depilacijo, imam vedno urejeno tamalo, čisto, ne smrdi, ljubček pravi da prav diši, še vedno ga rada ližem, tudi jajčka – obrita, še vedno ga rada fašem v ritko in v tamalo…. Seveda pa doma ne več glih 3x na teden ampak 1x na teden. Z lubčkom pa tudi večkrat na dan!
Bulshit, suha vejica. To je menda kar moški zapis. Ženske se ne izražamo tako.