Drage žene, preberite na mojem primeru, kaj delate narobe
Lili633, 29.11.2023 ob 10:10
Pa kaj vam je ženske, ste res že tako razočarane in pokvarjene obenem?? Moški je končno srečen, ve pa ste se nanj spravile kot čreda steklih hijen! Popolnoma razumem moške, da v takih vezah, ki jih ponujate ve, noben moški ne more biti srečen!
Zakaj so poročene vzrojile? Zato, ker so se v zgodbi prepoznale.
Ah, 29.11.2023 ob 17:25
Koga briga kako srečen je moški? Naj se raje vpraša zakaj je žena ob njem tako nesrečna? To je zamolčano, ker on ni nič kriv.
Tipično razmišljanje sodobne družbi, ki ji za mošketa dejansko več ni mar. Edino pomembno je ženska. Ker za vse slabo na tem svetu je lahko kriv le moški.
da vam povem, 29.11.2023 ob 08:33
Pozdravljene dame,
sem moški, dobrostoječ z bogato ženo svojih let in mlado lepo ljubico. Ljubico imam že leto dni, sem nanjo navezan in jo zelo ljubim. Tudi ženo sem v preteklosti ljubil, pa je ne več.
Navedel vam bom, kaj me pri ljubici čisto kupi, česar žena ne premore. Začnimo pri očitnem, sex. Žena je tip, ki pred sexom cunje lepo zloži, ljubica pa najine meče po tleh. Z ljubico se rada greva dolgih predigr, ženo sem vedno moral prepričevati, da ga je KDAJ PA KDAJ polizala, ljubica ga pa kar sama vzame in vidiš, da uživa, ko to počne. Seveda jo zelo rad tudi jaz poližem in poljubčkam. Včeraj sem ji to delal 30 minut, da so se ji noge tresle, pa govorila mi je, da je orgazam že dosegla, da je dovolj, a jaz nisem nehal. Ljubica ima zelo dober okus, in tudi redno hodi na depilacije. Da bi pa tisto zaraščeno šavje od žene lizal, ma ni šanse. Sex z ženo je bil (ni ga več, nočem ga) rutinski, po 3,4 minute. Žena mi je vedno rekla, a lahko končaš izven mene. Ljubica pa zna kot profesionalka. Ve točno, kaj storiti, da zadevo čim dlje podaljša, pozna moje erogene cone, ko vidi, da sem blizu orgazma, me objame in dotika kjer je treba in vedno mi pride vanjo, med tem, ko se gledava v oči. Če sem se med sexom z ženo spotil, je bilo takoj fuj pejt se umit, ljubica mi je pa še kapljice pota z obraza obrisala. Me objame tudi, ko sem potem. Po sexu je pa ključni moment. Z ljubico se objameva, jaz jo objemam, grejem in poljubljam in se pogovarjava o vsem mogočem. Žena se je pa obrnila in zaspala ali pa začela godrnjati o sodelavki, sestri, dediščini ali politiki.
Ni pa tu v igri samo sex. Nikakor. Predvsem je to, kako top se štekava z ljubico. Greva na večerjo, spijeva butelko vina, se smejeva, pogovarjava o vsem. Ljubica je inteligentna, pretkana, hitro pošteka fore, zato je fajn sogovornik. Greva tudi samo na sprehod na obali, se drživa za roke kot dva najstnika, se pogovarjava.
Tretja točka, kultura. Ljubica je vzgojena, kulturna. Ve katero vino gre k tej pa tej hrani, v lokalu ne naroča koka kole, pravilno drži pribor, pravilno sedi, prime kozarec, ko srečava kakega poslovnega partnerja, se zna obnašati. Pri ženi se mi je zgodilo, da je kozarec za vino prijela kot tistega za viski.
In zadnje, materinskost. Žena ni mati, ni tip. Ne zanimajo je otroci, nikdar ga ni hotela, ni to zanjo. Moja ljubica pa vsakič, ko vidi otroka, se razneži. Se mu nasmiha. Zaradi tega mi je zelo nežna, mila. Vidim jo kot mamo mojih bodočih otrok. Nanjo gledam drugače prav zaradi tega, ker vem, da bo idealna mama. Njej se ne morem lagati kakor ženi, saj je tako nežna, mila.
Zaključek, papirji za ločitev se pripravljajo, ker je ljubica idealna žena zame in idealna mama mojih otrok. Upam, da ste se ženske kaj naučile na mojem primeru.
