Najdi forum

Naslovnica Forum Starševski čvek Družine z otrokom z motnjo v razvoju (forum)

Družine z otrokom z motnjo v razvoju (forum)

Želela bi forum s približno takim naslovom. V Sloveniji so tudi take družine. Na takem forumu bi se lahko pogovorili o težavah. Tak forum bi bil dobrodošel tudi zaradi sorojencev takih otrok.
Lep pozdrav.
Sonja

P.S.: Sicer Vas moram prav pohvaliti, ker ste si tako lepo zastavili delo na tej spletni strani. Želim Vam še veliko uspeha in prosim, če razmislite o mojem predlogu.

Poznate forum Otroci s posebnimi potrebami:

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Ga. Andreja,
poznam ta forum. Vendar, to je strokoven forum. Moderatorke poste zadržijo in šele kasneje objavijo.
Želela bi forum, kjer bi nemoteno klepetale mame, bratje in sestre otrok s posebnimi potrebami. Ker take družine imamo res probleme, razumejo pa LE TISTE družine, ki so na istem kot mi sami.
Drugih forumov je kolikor hočete: Starševski čvek, Starši in otroci, Družine v družbi, Velike družine. Ko berem te forume, se samo nasmehnem. Sama idila.
Se mi zdi, da če kdo rabi svoj forum, potem smo to mi.
Prav lep podrav. Sonja

Ena mama,
s Francko sva poste objavljava, ko prideva do neta (včasih je to večkrat na dan, včasih pa le enkrat na dan). Dovoljene (in zaželjene) so tudi izkušnje, mnenja in debate – seveda v smislu strpnosti in smernic foruma, ki sva si ga s Francko zamislili.
lp, petra

Lep pozdrav in lep dan, Petra _______________________________________ Bolečina ni nič manjša, samo s časoma se naučiš živeti z njo. Cmok v nebesa, tvoja mami

Ga. Petra, da ne boste narobe razumela; vaš forum je super in zaželjen in želela bi, da ostane tak – nasveti strokovnjakov.
Bi si pa želela tudi forum, kjer bimamice čvekale in si povedale mnogo drobnih stvari, ki pa so za nas pomembne.
Saj pravim, če imajo običajne družine vrsto forumov (zgoraj sem pozabila dodati še Starši osnovno in srednješolcev, Starši dvojčkov), bi tudi mi lahko imeli dva foruma – enega strokovnega in enega za vsakodneven pogovor. Na tej strani, ki se imenuje MED.over.net, bi morali pravzaprav poudarjati teme, ki so povezane z zdravstvom (pa to ni mišljeno kot karanje!)
Še enkrat vas lepo pozdravljam. Sonja

Mamica,

podpiram vašo idejo in vem, da je povezava z drugimi ljudmi v malo težjih situacijah nepogrešljiva.

Če glasno razmišljam:

ena možnost je odprtje novega foruma druga pa tudi, odprtje tega, že obstoječega, da bi se sporočila objavljala avtomatično, moderirana pa bi bila naknadno. V tem primeru bi se morali pogovoriti z obema moderatorkama, kaj menita.
Nekateri forumi so narejeni tako in imamo kar dobre izkušnje. Bo še Primož povedal, potem pa že kaj potuhtamo.

Ima še kdo kakšno mnenje?

I Domišljija je pomembnejša od znanja. Znanje je omejeno, domišljija pa poganja svet. Albert Einstein I Naročilo na ePosvet: https://med.over.net/svetovalec/andreja-verovsek I

Tudi forum “v svetu tišine” je moderiran, vendar se sporočila prikažejo takoj, ko so objavljena… Lahko bi tako naredili tudi pri forumu Otroci s posebnimi potrebami.

New Report

Close