Najdi forum

Naslovnica Forum ‘Teorije zarote’ Dragi Slovenci!

Dragi Slovenci!

KOPIRANI TEKST;

Spoštovani
Verjetno je zdaj večini, končno jasno, da je konec. Konec življenja, kot smo ga poznali. Ni bilo idealno, a v primerjavi s tem, kar nas čaka, pa verjemite, je bila prava idila.
Agenda je popolnoma jasna. PRISILNO CEPLJENJE in totalna kontrola nad prebivalstvom. Sicer trdijo, da bo cepljenje neobvezno, je pa vsakomur jasno, da tud bureka ne bo dobil, brez potrdila o cepljenju. Med ljudmi vre … gospodarska škoda bo katastrofalna še večji davek pa bo pobralo negativno stanje duha, ki ga povzročata nemoč in obup. Poglejte si samo povečano stopnjo samomorilnosti, družinskega nasilja in tragedij, ki se dogajajo iz dneva v dan.
Odvzeli so nam vse oblike združevanja, ki so esenca človeškosti. In DA, to ni naključje. Vsi bomo prišli na vrsto, tako ali drugače. Najbolje jo bodo odnesli okupatorski kolaboranti – politiki in njihovi podrepniki, ki zdaj za drobiž izdajajo lasten narod. Vendar ne za dolgo. Verjetno se še spomnite, kako so z izdajaci obračunavali po drugi svetovni … Na največjo žalost, so med izdajalci tudi tisti, ki smo jim najbolj zaupali – zdravniki. Pravzaprav vodilna zdravstvena struktura, ker je med njimi še vedno peščica takih, ki si še vedno upajo govoriti resnico, še več pa takih, ki v tišini, sklonjene glave, opravljajo svoje delo. Za dober denar seveda.
Že zdaj pogojujejo, da vrnitve v staro stanje NE BO, dokler ne bo več, kot 60{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} precepljenosti. Katere pa tudi NE BO, ker se je zaenkrat pripravljeno cepiti cca 20{04cafd300e351bb1d9a83f892db1e3554c9d84ea116c03e72cda9c700c854465} vprašanih. Izmikajo se zdravstveni delavci, izmikajo so politiki … Zakaj le?
In tu bo nastalo trenje. Gorelo bo, tako kot gori v Parizu in drugod po svetu. LJUDJE IMAJO VAŠEGA NATEGOVANJA ENOSTAVNO DOVOLJ. Mi vaša sranja drago plačujemo, medtem ko njihova gnada, na Brdu, žre zastonj kaviar in sreba šampanjček ter se še naprej norčuje iz ljudi.
Zato pazite, kam usmerjate sovraštvo in negativno energijo. Ne obračajte je proti sebi in svojim. Vsi dobro vemo, kdo je izdajalska golazen, ki se je zarotila proti nam. Dobro si zapomnite njihove obraze, ker prihaja čas, ko se bodo, kot podgane skrivali pred neusmiljeno roko pravičnikov. In takrat ne bo milosti.

Kopirano;
Spostovani in spostovane! PROSIM PREBERITE: Vsak dan bolj sem zivcen in se jezen, ko berem novice, casopis, gledam porocila in vem, da se marsikdo!Kdaj bo tega konec? Takrat, ko bomo vsi drzavljani, ki govorimo, da je tega dovolj ze 3 mesece, stopili skupaj in to pokazali. Mislim, da je tale zadeva s krvavcem zacela eno precej precej vecjo stvar, ki se je zaenkrat sploh se ne zavedamo. Svaka cast ta pravemu Janezu Jansi. Po vseh komentarjih berem, da ljudje ne morejo vec in imajo dovolj, pa to nismo samo smucarji in sportniki, tako mislimo VSI!! Gostinci, delavci, lastniki podjetij, obrtniki, kmetje, drzava se dobesedno norcuje iz nas! Kar naenkrat smo normalizirali, to da nam drzavo vodijo prek SOCIALNIH OMREZJI. HALO?!Vec kot pripravljen sem iti ven in to pokazati. Kdaj bodo protesti? Kdaj bono pokazali da tako ne gre vec?!?! Naj jutri zalaufajo krvavec, 500 nas pride pa se postavi na cesto, kaj pa bojo?! Al pa kjer koli, dol v cerkljah, kranjski, ljubljani, vseeno mi je. Treba je nekje zaceti! Danes 500 jutri 5000! Pa ne govorim samo o protestih, kljub vsemu korona je, ljudje se ne morejo kar zbirat, upor vladi povsod! Plakati, socialna omrezja, neupostevanje zakonov, strajki, bojkoti!!Jaz imam dovolj, vsi imamo, hocem it ven, hocem protestirat, hocem to pokazat!! Ce se moderatorjem objava zdi neprimerna naj odstrani, ampak mislim, da je se kako na mestu.

