Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drage žene, preberite na mojem primeru, kaj delate narobe

Drage žene, preberite na mojem primeru, kaj delate narobe

za posrat tema 🙄

Odgovor na objavo uporabnika
da vam povem, 29.11.2023 ob 08:33

Pozdravljene dame,

sem moški, dobrostoječ z bogato ženo svojih let in mlado lepo ljubico. Ljubico imam že leto dni, sem nanjo navezan in jo zelo ljubim. Tudi ženo sem v preteklosti ljubil, pa je ne več.

Navedel vam bom, kaj me pri ljubici čisto kupi, česar žena ne premore. Začnimo pri očitnem, sex. Žena je tip, ki pred sexom cunje lepo zloži, ljubica pa najine meče po tleh. Z ljubico se rada greva dolgih predigr, ženo sem vedno moral prepričevati, da ga je KDAJ PA KDAJ polizala, ljubica ga pa kar sama vzame in vidiš, da uživa, ko to počne. Seveda jo zelo rad tudi jaz poližem in poljubčkam. Včeraj sem ji to delal 30 minut, da so se ji noge tresle, pa govorila mi je, da je orgazam že dosegla, da je dovolj, a jaz nisem nehal. Ljubica ima zelo dober okus, in tudi redno hodi na depilacije. Da bi pa tisto zaraščeno šavje od žene lizal, ma ni šanse. Sex z ženo je bil (ni ga več, nočem ga) rutinski, po 3,4 minute. Žena mi je vedno rekla, a lahko končaš izven mene. Ljubica pa zna kot profesionalka. Ve točno, kaj storiti, da zadevo čim dlje podaljša, pozna moje erogene cone, ko vidi, da sem blizu orgazma, me objame in dotika kjer je treba in vedno mi pride vanjo, med tem, ko se gledava v oči. Če sem se med sexom z ženo spotil, je bilo takoj fuj pejt se umit, ljubica mi je pa še kapljice pota z obraza obrisala. Me objame tudi, ko sem potem. Po sexu je pa ključni moment. Z ljubico se objameva, jaz jo objemam, grejem in poljubljam in se pogovarjava o vsem mogočem. Žena se je pa obrnila in zaspala ali pa začela godrnjati o sodelavki, sestri, dediščini ali politiki.

Ni pa tu v igri samo sex. Nikakor. Predvsem je to, kako top se štekava z ljubico. Greva na večerjo, spijeva butelko vina, se smejeva, pogovarjava o vsem. Ljubica je inteligentna, pretkana, hitro pošteka fore, zato je fajn sogovornik. Greva tudi samo na sprehod na obali, se drživa za roke kot dva najstnika, se pogovarjava.

Tretja točka, kultura. Ljubica je vzgojena, kulturna. Ve katero vino gre k tej pa tej hrani, v lokalu ne naroča koka kole, pravilno drži pribor, pravilno sedi, prime kozarec, ko srečava kakega poslovnega partnerja, se zna obnašati. Pri ženi se mi je zgodilo, da je kozarec za vino prijela kot tistega za viski.

In zadnje, materinskost. Žena ni mati, ni tip. Ne zanimajo je otroci, nikdar ga ni hotela, ni to zanjo. Moja ljubica pa vsakič, ko vidi otroka, se razneži. Se mu nasmiha. Zaradi tega mi je zelo nežna, mila. Vidim jo kot mamo mojih bodočih otrok. Nanjo gledam drugače prav zaradi tega, ker vem, da bo idealna mama. Njej se ne morem lagati kakor ženi, saj je tako nežna, mila.

Zaključek, papirji za ločitev se pripravljajo, ker je ljubica idealna žena zame in idealna mama mojih otrok. Upam, da ste se ženske kaj naučile na mojem primeru.

Lep dan!

Zakaj bi morale prebrati žene? To je nauk za vas, moške, da se poroča iz ljubezni in ne zaradi denarja. Tvoja žena ni storila nič narobe, le ljubiš je ne, saj med vama ni prave kemije. Me, ki smo se poročile iz ljubezni, imamo zvezo, kot jo ti opisuješ z ljubico, se svojim možem že par desetletij. Nisi odkril tople vode. Le neumen si bil, ko si izbiral ženo.

Pa si se vprašal, kaj ti delaš narobe ?

Pol ure si jo lizal pa ti je morala povedati da ji je že prišlo? Ti si pa kar še lizal? Noge so se ji tresle od groze teslo. Vsaki bi se, če bi eno teslo po orgazmu jih žvakalo med nogami. En luzer ki ga žena preživlja in pojma nima o seksu. Ali pa o svetu/zgodovini/kulturi…čemerkoli pač. Brez tega da ženi jemlješ denar da to ljubico vzdržuješ in razvajaš nimaš nič. Loči se ja. Boš lahko sam suhe makarone lizal medtem ko bo žena uživala z kakšnim mladim ki se bo na njen keš prilepil, ljubica pa z kakšnim novim odsluženim starčkom, ki ji bo lagal da je naloudan 🙂

Pozdravljen,

Torej, žena ti ni in ti ni nikoli bila všeč oz. je ne ljubiš in je tudi prej nisi?

Potem si jo prevaral in jo še naprej varaš. Za varanje pa povrhu izključno kriviš njo?

Sedaj pa se kurčiš po javnem forumu in svetuješ ženam?!

Jao…jao….smilijo se mi vse ženske, ki so imele opravka s tabo.

