Najdi forum

Splash Forum Starševski čvek Druženje z bivšim

Druženje z bivšim

Odgovor na objavo uporabnika
exact, 09.08.2022 ob 12:09

exact, 09.08.2022 ob 12:07

kristi423, 09.08.2022 ob 11:18

Ne, z bivšimi se ne hodi na pijače, ne ohranja se stikov. Kaj šele vozi domov.
Dva bivša partnerja, ki ohranjata stike, se načrtno videvata, še vedno do določene mere ‘sta’, se še rabita, pozornost drug drugega, popestritev, hranita prizadeti ego. To ni zdravo, je nezrelo in nespoštljivo do partnerjev, otrok. In to čustveno zreli osebi ni treba posebej razlagati. V novem odnosu ni prostora za bivše. Pika.
S partnerjem se pogovoriš, poveš, da te moti, kako se počutiš. Če s tem nadaljuje, zaključiš. Mu pač ni dovolj do tebe, mu te ni težko prizadeti.
Moj bivši je to počel, na skrivaj,  seveda. Bil je patološki narcis, ona poročena z otroki, pedagog. Ogabno.

moj podpis temu mnenju!

ce bi le ta forum zmogel citirati, ce oznacis citat… torej  strinjanje je namenjeno postu Kristi423

torej…živim v zablodi, spremenjen je samo kratkotrajne narave (otrok),

kmalu bom tudi sama bivša al kako? nima me rad? ali ima, sam ima bivšo še raje? ne morem ga prebrat!

Pikica mala408, 09.08.2022 ob 12:20

torej…živim v zablodi, spremenjen je samo kratkotrajne narave (otrok),

kmalu bom tudi sama bivša al kako? nima me rad? ali ima, sam ima bivšo še raje? ne morem ga prebrat!

ne ne živiš v zablodi, v pravljici…

-našla sta se dva tepca…

-ti naivna tepka (eno leto frustracij vračanje bivše, ti zanosiš) čemu? otrok odganja bivšo? aja…a poročeni in z otroci pa ne varajo se ne vračajo?

-drugič (on pameten tepec, ker dobi NAIVKO kot si ti!!!)

– tretjič (najboljše gre tukaj bivši)

-zadnje ( kmalu boš bivša, zdaj bo leto dve sluzast in ah in sploh zaradi otroka, dokler boš verjela, potem pa vse enako.

RDEČA LUČ: vračanje bivše eno leto…kdo je večji tepec?

čudno, 02.08.2022 ob 13:53

Moja se je družila z bivšim. Stalno sta se klicarila in sta bila kao frenda. Ko sem ji omenil, da mene to moti me je samo čudno pogledala. Večkrat sem ji rekel, da mi to res ni kul. No, včeraj ko sem prišel domov se je on ravno odpravljal in sem ga videl, da je bil pri nama. Ona je pol šla še nekaj do svoje mati in ta čas sem jaz izkoristil, da sem ji vse njene stvari postavil v vrečke pred blok. Nevem kaj zdaj želi, sam kliče neprestano. A je kak moški tu, ki bi to prenašal? Aja, stara sva oba preko 30

…prav si naredil, bivšemu ga je redno polirala…! amm

ne drznem si soditi kaj bo, vem samo zase kaksna merila imam in bivsih partnerjev v odnosu dveh, ki sta skupaj po mojem mnenju ne sme biti.

ze sam clovek on bi moral bivso supstiti popolnoma,, saj drugace vleče vse iz njunega odnosa v vajin , tudi miselno bi jo moral spustitu, vse kar se je dogajalo med njima ptedelati in pustit, sicer to obremeni nov odnos… in to je slaba popotnica…

zato vsako dobivanje u bivsim po mojem mnenju sploh nima mesta v nobenem odnosu

exact, 09.08.2022 ob 13:09

ne drznem si soditi kaj bo, vem samo zase kaksna merila imam in bivsih partnerjev v odnosu dveh, ki sta skupaj po mojem mnenju ne sme biti.

ze sam clovek on bi moral bivso supstiti popolnoma,, saj drugace vleče vse iz njunega odnosa v vajin , tudi miselno bi jo moral spustitu, vse kar se je dogajalo med njima ptedelati in pustit, sicer to obremeni nov odnos… in to je slaba popotnica…

zato vsako dobivanje u bivsim po mojem mnenju sploh nima mesta v nobenem odnosu

Za ta dva je morda že prepozen.

