Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Drago bova plačala njegovo “afero”

Drago bova plačala njegovo “afero”

Avtorica je nadvse egoistična tipična slovenka. Zgrožena je da bo dekle obdržalo otroka od tujega moškega in fant jo poziva naj splavi.

PA KAJ A NAJ SLOVENCI IZUMREMO?

In potem nam istospolnim param odrekate pravico do posvojitve? In to taki bedniki kot ste vi? Smešno. (pod ničvredne bednike prištevam tudi tiste ki se niso udeležili referenduma o družinskem zakoniku, da bi podprli istospolno usmerjene).

Otroku reces prtljaga pa kak je s tabo narobe sram te je lahko.

Odgovor na objavo uporabnika
Niincy, 18.11.2021 ob 19:44

Mici945, 18.11.2021 ob 01:45

Tukaj noben nima besede, razen ženska, ki nosi otroka, kar je narobe. Odločitev bi morala biti tudi očetova.  Tebe avtorica pa zelo razumem. Jaz tudi ne bi hotla biti v vezi, ko bo moški z drugo otroka čakal.

Ne srček. Oče ne nosi in ne rodi torej nima pravice odločati. Odloča lahko po milji volji preden našprica… Ima dovolj časa. Kasneje pa nihče ne sme odločati o telesi nekoga drugega.

Telo zenske, zenska odloca, blablabla…

Gre se za otroka, za zivo bitje, ki bo del zenskega telesa le 9 mesecev ali se manj, del zivljenja svojih starsev pa naslednjih 50 ali vec let!

Po tem vasem zenskem telesu in zenskih odlocitvah, naj bo potem tudi zenska faca in se odloci, da bo imela otroka cisto sama, brez vloge oceta, saj naj bi menda sama odlocala in valjda je potem sposobna tudi cisto sama ziveti s svojo odlocitvijo!

Če pa delata prizidek :)))

Odločena, 17.11.2021 ob 16:47

S fantom sva po nekajletni vezi odločila narediti eno pavzo. Toliko, da vidiva kako naprej, v bistvi da vidiva, če sva ali nisva za skupaj. Jaz sem se ta čas posvečala sebi, on pa je skakal od ene do druge rožice. Vse ok, nič mu ne zamerim, vsak po svoje se s taki zadevami sooča. Poletje je šlo okoli, midva pa sva ugotovila, da se vsak dan bol pogrešava. Ravno sva v preurejanju podstrehe pri njegovih starših. Imava se fajn, kot bi bila na novo zaljubljene. Včeraj je dobil sporočilo od ene svojih »enonočnih« afer, da je noseča in da se zna zgoditi, da bo otroka obdržala. Zgrožena sva, kakšna je to ženska, da bi obdržala otroka od neznanega moškega? Fant je čisto konec. On sploh še ne ve, če si otroka sploh želi, enako jaz. Mladi smo še, nikamor se ne mudi. Treba se je prvo nauživati življenje. Kakšno frocovje, ne še! Fant je za to, da ona naredi splav. Po moje noben od nas ni zrel za otroka, no vsaj zase vem da nisem, sigurno pa ne za tujega. Namesto, da bi se imela fino, bi morala skrbeti za eno malo dete. Če bo ona otroka obdržala, je prav da je fant, ki bo njegov oče prisoten v njegovem življenje. Ne vem pa če to zmorem jaz. Če bo postal oče, razmišljam, da ga bom morala zapustiti. Za enkrat mu tega še nisem povedala. Bojim se samo, da bo jaz tista ta usrana na koncu.

Kondom je na vsakem Petrolu! Bi si ga pa nataknil!!! Ko pa je po njej skakal pa ni bil premlad?

Zanimivo razmišljanje ženske….. Medtem ko moški ki ljubi, sprejme tudi “prtljago”, ki spremlja njegovo ljubezen 🤷‍♂️

Če je ljubezen prava, bo sprejela tudi to….. Nebi pa škodilo kak test očetovstva naredit – če je tip takoj dobil, je vprašanjem koliko jih je “vkopavalo” pred in za njim🤔

Hebalovastelo, 19.11.2021 ob 09:08

Telo zenske, zenska odloca, blablabla…

Gre se za otroka, za zivo bitje, ki bo del zenskega telesa le 9 mesecev ali se manj, del zivljenja svojih starsev pa naslednjih 50 ali vec let!