Podpiram vas, kdorkoli že ste. Tole s tržnicami in Krvavcem je pa kaplja čez rob!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Delite čim večkrat ker boste brisani.

Cepljenje je moja prosta izbira.
Žretje karviarja na Brdu je pa za odstranit iz Slo.. Da ti vidiš 170/h in z utripajočimi lučmi drvijo po gorenjski ac na kaviar.

Narod pa izsiljujejo, nema maske, nema hrane, nema dela. Nema testa, nema hrane nema dela,.
Ne cepiš se, nema dela nema hrane.
Ma koji si ti KU-rac da boš določal kaj bom jaz dajal v svoje telo kaj ne….

Cepljenje je prosta izbira. Vezana na finančno stanje kandidata za cepljenje.
Svetujem ti cepljenje proti herpes zoster. To sranje od virusa ti uniči življenje. Vem, ker ga imam doživljensko. Virus herpes zoster in naša politika je eno in isto sranje. S to razliko, da se proti politiki ne morem cepit, ker cepiva ni.

NE NAKLADAJ.

NE NAKLADAM. to je kopirani tekst, ampak odraža tudi moje mnenje.
Torej, se dogaja, in se bo dogajalo. NImaš pojma kak vre..

Od 4.1.2021 imajo šolniki obvezno testiranje! Če se ne boste testirali, adijo služba. Testiranje je pa prostovoljno!
Pišite na [hashtag=maskedol]#maskedol[/hashtag]!

https://www.facebook.com/101017414921399/photos/a.101050924918048/266653021691170/

https://twitter.com/ZeljkoKisa15/status/1342840203732516864/photo/1

https://twitter.com/nLiigjvL1GCBgnu/status/1342857501147078663

Preplozala ti tista šugava možganska celica a? Kaj ko bi se ti s tvojimi zarotami zabarikadiral v eno jamo skupaj s svojo majmunsko familijo pa tam ostal. Ker je škoda kisika za take psihiče kot si ti.

duhstobom
sej veš blesavi dejstvoje (nick) GlupiD (nick) in mnogi mnogi ostali..ne znaš enega nicka obdržat, registrirat se tudi ne upaš..
071232218 sej veš, pokliči pa se dobimo, rabim ti še 100 krat napisati cifro, da nauš rekel spet po enem mesecu da ti nisam dal cifre, psihopatu

Najdi si žensko, Ludi! Zaposli se s čim koristnim. Na teorije zarot lahko orgazmirate samo osebki, ki nimate življenja….

[i]Mojega hudiča sem prodal svoji duši.[/i]

Trzaj majmune, trzaj. Skoči Andrej, daj lahko je.

Ne možeš ti bez mene, ha? duhstobom (nick) glupid (nick) dejstvoje (nick). nadaljujem naprej?
Sej veš ” ruf mich an”

matjažko
služim resnici, edino resnici polagam svoje račune.
Življenje je borba, živim sedaj to borbo, torej živim TO JE SMISEL.

Ni fora v tem, da ne morem brez tebe. Če bi mi bilo do tebe bi šel v ljubljanski ZOO opice gledat. Gre za to, da se ti z mano ukvarjaš. Ob 21.30 si reku kako me boš ignoriru. Ampak me ne moreš, ker si šolana opica, ki me uboga in dela kar ji rečem. Dej opiček Drejko, napiši mi kaj.

Preveč si zabit da bi ti bilo jasno da te več ljudi pljuva kretenčino.

SLOVENSKI NAROD, ne poslušajte in NE ubogajte Ludega D, kajtimar ELITA ima pripravljeno atomsko napalm orožje in ha je tudi pripravljena uporabiti zoper vas, SlovenskE državljane, ako se boste drznili dvigniti se v LJUTSKI UPOR!

Zatorej bodite pokorni in ubogajte PRAVIČNO ABLAST JANEZA JANŠE kot tudi naslednjo levičarsko ablast Karla Rjavca Velikega, kajtimar le tako boste dolgo živeli na Zemlji!

Zopet se pokaže pismenost in intelekt tega zabitka. Ime uporablja za veznik.

Zopet se pokaže pismenost in intelekt tega zabitka. Ime uporablja za veznik.
[/quote]

Zavoljo vas bodo dali atomsko NAPALM bombo, ti pa razmišlajš o GRAMATIKI!!!

Verjetno si bil tudi ti danes na KRVAVCU ter Z svojimi dejanji naesramno dražil Janeza Janaša!!!

Tisockrat bravo za fotko.

tak je.

New Report

Close