Doživel, bivši se vračal, moja vseeno zanos z menoj, sem vztrajal zaradi otroka, (vmes ogromno frustracij, nabijanja, nerazumevanja, gledal pod vsak njen korak, telefon, PC, večne intrige)  po letu in pol popokal cule, ona pa k bivšemu. Otrok raste, sem srečen drugje. Mi je žal, da sem vztrajal, ja zaradi otrok marsikaj “požremo”, spregledamo”

V tvojem primeru (videla si signale varanja, vračanja) pa vseeno zanosila?

prixi, 09.08.2022 ob 13:19

Za ta dva je morda že prepozen.

Doživel, bivši se vračal, moja vseeno zanos z menoj, sem vztrajal zaradi otroka, (vmes ogromno frustracij, nabijanja, nerazumevanja, gledal pod vsak njen korak, telefon, PC, večne intrige)  po letu in pol popokal cule, ona pa k bivšemu. Otrok raste, sem srečen drugje. Mi je žal, da sem vztrajal, ja zaradi otrok marsikaj “požremo”, spregledamo”

V tvojem primeru (videla si signale varanja, vračanja) pa vseeno zanosila?

doživel podobno, samo da njen bivši nje ni glih tako odprtih rok čakal, mu je bla zanimiva dokler je bila z menoj. Zdaj je sama, kolikor pač pravi otrok ko je pri meni. Da sem se pa te kurbe rešil, je pa najboljše kar se je meni zgodilo.

Tako je.
In tudi prebolevat bivšega v novi zvezi ni fer do sedanjega partnerja … predelaš, preboliš, odložiš vso čustveno prtljago in greš v nov odnos.
Ker odtekanje energije drugam, se takoj začuti.
Sicer pa zreli, uravnovešeni osebi zadošča pozornost partnerja, ničesar ne rabi iskat drugje, še najmanj pri bivših.
Ti neki newageovski odnosi, vsi kul z vsemi in vsem, kave, še vedno prihateljujemo … BS.

kristi423, 09.08.2022 ob 13:47

Tako je.
In tudi prebolevat bivšega v novi zvezi ni fer do sedanjega partnerja … predelaš, preboliš, odložiš vso čustveno prtljago in greš v nov odnos.
Ker odtekanje energije drugam, se takoj začuti.
Sicer pa zreli, uravnovešeni osebi zadošča pozornost partnerja, ničesar ne rabi iskat drugje, še najmanj pri bivših.
Ti neki newageovski odnosi, vsi kul z vsemi in vsem, kave, še vedno prihateljujemo … BS.

Hotela citirat exact, pa ni šlo.

Moja bivša tudi newageovsko živi pri svojih tastarih – njej se je to vse zdelo popolnoma normalno… no meni pa to, da sem jo nagnal, sicer veliko prepozno, a vendarle

Prav da si ji postavil mejo . Naj razmišlja kaj so tvoje želje ne želje nje in njenega bivšega. Na koncu ti bo še rekla da nič ni če jo on malo pošlata . Ma pusti jo in beži stran

Se mi zdi, da je druzenje z bivsimi bolj zenska domena, tudi ko ze ima novega. Tipi ponavadi hitreje najdejo novo in jim cesplja ko so jo ze imeli niti ne disi pretirano

Zenska domena, 09.08.2022 ob 18:20

Se mi zdi, da je druzenje z bivsimi bolj zenska domena, tudi ko ze ima novega. Tipi ponavadi hitreje najdejo novo in jim cesplja ko so jo ze imeli niti ne disi pretirano

Ni res. Poznam tudi nekaj takih, ki so bili v zvezi z novo in se lizali s prejšno.

Moj poznanec je rekel, ko ga je dobila njegova, da se dobiva z bivšo,da ga bivša nadaljuje , da hoče bivše narediti samomor  itd. To mu nisem verjel niti jaz,še manj pa njegova. Mu je aktualna spakirala stvari v vreči za smeti in mu rekla ,naj se potem vrne k bivši ,če tako rad zahaja k njej ,pa naj ji ne prodaja te zgodb.

Medtem je aktualna bivša in bivša – bivša,ker tudi  drugič bivša baje ni vedela, da je sploh v zvezi in ga je tudi načevaljala.

