drži?
sem imela enga veeeelikega tud (po rasti!!!) pa moram priznat, da je imel korenjaka tud kar veeeelikega, hehehe…ostali so bili v mejah normale – po vseh dimenzijah…ma pa frendica tipa čist normalne rasti, ki pa ima nenormalno velikega korenjaka…
ma ni formule, samo zanimalo me je, če kaj drži od tega, kar sem nekje brala…pa moški nočejo sodelovat…mi ni jasno zakaj, glede na to, da ne nameravam nobenga vabit na kavo…
lp
Pa koliko let imaš ti punca, upam, da ne več kot 14. Če ne ne vem kaj naj si mislim o tebi (razen, če se zajebavaš, ampak ne zgleda tko). To je podobno kot: a drži, da imajo dekleta večje joške, če pijejo pivo, mislim svašta :-))))))
In še nekaj, kaj so meje normale je zelo relativen pojem, upam da se strinjaš:-)
Pa še čist na koncu, ja kje si pa to brala v Slovenskih mogoče;-)
Lp
si pa zamorjena varianta…če bi bral od začetka, bi prav gotovo lahko ugotovil pravšnjo stopnjo zrelosti in hudomušnosti, ki sledi iz mojega posta…kar sem prebrala je pisalo v čist “normalni” knjigi (čeprav je pojem “normalno” prirejen tudi potrebam in željam posameznikov), katere naslov se je večkrat pojavil tud tle gor in sem jo iz radovednosti vzela v roke…kot sem tudi iz radovednosti in “mal za šalo mal zares” sestavila tale post…in ker primerkov za “proučevanje” v živo ne morem uporabit, sem se obrnila pač semle…glede na to, da so pa tukaj tekle debate že tud o bolj konkretnih zadevah, da ženske brez večjega sramu govorijo o velikosti svojih sramnih ustnic, prsi in ne vem česa še, bom tole tvojo pripombo vzela zgolj kot tvoj trenutek zamorjenosti na kvadrat in popolnega pomanjkanja smisla za humor in razvedrilo…
lp
Je že vredu, pač nesporazum. Sem mislil, da res verjameš v take traparije, čeprav sem ti v oklepaju napisal, da je možno, da se samo zajebavaš, precej resen način spraševanja se mi je zdel, zato. No pa res sem bil mal nejevoljen, pa se mi je zdelo malo trapasto, tko glede na zrelejša leta, ki pišejo sem gor. Brez zamere.