Vsaka nova oseba je zanimiva, potem pa se boš tudi ljubice naveličal, ko srečaš novo žensko.

papak835, 30.11.2023 ob 14:14

Pol ure si jo lizal pa ti je morala povedati da ji je že prišlo? Ti si pa kar še lizal? Noge so se ji tresle od groze teslo. Vsaki bi se, če bi eno teslo po orgazmu jih žvakalo med nogami. En luzer ki ga žena preživlja in pojma nima o seksu. Ali pa o svetu/zgodovini/kulturi…čemerkoli pač. Brez tega da ženi jemlješ denar da to ljubico vzdržuješ in razvajaš nimaš nič. Loči se ja. Boš lahko sam suhe makarone lizal medtem ko bo žena uživala z kakšnim mladim ki se bo na njen keš prilepil, ljubica pa z kakšnim novim odsluženim starčkom, ki ji bo lagal da je naloudan 🙂

Dokler je nisi lizal 8 ur, se ne javljaj več.

Anonimno 4287, 30.11.2023 ob 09:34

Zakaj bi morale prebrati žene? To je nauk za vas, moške, da se poroča iz ljubezni in ne zaradi denarja. Tvoja žena ni storila nič narobe, le ljubiš je ne, saj med vama ni prave kemije. Me, ki smo se poročile iz ljubezni, imamo zvezo, kot jo ti opisuješ z ljubico, se svojim možem že par desetletij. Nisi odkril tople vode. Le neumen si bil, ko si izbiral ženo.

Zadela v bistvo.

Veš kako pravijo bolje pozno kot nikoli. Mislim pa da ljubici niti ne bo tako slabo, ti boš očka na stara leta, ko si že ustaljen in na vzponu. Če tako pogledaš, kaj imaš od mladega moškega, kot žena ali otrok- skoraj nič. Tam do 40 tako delaš kot nor, se vzpenjaš po lestvici, žena pa sama za vse.

Le redno telovadi, zdravo živi in bo tvoja draga dobila terno. Sem kar malo fauš, če ne zboliš, se upokojiš, pospraviš kaj doma, za otroka bo časa na pretek, ti pa svež in spočit, da boš hendlal 40letnico v pojstelji, ko bo ona na višku spolne moči. Kaj češ lepšega 🙂

Škoda da si se sploh poročil z ženo, ki očitno ni bila prava zate. Seveda je najbolje da se loviš, škoda da si sploh varal.  Drugače pa imava midva z možem podoben spolni odnos,mene ne moti da je poten, da sva vsa popackana, jaz ko se prepustim, sem strastna, se ne oziram na take podrobnosti , kot je švic, sperma. Cunje zmečem na tla, delam na postavi, da se ne zredim, skrbim zase, vedno sem lepo urejena, oblečem seksi perilo, moški ste vizualna bitja. Nisem pa na ful pobrita, ker nisem otrok. Imam pa oblikovano “ščavje” kot ti praviš in tudi pobrito, samo mal dlakic je pa treba Ala ne 🙂 midva z možem sva skupaj 25 let. Očitno sva prava za skupaj.

Ne morem si predstavljati kakšen hud frajer si, da na tem forumu pišeš oz. sploh veš zanj.🙂🤣

Normalen tip nima interesa spremljat starševski čvek🤣🤣🤣

Zakaj se sploh poročate. Pač poročil bi tistega frenda iz faxsa, ki je bil tvoj cimer in bi bilo isto sranje. Še manj problemov in dramatiziranja.

Zato pa je rek prva žena ta bulš žena.

Z tem debilom se je škoda ukvarjati !  Nima tri čiste v glavi !

Edina napaka, ki jo je tvoja žena naredila je to da je tebe poročila. Bomo si vzele k srcu da. Ne luzerskih bebčkov poročit. Hvala za nasvet.

Nisem vsega prebrala, ker mi je že na začetku jasno, da je ljubica vsa pohotna in ustrežljiva iz enega samega razloga. Ker pravite, da ste uspešni in finančno dobro stoječi ste tudi dovolj pametni, da vam je to jasno?

Anonimno 10292, 01.12.2023 ob 16:18

Nisem vsega prebrala, ker mi je že na začetku jasno, da je ljubica vsa pohotna in ustrežljiva iz enega samega razloga. Ker pravite, da ste uspešni in finančno dobro stoječi ste tudi dovolj pametni, da vam je to jasno?

Saj ni on uspesen je zena…zato mu ni nic jasno…

@papak835 30.11.2023 ob 14:14
Pol ure si jo lizal pa ti je morala povedati da ji je že prišlo? Ti si pa kar še lizal? Noge so se ji tresle od groze teslo. Vsaki bi se, če bi eno teslo po orgazmu jih žvakalo med nogami.

HAHAHA! Bravo! Hvala za smeh!  👍

Goni se u tri p …. m….. . in vi , ki se ukvarjate z tem idiotom…!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ljudje se sčasom spreminjamo. Če en partner tok preraste drugega .. zakon ne bo ostal. Ne krivi zene, je pač taka kot je. Je bila s teboj, torej je vredna vsaj spostovanja. Čin

Wolfgang_van_der_Stille 🐺, 29.11.2023 ob 10:09

Kako pa boš v praksi ohranil lastne vrednote in dostojanstvo ter vzdrževal iskren in spoštljiv odnos do obeh žensk?

Ja kako si ga pa ti?

New Report

Close