Popravljam svoj odgovor: Moj poznanec je rekel, ko ga je dobila njegova, da se dobiva z bivšo, da ga bivša nadleguje , da hoče bivše narediti samomor  itd. To mu nisem verjel niti jaz, še manj pa  njegova. Mu je aktualna spakirala stvari v vreči za smeti in mu rekla ,naj se potem vrne k bivši ,če tako rad zahaja k njej ,pa naj ji ne prodaja te zgodb.

Medtem je aktualna bivša in bivša – bivša, ker tudi  drugič bivša baje ni vedela, da je sploh v zvezi in ga je tudi načevaljala.

Maka čivča, 03.08.2022 ob 14:31

Heheeee

Taka bi prisla k meni v zakon???

Pif kaki ste.

S kakimi se vi panđate.

Seljaci.

važno je da si ti iz velegrada u Preševskoj dolini.

Zatucan seljo

Gre se za to, da ljudje niso sposobni v življenju it naprej. Vsaka prekinitev odnosa je neke vrste prekinitev odvisnosti. Vedno se jočejo za nekom. Če se vrnejo k bivši, pa spet jočejo za novo partnerko oz. novo bivšo. In obratno. Saj ni važno, bivša, zdajšnja, še prejšnja bivša. Treba je v glavnem jokat, primerjat in trajbat preteklost do onemoglosti. Zakaj to delajo? Ker lahko!

Take je treba našutirat. Jaz svojega sem pa se je šel k bivši jokat. Zdaj bi na kavo hodil spet nazaj z mano. Pa je zablokiran. Ona reva, bivša je zdaj na istem kot jaz. Naj ga ima.

ah ja, 09.08.2022 ob 19:48

važno je da si ti iz velegrada u Preševskoj dolini.

Zatucan seljo

Iz vedrega neba…

Sej bo. Ne se sekirat.

Kako pise…

Strpljivo podnositi sta te zadesi. Duznost je tako postupiti.

Pravilno si naredil,kajti čez čas bi že tam prespal.Bodi odločen in ne popuščajo ji v nobenem primeru.

Popolnoma pravilno si naredil. JAz nebi naredil nič drugače in vsak, ki ti prodaja druge zgodbice samo nabija v prazno. Tisti, ki ga to ne moti je pač kratek v glavi. Če se še zmeraj mota okrog bivšega potem z njim pač ni zaključila zgodbe. Pol pa naj bo raje z njim

Prav si naredil. Naj gre in se končno odloči kaj bi imela. To bi se toleriralo če bi bil bivši impotenten ali gej, drugače pa ne.

Pravilna poteza, če si rekel, da te moti, potem te očitno ne spoštuje. Zakaj bi delala nekaj kar te moti? Neodgovorna

Deda nažgat babo pa narezat 😂

Če bi moja bivšega pripeljala v najin dom, ko mene ni, bi dobila take batine kot si jih sploh ne predstavlja

Smešni ste in veliki egoisti. Partnerje si lastninite, kot da so vaše premoženje. Bolano se mi zdi, da bi sam omejeval partnerico ali pa, da bi ona kakorkoli omejevala mene. V nobeni situaciji. Podpirava se vedno.

Verjemite, da je življenje s pravim partnerjem, ki te razume, ceni in posluša lahko popolno tudi če se oba partnerja družita z nasprotnim spolom. Niti ni težava v zdravem razmerju, da partnerja v spolnost vključujeta tudi svoje intimne prijatelje.

Nekateri razmišljate zelo primitivno. Na način, da se lahko moški druži samo s ku*ci, ženske pa s samo p*čiči. Takšen človek v resnici ne zaupa samemu sebi, kaj šele da iskreno zaupa svojemu partnerju.

Lahko nazven izgleda vse popolno, v resnici pa je zveza brez prave iskrenosti nič drugega kot balon laži in ljubosumja.

Mogoče bi vam pa vaša partnerica povedala vso resnico, če bi jo bili vi sposobni sprocesirati. VI niste primerni za to žensko, z drugim bo lahko bolj srečna.

mijav mijav, 02.08.2022 ob 13:57

ja želi, da se naučiš sklanjati besedo mati, ker sicer bo drugič odšla do svojega oče. Ali pa mogoče do tvojega brat, če ne ravno našla tvoje sestra.

Stavek se začne z veliko začetnico…

New Report

Close