Lep dan!
Veš kaj si revež, ceneni revček, ki ne zna ljubit nikogar, še manj koga spoštovat.
Tvoja žena ni glupa verjeno en tistih, ki ji gre samo za status, da ima nekoga, ker je pač bogata in drugače revica. Moški, pravi moški ne rabi ljubice, če mu žena predstavlja vse kar opisuješ.
Zame si patetična materialistična kurba in, ker imam sama nekaj milijonov pod palcem, si takšnega moškega ne želim. Pa moškemu, ki ga ljubim počnem vse to kar počne tebi ljubica, ki te ima itak samo za denar.
Patetičen revček si, ki globine ne premore.
Bogata, 29.11.2023 ob 19:13
Veš kaj si revež, ceneni revček, ki ne zna ljubit nikogar, še manj koga spoštovat.
Tvoja žena ni glupa verjeno en tistih, ki ji gre samo za status, da ima nekoga, ker je pač bogata in drugače revica. Moški, pravi moški ne rabi ljubice, če mu žena predstavlja vse kar opisuješ.
Zame si patetična materialistična kurba in, ker imam sama nekaj milijonov pod palcem, si takšnega moškega ne želim. Pa moškemu, ki ga ljubim počnem vse to kar počne tebi ljubica, ki te ima itak samo za denar.
Patetičen revček si, ki globine ne premore.
Zakaj ga obsojaš, da je patetičen revček ?
Če bi iste stvari pisarila ženska, bi pa ji babe svetovale, da se naj čimprej loči, ker si zasluži boljšega.
da vam povem, 29.11.2023 ob 08:59
miaa583, 29.11.2023 ob 08:48
ker živiš samo za telo, te opozarjam, da se bo med z ljubico kmalu polizal, pipca bogate žene se bo zaprla in boš velik revež. Tudi ljubica je po mojem s teboj samo, ker si bogat. Samo keš ni tvoj, ko bo ljubica to ugotovila, adijo ljubavi
pozdravljena,
da ti odgovorim.
Ne, ne gre mi samo za telo. Pri ljubici mi je predvsem všeč, koliko se imava za pogovarjati, ona je zanimiva, veliko sem se od nje naučil. Obvlada arhitekturo, umetnost… Ko sva šla na Dunaj mi je pokazala, glej ta cerkev je pa v gotskem slogu, to je pa impresionistična slika itd.
Greva na razstavo in mi o slikah ona razlaga na zanimiv način. Ko sem šel z ženo, ki je nerazgledana, sva kot dva tupca hodila za vodičem, ki je razpredal o velikosti slike in v katerem letu je prišla v muzej.
Ni samo sex, daleč od tega, je pa tudi to zelo pomembno za dober odnos.
Ah če je pa tako, ti želim da si najdeš srečo z njo. A tvoji otroci so že veliki? Ne obsojam, razumem.
Toliko dolgo ste držale jezike in molile, sedaj pa z vso silo v napad! Kolena vas kaj bolijo? Si bo avtor premislil ob vaših komentarjih? Bodo vaše zle sile le uspele prepričati tega nesrečnika, da ostane v svoji nesreči?
Bog ne dej, da bo kdo živel drugače od cerkvenih zapovedi! Sploh pa ne prešuštvo ali pa bo to pomagaj si sam in bog bo avtorju pomagal ven iz te nesreče. Grenki ljudje grenijo življenja vsem naokol, vam bog ni pomagal. Bo njegovi ženi, da ne postane grenka in zagrenjena, kakor ve, ko jo bo zapustil?
Nova peka kokic prihaja!
3x ločen 4x poročen, 29.11.2023 ob 10:45
Sem 3x ločen in 4x poročen.
Verjami mi, da slej kot prej se vsaka poročena ljubica začne obnašat kot žena.
Če bi jaz pred leti vedel vse to, kar vem danes, bi ostal s prvo ženo.
Točno to je rekel en zelo bogat moški, srečali smo ga v marini. Je rekel če bi pri prvi ženi popustil vsaj malo , bi bil danes na boljšem kot pri 4. ženi.
