Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Drsanje za prve črve

Drsanje za prve črve

Prvošolci imajo športni dan drsanje. Drsalke si bodo menda sposodili. Biti morajo “primerno oblečeni” – kaj to pomeni, jaz namreč ne vem, ker še nikoli nisem videla drsališča od blizu. Ali je to kaj nevarno, če se otrok še nikoli ni drsal, nekateri so omenjali čelado?

Kombinezon ali pa bunda in smučarske hlače, po možnosti nepremočljive rokavice, šal, kapa in čelada. Najboljše je če je smučarska ampak za prvo silo bo tudi kolesarska dobra. Pa ne pozabi na malico – kakšna čokoladica naj zaide v nahrbtnik.

Sicer nima neposredne povezave z vprašanje, morda pa vseeno v razmislek. Od bratranca hči je bila prav tako pred 14 dnevi na takšnem šortnem dnevu. Se še tudi ni nikoli prej drsala. Žal se je športni dan začel in končal kmalu po prvem stiku z drsalkami in ledom. Kompliciran zlom zapestja. Starši so morali takoj v MB bolnišnico, da so podpisali, da hči lahko operirajo, …

Ne pravim, da je to pravilo, ampak je vresno razmisleka.

Hvala za opozorilo, tudi mene resnično skrbi.

Ijoj drsalka, oprosti, ampak jaz sem pred 10. leti pred eno trgovino padla na koleno – še danes je otečeno! Resno. Tako, kot se je meni zgodilo, da sem padla pred trgovino (pa nikoli nisem pomislila, da zaradi tega ne bom več hodila šopat) ravno tako se lahko zgodijo tudi vse druge nesreče.

Bibitana, ko je šla moja hči prvič drsat na led ji je bilo tako všeč, da od takrat trenira drsanje in to že 9 let.

Ko je šel pa sin prvič na led se je pa 300x zložil, na riti in po kolenih bil do kože moker, drugega hudega pa ni bilo :-))

Pa srečno.

New Report

Close