Po tem vasem zenskem telesu in zenskih odlocitvah, naj bo potem tudi zenska faca in se odloci, da bo imela otroka cisto sama, brez vloge oceta, saj naj bi menda sama odlocala in valjda je potem sposobna tudi cisto sama ziveti s svojo odlocitvijo!

kot so ti rekli, če nočeš imet otrok, imaš cel kup možnosti, da preprečiš, da se otrok spočne. od tega, da ne seksaš, da seksaš izključno s kondomom, da si greš kable precvikat, da seksaš samo z ženskami nad 50,  ciljaš izključno v druge destinacije, da se osredotočiš na tipe, …. opcij je kar nekaj… z malo domišlije še kakšno najdeš

ko je pa enkrat otrok spočet, pa ti ne moreš ženski predpisovat, da mora zaradi tvoje komoditete v invazivne postopke glede svojega telesa. to je isto, kot bi ženska od tebe zahtevala, da si greš kable precvikat, če tega nočeš.

če pa si bil tak lojz, da si oplodil žensko in se je otrok rodil, pa si ga tudi dolžen preživljat, dokler ne zaključi šolanja. tvoje seme, tvoja odgovornost

Če je pameten naj te sčevlja sedaj ko je še čas, take katere dajo descu pavzo da se same lahko posvetijo same sebi so navadne prevarantke, njim do desca ni, njim je samo do lagodnega življenja kar pa stanovanje v izgotovljeni hiši nedvomno obeta, torej stanovaje bo, potem pa potovanja, večerjice, dopusti, otroci , ah nisem še pripravljena , ko bo descu pa dovolj ratalo bo pa zahtevala pol bajte saj ji to vendar pripada, potem pa iz  tega denarja eno fletno malo stanovanje in spet posvečanje sebi in svoji riti…

Kot rečeno poznam tak primer in če je desc pameten naj te eliminira ne jutri, včeraj !

Otrok, ki je na poti ni nič kriv in si zasluži v življenju očeta in mater! Če komunistična žlahta že 80 let nagrajuje razbite družine, to še ne pomeni, da otroka v normalnega državljana/ko ne bi mogla vzgajati oče in mati pa naj bosta prava, ali pa krušna! Enostaršeskih invalidov – duhovnih spačkov je pa itak že preveč!

Folk, kaj vi še niste za zaščitene spolne odnose slišali? Kaj pa to, da smo v 21. stoletju?

Nihče ni zrel…. Očitno si v totalni zablodi. Tvoj tip je pač nedorasel, razvajen, predvsem pa neodgovoren smrkavec, ki ni vreden, da se boriš za resno življenje z njim. Bojiš se, da ga boš morala zapustiti….? Če imaš vsaj malo soli v glavi, boš to zagotovo čimprej storila. Če ne, boš globoko obžalovala.

Tipček si bo verjetno omislil podobno “pavzo” tudi med tvojimi nosečnostmi, ali takrat, ko bo tebe bolela glava. Samo stran od njega.

Pa pojdi se testirat na spolno prenosljive bolezni.

A če bi bila ti z drugim noseča, bi tudi urejali prizidek pri njegovi mami?

Samo malo v razmislek….

Vsi skupaj ste nezreli. Ubogi otrok, nič kriv….

odločena. ti meni ne deluješ tako ne zrelo. ti meni deluješ zelo zrelo.  izjemno zrelo. ideja je bila tvoja tudi?! a ne? nisi pomislila na to a ne?! vidiš, to je sedaj nekja o čem se midva recimo lahko pogvarjva.  ker si pametna, preudarna, zrela, sposobna, vidim da imaš fondament,  vidim da si ok.  HAHAHAH ja tko je deklina. to je življenje vidiš.  to je pravo življenje. jaz mislim da si ti kr za imet otroka in tudi si pripravljena dat otrokovo dobro, pred  svoje.    VLKO SOŠTOVANJE IMAM DO TEBE.  vlko srce za borbo imaš.  mi je všeč to.  boš videla kaj bo. mogoče bo naredila splav. mogoče ne.  mogoče, sploh en bo želela otroka imet pa bo fajn če boš vsaj  ti poelg  v tej igri, in boš mogoče ti dobila voljo za pazit še na tega otroka.  ne vme kako daleč si z faksom, šolo. jaz se sekirl ne bi. bolje bi bilo če bi naredial splav, to  je res. če ne pač ne.  deluješ zelo uredu, malo s slabo ocenila situacijo. se zgodi.   hja, zdaj boste pa pač morali zelo na hitro odrast. tko je. nič narobe.  definitvno imaš prav, da mora bit on z njo, če imata otroka.  mogoče pa bo tak pa boste imel iobčasno threesome. hahahaahha malo heca. pač si boš našla drugega fanta in pol pač veš ,da se teh igric več ne smeš iti.

Pomislil sem na hinavski značaj. Morda ga ‘nosečnica’ lovi z zvijačo. Morda se hoče tebe znebiti z izgovorom na otroka?

New Report

Close