Sami majmuni, 29.11.2023 ob 11:43
Kreten. Čakaj da ti ljubica začne prati, kuhati in skrbeti za otroke. Zaradi obilice dela bo vse kar ti je všeč na njen kmalu preteklost, ker bo to zanjo časovni,čustveni in fizični balast. Ostalo bo pa…zakonsko življenje. Nekaj podobnega kot imaš sedaj. Takrat se izkaže ali je moški družinski človek, ali navaden luftar. Ti si luftar in ljubica bo v roku parih let nad tabo razočarana, tečna in nejevoljna. Daj raji ji daj mir. Stvar je, da ti nisi materjal zanjo.
Mislim da mu ne bo nikoli prala gat. To je zensko vecno ponavljanje okol usranih gat. Zakaj jih perete ni jasno.
Heh, dobra tema po dolgem času…, lažniva Al resnična, ni vazno… sm da ni teh SdS kletarjev na sceni..
Avtor, naslov ti je kiks…, če je pa namerno tak kot je, da sprožiš reakcijo in gnev ženskih komentatork pol je pa ta prav.. Zabava zagotovljena.. Pa katera ženska bi to z veseljem prebrala.., Al pa obratno, ko bi zenska opisala kako jo mlad naspidiran tip, depiliran seveda božansko obdela v pojstelji, če ga primerja z tipom, možem doma..
Mimi594, 29.11.2023 ob 14:03
DaTiPovem, 29.11.2023 ob 13:33
vse to kar tebi počne ljubica, tudi jaz počnem svojemu ljubčku. Tudi možu seveda, nikoli nisem bila zadrta, zaprta ali sramežljiva. V postelji me tako mož, kot tudi ljubimec med oralnim zadovoljevanjem ozmerjata s prasi** Torej, če v postelji silišim to besedo, me še bolj podžge. Poročena sem 20 let in sex z možem je še vedno dober, vedno s predigro. Razlika pa je ta, da pri možu rabim predigro, ker je 20 let skoz isti kurac in vse. Pri ljubčku pa je tko, kot z možem na začetku nekaj let…. Že ko se samo pogledava postaneva potrebna, zrajcava se že s poljubi tako na hard, da hočem da me kar takoj pofu** in ne rabim, da mi jo liže pol ure, ker mi v pol ure pride tudi 4x lahko! Tisti moški, ki pravite da vam ga žene nočejo fafat in sexat z vami….. mislim, da tega že v štartu niso počele, samo ste bili zaljubljeni in niste veliko dali na to. Ker jaz po 20 letih še vedno hodim na depilacijo, imam vedno urejeno tamalo, čisto, ne smrdi, ljubček pravi da prav diši, še vedno ga rada ližem, tudi jajčka – obrita, še vedno ga rada fašem v ritko in v tamalo…. Seveda pa doma ne več glih 3x na teden ampak 1x na teden. Z lubčkom pa tudi večkrat na dan!
Bulshit, suha vejica. To je menda kar moški zapis. Ženske se ne izražamo tako.
sem kar ženska veš…. kako se ženske ne izražamo? Vsaka se izraža drugače! Jaz sem takšna, kot sem in me ni čisto nič sram! Jaz že vem, kdaj se lahko in kdaj se ne smem tako izražati. V službi sem pridna, tiha dama. V postelji pa se spremenim v popolnoma drugačno žensko!
Ti pa če si dama tudi v postelji, potem si pač dolgočasna!
Človek je prvič zaljubljen v žensko, ki mu ljubezen vrača. Pri sexu se to najbolj vidi in on to tako lepo opiše. Vam povem kaj bo ko bo uplahnila njegova moškost tam spodaj? Ona ga bo isto gledala, medtem ko bo božala njegovo telo, se strastno poljubljala z njim, on pa ji bo užitke povzročal s prsti in vadil svoje druge spretnosti.
Če že prenašate vse svoje travme na druge, naj vam povem, da je to normalno, za žensko, ki ljubi in taka ljubezen je do človeka samega. Pristna čustva se vidijo pri osebah in kakor jo opisuje avtor, to nima veze z njegovim denarjem.
Naredi doma ti vse to kar dela žena , kuha, pere, lika, pospravlja, ukvarjanje z otroci, , pa bo žena spočita voljna, imela bo čas zase, se lišpat, urejati se depilirat, manikirat, seksi se obleči, biti zapeljiva, voljna za posteljne užitke, se izobraževati, športati, potovati… tako kot ljubica. Ti si pa luzer ,ki samo leži na kavču, in ženi nič ne pomaga, raje si spizdil k ljubici, ampak karma te bo dohitela prej kot si misliš!